- 27 Eylül 2020
- 7.638
- 11.179
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.841
Bir ben değil hepimiz iyi olalım valla tüm duam o şurda kimse kendi için de bebeği için de sıkıntı çekmesin az emek vermiyoruzAğrı devam ediyor canım... Sürekli bir ağrı var geçmeyen. Doktora mesaj atsam mi diye düşündüm bilemedim artıkinşallah her şey iyi çıkar canım senin moralini bozup takilma
Olabilir canım bende su içip yatıyorum sürekliKuzu fitilde biraz agrilari tetikliyor bana progestan kasık ağrısı yapıyor gün içinde insallah gececek ama sen bol bol suyunu icip kendine dikkat et
Öyle yapıyorum canım hareket etmddigim sürece artmıyor... İnsallah hepimiz bu süreci en kısa sürede atlatırızBir ben değil hepimiz iyi olalım valla tüm duam o şurda kimse kendi için de bebeği için de sıkıntı çekmesin az emek vermiyoruzama artmıyor değil mi valla elinden geldiğince asla kıpırdama bol su iç bi lavaboya kalk sadece
Valla günlük aklım sende resmen hergün kalkıp buraya bakınca oh bir gün daha atlattı diyorum resmen, şu kuzu bir sıksa dişini cidden başka bişey istemiyorumÖyle yapıyorum canım hareket etmddigim sürece artmıyor... İnsallah hepimiz bu süreci en kısa sürede atlatırız
Bende her gece bir gün daha bitti diyorum ama şimdiden Perşembe ise başlamam gerek nasıl olacak diye strese girdimValla günlük aklım sende resmen hergün kalkıp buraya bakınca oh bir gün daha atlattı diyorum resmen, şu kuzu bir sıksa dişini cidden başka bişey istemiyorum
Heyet verirdi bence sana bu ağrı ile ya nasıl çalışacaksın da görmeyecek mi haliniBende her gece bir gün daha bitti diyorum ama şimdiden Perşembe ise başlamam gerek nasıl olacak diye strese girdim
Valla Perşembe günü sabah gideceğiz canım haftaya doktora... Kayınvalidem pazara gurur çocukla evde kaldık sadece bir bardak su verdim çocuğa onda bile kasigimdaki ağrı siddetlendiHeyet verirdi bence sana bu ağrı ile ya nasıl çalışacaksın da görmeyecek mi halini
Bu şekilde olursa sen işe başlayamazsın başlama da zaten Ertuğrul bey de bu riski almaz diye düşünüyorum sen hiç merak etme halinden bile belli olur aynı olursa ağrın neye cesaret kalkıp işe gidebileceksin ki duramazsın zaten şu halinleValla Perşembe günü sabah gideceğiz canım haftaya doktora... Kayınvalidem pazara gurur çocukla evde kaldık sadece bir bardak su verdim çocuğa onda bile kasigimdaki ağrı siddetlendigecmeyecek sanırım bu
Bende öyle düşünüyorum... Zaten pazartesi günü odaya girer girmez ne oldu sana dedi bir sorun mu var dedi... Demek ki ağrı çektiğim o kadar belli oluyorduBu şekilde olursa sen işe başlayamazsın başlama da zaten Ertuğrul bey de bu riski almaz diye düşünüyorum sen hiç merak etme halinden bile belli olur aynı olursa ağrın neye cesaret kalkıp işe gidebileceksin ki duramazsın zaten şu halinle
Yok kuzum geçti bosa evham yaptimDilyy şuan nasılsın, A Aklimtrakyada örümcek sokan yer bişey yapmadı değil mi bir de bugün çıkınca bizi de bilgilendir olur mu detaylıdan sonra, inşallah için ferah çıkarsın randevudan
Bende randevuma daha vardı ama burada okudukça içim rahat etmedi yarına aldım çünkü detaylıda rahim ağzı nasıl diye sormayı unutmuşum kendi doktorum da bakalı uzun zaman oldu dedim yarın gideyim herşeye baksın ona göre de sonra şeker yüklemesi için randevu alayım
Anlattığına göre yürümene şükretsin valla bak ağrın geçmedi diyelim gayet ağrını belli ederek gir çekinme heyeti hatırlat gidip de gezmek için istemiyorsun su vermeye halin yok hastahanede çalışman akıl alır gibi değilBende öyle düşünüyorum... Zaten pazartesi günü odaya girer girmez ne oldu sana dedi bir sorun mu var dedi... Demek ki ağrı çektiğim o kadar belli oluyordu
İçini ferah tut bak gör sevinerek çıkacaksın çıkınca çay yanına kendinize bişey al kutla güzel günüYok kuzum geçti bosa evham yaptim
Tamam cikinca haber ederim size de .ins hersey yolundadır
Ay kesinlikle aklında tasarla çık tecrübesiz çıkınca balık gibi bakıyoruz alırken bizim ilk çıkışımız öyle olmuştuŞimdi tecrübeli annelerim size sorum var biz hiç alışveriş yapmadım kiyafet olarak şimdi çıkıyoruz almaya sadece evde 7 uzun kollu 5 kısa kollu zibin var bide peluş battaniyesi var. Kısa kollu bizinlari 3 4 kilo için yaziyo etiketinde. Fazla almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlar ne almam lazım şuan ne kadar yeterli olur. Annem çalışıyor kayinvalidem gorumceme bakiyor yeni doğum yaptı eşimle çıkıyoruz ikimizde bişeyden anlamıyoruz maalesef
Ya işte istemsizce bir çekinme oluyor insan da ama ağrım devam ederse cekinmeyecegim en fazla yok der...Anlattığına göre yürümene şükretsin valla bak ağrın geçmedi diyelim gayet ağrını belli ederek gir çekinme heyeti hatırlat gidip de gezmek için istemiyorsun su vermeye halin yok hastahanede çalışman akıl alır gibi değil
Giris yapmadan heyet vermiyor canim.Kizlar noemalde randevum 12 sindeydi o saatte ameliyatı varmış iptal ettiler o gün verebiliriz başka saate dediler... Şimdi benim o gün raporunun son günü. Ben o gün gitsem de heyet yazamaz bana raporun o gün biteceği için mecbur ertesi gün de giriş açtırmak zorundayım değil mi? Normalde Çarşamba gittigimse para ödemeyecektim ama persembe para ödeyeceğim ama rapor için zaten Perşembe gitmem gerekiyor yani öyle olması gerek değil mikafam karıştı
Sen beni öldüreceksinYa işte istemsizce bir çekinme oluyor insan da ama ağrım devam ederse cekinmeyecegim en fazla yok der...
Hamile olduğumu ailelere söylediğimizde babam ilk arabası benden dedi sagolsun onlar aldıBende ilk başta dolaptan bakıyordum temiz görünen arabalar var ama kayınbabam alacakmış sıfıra yöneldim hemenbende ufak araba istiyorum ya o büyükler kullanışsız oluyormuş
Canım şimdi Çarşamba raporun son günü heyeti Perşembe verebilir benim randevum cwrsambaydi onlar erkene çekmek istedi bende Perşembe olsun o zaman dedim bir nevi geciktiren benim on gunse kontrol süresi para konusunda onlar haklı olur çünkü ben perşembeye çektim carsmabadan. Ama ben Çarşamba gitsem de adam mecbur raporu Perşembe vermek zorunda çünkü o gün iş başı gözüküyorum normalde öyle değil mi? Heyet yazmak için de tekrar Perşembe mecbur giriş isteyecek diye düşündüm o yüzden Perşembe olsun dedim. Gittiğim de sorarım kontrol süresini ama ben yine de on gün diye biliyorum... On beş gün Mehmet beydo sankiGiris yapmadan heyet vermiyor canim.
Sen direkt ara ben kontrol olarak gelecektim randevuyu onceden aldim iptali siz yapiyorsunuz tekrar ucret odemek istemiyorum,benden kaynaklı problem yok sizde buna göre ayarlama yapin de.
15 gün oldumu ki canim senin. Sen birkeresinde 10 gün konrtol suresi dedi bende gittigimde ozellikle sordum 15 gün diye teyit ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?