2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım yat hiç kalkma... Şu an bende aynı tehlikedeyim ama Allah'tan rahim ağzım iyi durumdaydı en son benim o yüzden evde yatıyorum. İnşallah hemen geçecek... Bebeklerimizin biraz daha büyümesi gerek
Tsk ederim. Şey daha dediler akciğer için igne de yapabilirler. Eğer söyle devam ederse pessar tutmaz yani doğum başlarsa ya vallah anlamıyorum gerçekten o kadar kötü durum yoksa korkutuyorlar

Tsk ederim. Şey daha dediler akciğer için igne de yapabilirler. Eğer söyle devam ederse pessar tutmaz yani doğum başlarsa ya vallah anlamıyorum gerçekten o kadar kötü durum yoksa korkutuyorlar
Korkma sakin ol... Bende ciğer gelistrici yaptırdım bebek için. İnşallah bir sıkıntı olmaz

Canım benim oglanda iki tur dolanmisti iki hafta sonra gittiğim de geçmişi kordon dolanması

Kız beni 24 haftada olctuler bebek 25+5 çıktı 750 gram çıktı şişman dediler çocuğuma yemin ediyorum hangi doktora inanacagimi şaşırdım
Ben gittiğimde 23+3 gunluktm bebek 24+2 çiti 700 gr dedi ama kilolu filan demedi. Ya kilodan cok bence kemik ölçümüyle diyorlar. Yani bilmiyorum ama karin cevresi vs ya. Bacak ve kol uzunluklarimi 2 3 defa ölçtü ya da herbirini ölçtü

Sizin ruscaniz var anladiğim kadariyla, siz tr deki doktorunuza ulaştınız mi yani onunlada irtibat kurup ölçümleri vs atsaydiniz.

Şişman oğluşum

Yok kuzum icin rahat olsun o zmn.Ben 13 günken ozel sigortalardaki kiz kontrol surenizde size yeni kayit açmışlar onu düzelteceğim dedi. Ben o zmn sordum 15 gün dedi.sen yinede ara vezneye sor ozel sigorta olunca farkli degildir herhalde.

Dilyy , Ha-ri kizlar cocugun agzindan bir sey sokamadim bugun heryere kustu.ikimizde yorgun dusunce Detaylidan gelincede ikimiz uyuyakaldik daha yeni uyaniyorum
Şükür güzel gecti herseyini gördü Suat bey.meyve suyu icip gittim ordada tam cikolata yiyordum sekreter yedirtmedi cocuk cok hareket ediyor olcemiyoruz dedi. Eli hep yuzunde olunca tokatladi karnimi biraz sana yaptigi gibi bi tanecik cenesindeyken parmagi yakalayiverdim.ne kadar sinirli duran bi cocuk dedi oglumda bebekken cok sinirli dururdu abisine benzeyecek herhalde

Eklentiler

• IMG_20221006_163145.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20221006_163334.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 80
Ohh bak gördün mü çok şükür senin de güzel geçti her yerine de görmüş daha ne olsun Allahım bir tokat yiyen minik de bu desene dinlediğini tahmin ettim bizde başka çocuk vs olmadığı halde üstümüzden tır geçmiş gibi olmuştu artık için rahat etti değil mi bunu da atlattın

Şükür canim ya herseyi gorundugu icin icim rahat etti valla. 24 -25 atasinda seker yuklemesi icin antalyada randevu alacagim . Yine geçti 24 e kadar yaptirman lazim di demezler demi

Ay maşallah ona ya çok sevindim canım poz da vermiş işte ne güzel çocuk daha bapsin

Maşallah, net çıkmış, nasıl tatlı.. Yahu mucize yaşıyoruz ama korkumuzdan tadını alamıyoruz..

Kız harbiden çok sinirli bakiyo yerim o asabi suratı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…