- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.861
Sorma yaSen beni öldüreceksindilenmeye gitmiyorsun Allahım valla velin gibi elinden tutup benim götüresim var demeyeceksin diye ödüm kopuyor
Tövbe yarabbim Azrail gelse şey nöbetim var o bitsin öyle geleyim diyecek kızSorma yaeşim de aynısını diyor bir de saglikcisin az girişken ol diyor... Ama ben düşün antibitotitksn zehirlendim acillik oldum doktor rapor yazıyordu ama benim nöbetin var dedim adama adam sen dalga mı geciyorsun benimle dedi yine ilk gebeligim de kanamam cokf azka olunca doktora gittik Mehmet beye heyet verdi beş tane kanama alanım vardı ama benim uçak biletim var Tokat'ta nöbetin var dedim adam bana senin arabaya binmek yasak uçağa nasıl bineceksin dedi bu konular da biraz mallasiyorum sanırım
Tövbe yarabbim Azrail gelse şey nöbetim var o bitsin öyle geleyim diyecek kızbiri senin şu halini çekip sağlık bakanlığına atmalı zor bulur böylesi hayır hile hurda da değil cidden zordasın hastasın sen kime bakacaksın bu halde zaten, şu anlattıkların ile bitirdin beni valla perşembe kazamız mübarek olsun ne şekil heyet alacaksın merakla bekliyorum
Eğer gebelik öncesinde de kolestrol varsa artırabilir canım ben nerdeyse 3 aydır 2 yumurta yiyorum kolestrol normal düzeyde. Doktorum 2 yumurta ye demişti o yüzden ben de ona uydum hem tok tutuyor birden acıkıp elim ayağıma dolanmıyor.Günde 2 yumurta hamilelikte kolestrol çıkmasına sebep oluyor canım 2 yumurta yenecekse 2 beyaz 1 sarısı yenmeli gebelikte günlük 2 yumurta sarısı tehlike
Maşallah ona çok sevindim canım gelişimi güzelKızlar herkese merhaba
Öncelikle rahatsızlığı olan tüm arkadaşlar için acil şifalar diliyorum.
Bizimde dün şeker yüklememiz vardı. Açlık 85 bir saat sonra 165 iki saat sonra 135 çıktı doktorum normal dedi. Ailemde şeker hastalığı olduğu için yükleme bir tık fazla yapılmış. Bu arada 24 haftaligiz ama 25+3 çıktık. Kilomuzda 875gr olmuş. Çok çabuk büyüyorlar sanki
Ben Dalin aldım canım vallaKızlar deterjan ne kullanıyosunuz markette yok burda internetten alıcam ama hangisini alayım bilemedim.bi de çocuk odası yapanlar normal halı gibi olanlardan mı kullanıyosunuz yoksa ince kaydırmaz olanlardan mı.
Kız beni 24 haftada olctuler bebek 25+5 çıktı 750 gram çıktı şişman dediler çocuğumaKızlar herkese merhaba
Bizimde dün şeker yüklememiz vardı. Açlık 85 bir saat sonra 165 iki saat sonra 135 çıktı doktorum normal dedi. Ailemde şeker hastalığı olduğu için yükleme bir tık fazla yapılmış. Bu arada 24 haftaligiz ama 25+3 çıktık. Kilomuzda 875gr olmuş. Çok çabuk büyüyorlar sanki
Kocaman bir maşallahKızlar herkese merhaba
Çok sağol kuzum. Rabbim sanada acil şifalar versin inşallah. Kendini yormadan güzelce dinlen inşallah herşey çok güzel olacak.Maşallah ona çok sevindim canım gelişimi güzel
Rahim agzi 38mm 11mm düştü. Yatıyorum kalkmak yasak .Yarın kan idrar verecem . Enfeksiyon çıkarsa fitil verecekler . Şuan bu kadar .1 hafta kesin yatcamŞimdi ne durumdasin canım?
Valla seninkine şişman dedilerse ben ne yapayımKız beni 24 haftada olctuler bebek 25+5 çıktı 750 gram çıktı şişman dediler çocuğumayemin ediyorum hangi doktora inanacagimi şaşırdım
İnşallah canım aminÇok sağol kuzum. Rabbim sanada acil şifalar versin inşallah. Kendini yormadan güzelce dinlen inşallah herşey çok güzel olacak.
Amin canım çok teşekkür ederim. Dediğin gibi hep güzel haberler ile dönelim inşallah. Senin kontrol ne zaman? Su kordon konusundan sonra hiç gittin mi doktora. Ben yazışmalarda görmedim kaçırdım mıKocaman bir maşallahhep böyle güzel haberler ile dönmek nasip olsun Allahım bunların kilosunu yerim ya gr ile ifade ediyoruz Minnoşlar
Canım yat hiç kalkma... Şu an bende aynı tehlikedeyim ama Allah'tan rahim ağzım iyi durumdaydı en son benim o yüzden evde yatıyorum. İnşallah hemen geçecek... Bebeklerimizin biraz daha büyümesi gerekRahim agzi 38mm 11mm düştü. Yatıyorum kalkmak yasak .Yarın kan idrar verecem . Enfeksiyon çıkarsa fitil verecekler . Şuan bu kadar .1 hafta kesin yatcam
Yarın gidecektim ameliyatı varmış cumartesi gideceğim nasipse bakalım ne diyecekAmin canım çok teşekkür ederim. Dediğin gibi hep güzel haberler ile dönelim inşallah. Senin kontrol ne zaman? Su kordon konusundan sonra hiç gittin mi doktora. Ben yazışmalarda görmedim kaçırdım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?