2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ağrı devam ediyor canım... Sürekli bir ağrı var geçmeyen. Doktora mesaj atsam mi diye düşündüm bilemedim artık inşallah her şey iyi çıkar canım senin moralini bozup takilma
Bir ben değil hepimiz iyi olalım valla tüm duam o şurda kimse kendi için de bebeği için de sıkıntı çekmesin az emek vermiyoruz ama artmıyor değil mi valla elinden geldiğince asla kıpırdama bol su iç bi lavaboya kalk sadece

Öyle yapıyorum canım hareket etmddigim sürece artmıyor... İnsallah hepimiz bu süreci en kısa sürede atlatırız

Kizlar noemalde randevum 12 sindeydi o saatte ameliyatı varmış iptal ettiler o gün verebiliriz başka saate dediler... Şimdi benim o gün raporunun son günü. Ben o gün gitsem de heyet yazamaz bana raporun o gün biteceği için mecbur ertesi gün de giriş açtırmak zorundayım değil mi? Normalde Çarşamba gittigimse para ödemeyecektim ama persembe para ödeyeceğim ama rapor için zaten Perşembe gitmem gerekiyor yani öyle olması gerek değil mi kafam karıştı

Öyle yapıyorum canım hareket etmddigim sürece artmıyor... İnsallah hepimiz bu süreci en kısa sürede atlatırız
Valla günlük aklım sende resmen hergün kalkıp buraya bakınca oh bir gün daha atlattı diyorum resmen, şu kuzu bir sıksa dişini cidden başka bişey istemiyorum

Valla günlük aklım sende resmen hergün kalkıp buraya bakınca oh bir gün daha atlattı diyorum resmen, şu kuzu bir sıksa dişini cidden başka bişey istemiyorum
Bende her gece bir gün daha bitti diyorum ama şimdiden Perşembe ise başlamam gerek nasıl olacak diye strese girdim

Heyet verirdi bence sana bu ağrı ile ya nasıl çalışacaksın da görmeyecek mi halini
Valla Perşembe günü sabah gideceğiz canım haftaya doktora... Kayınvalidem pazara gurur çocukla evde kaldık sadece bir bardak su verdim çocuğa onda bile kasigimdaki ağrı siddetlendi gecmeyecek sanırım bu

Valla Perşembe günü sabah gideceğiz canım haftaya doktora... Kayınvalidem pazara gurur çocukla evde kaldık sadece bir bardak su verdim çocuğa onda bile kasigimdaki ağrı siddetlendi gecmeyecek sanırım bu
Bu şekilde olursa sen işe başlayamazsın başlama da zaten Ertuğrul bey de bu riski almaz diye düşünüyorum sen hiç merak etme halinden bile belli olur aynı olursa ağrın neye cesaret kalkıp işe gidebileceksin ki duramazsın zaten şu halinle

Bende öyle düşünüyorum... Zaten pazartesi günü odaya girer girmez ne oldu sana dedi bir sorun mu var dedi... Demek ki ağrı çektiğim o kadar belli oluyordu

Yok kuzum geçti bosa evham yaptim
Tamam cikinca haber ederim size de .ins hersey yolundadır

Bende öyle düşünüyorum... Zaten pazartesi günü odaya girer girmez ne oldu sana dedi bir sorun mu var dedi... Demek ki ağrı çektiğim o kadar belli oluyordu
Anlattığına göre yürümene şükretsin valla bak ağrın geçmedi diyelim gayet ağrını belli ederek gir çekinme heyeti hatırlat gidip de gezmek için istemiyorsun su vermeye halin yok hastahanede çalışman akıl alır gibi değil

Şimdi tecrübeli annelerim size sorum var biz hiç alışveriş yapmadım kiyafet olarak şimdi çıkıyoruz almaya sadece evde 7 uzun kollu 5 kısa kollu zibin var bide peluş battaniyesi var. Kısa kollu bizinlari 3 4 kilo için yaziyo etiketinde. Fazla almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlar ne almam lazım şuan ne kadar yeterli olur. Annem çalışıyor kayinvalidem gorumceme bakiyor yeni doğum yaptı eşimle çıkıyoruz ikimizde bişeyden anlamıyoruz maalesef

Ay kesinlikle aklında tasarla çık tecrübesiz çıkınca balık gibi bakıyoruz alırken bizim ilk çıkışımız öyle olmuştu

Ya işte istemsizce bir çekinme oluyor insan da ama ağrım devam ederse cekinmeyecegim en fazla yok der...

Giris yapmadan heyet vermiyor canim.
Sen direkt ara ben kontrol olarak gelecektim randevuyu onceden aldim iptali siz yapiyorsunuz tekrar ucret odemek istemiyorum,benden kaynaklı problem yok sizde buna göre ayarlama yapin de.
15 gün oldumu ki canim senin. Sen birkeresinde 10 gün konrtol suresi dedi bende gittigimde ozellikle sordum 15 gün diye teyit ettiler.

Ya işte istemsizce bir çekinme oluyor insan da ama ağrım devam ederse cekinmeyecegim en fazla yok der...
Sen beni öldüreceksin dilenmeye gitmiyorsun Allahım valla velin gibi elinden tutup benim götüresim var demeyeceksin diye ödüm kopuyor

Bende ilk başta dolaptan bakıyordum temiz görünen arabalar var ama kayınbabam alacakmış sıfıra yöneldim hemen bende ufak araba istiyorum ya o büyükler kullanışsız oluyormuş
Hamile olduğumu ailelere söylediğimizde babam ilk arabası benden dedi sagolsun onlar aldı Doona küçük bir araba bebek arabasında uyuyan bebeği pusete al derdi yok direk koy arabaya ben o yüzden tercih ettim. İnşallah içinize sinen bir araba bulursunuz

Canım şimdi Çarşamba raporun son günü heyeti Perşembe verebilir benim randevum cwrsambaydi onlar erkene çekmek istedi bende Perşembe olsun o zaman dedim bir nevi geciktiren benim on gunse kontrol süresi para konusunda onlar haklı olur çünkü ben perşembeye çektim carsmabadan. Ama ben Çarşamba gitsem de adam mecbur raporu Perşembe vermek zorunda çünkü o gün iş başı gözüküyorum normalde öyle değil mi? Heyet yazmak için de tekrar Perşembe mecbur giriş isteyecek diye düşündüm o yüzden Perşembe olsun dedim. Gittiğim de sorarım kontrol süresini ama ben yine de on gün diye biliyorum... On beş gün Mehmet beydo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…