- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.881
Tsk ederim. Şey daha dediler akciğer için igne de yapabilirler. Eğer söyle devam ederse pessar tutmaz yani doğum başlarsaCanım yat hiç kalkma... Şu an bende aynı tehlikedeyim ama Allah'tan rahim ağzım iyi durumdaydı en son benim o yüzden evde yatıyorum. İnşallah hemen geçecek... Bebeklerimizin biraz daha büyümesi gerek
Kızlar deterjan ne kullanıyosunuz markette yok burda internetten alıcam ama hangisini alayım bilemedim.bi de çocuk odası yapanlar normal halı gibi olanlardan mı kullanıyosunuz yoksa ince kaydırmaz olanlardan mı.
Korkma sakin ol... Bende ciğer gelistrici yaptırdım bebek için. İnşallah bir sıkıntı olmazTsk ederim. Şey daha dediler akciğer için igne de yapabilirler. Eğer söyle devam ederse pessar tutmaz yani doğum başlarsaya vallah anlamıyorum gerçekten o kadar kötü durum yoksa korkutuyorlar
Canım benim oglanda iki tur dolanmisti iki hafta sonra gittiğim de geçmişi kordon dolanmasıYarın gidecektim ameliyatı varmış cumartesi gideceğim nasipse bakalım ne diyecekama gün içinde takip ediyorum çok şükür hareketinde hiç sıkıntı yok, zaten önemli olan kalp ritmi ve hareketi gerisi nasip bakalım çıktı mı çıkamadı kuzucuk çok şükür artık sakinledim boşuna bebeyi strese sokmuyorum
Ben gittiğimde 23+3 gunluktm bebek 24+2 çiti 700 gr dedi ama kilolu filan demedi. Ya kilodan cok bence kemik ölçümüyle diyorlar. Yani bilmiyorum ama karin cevresi vs ya. Bacak ve kol uzunluklarimi 2 3 defa ölçtü ya da herbirini ölçtüKız beni 24 haftada olctuler bebek 25+5 çıktı 750 gram çıktı şişman dediler çocuğumayemin ediyorum hangi doktora inanacagimi şaşırdım
Sizin ruscaniz var anladiğim kadariyla, siz tr deki doktorunuza ulaştınız mi yani onunlada irtibat kurup ölçümleri vs atsaydiniz.Tsk ederim. Şey daha dediler akciğer için igne de yapabilirler. Eğer söyle devam ederse pessar tutmaz yani doğum başlarsaya vallah anlamıyorum gerçekten o kadar kötü durum yoksa korkutuyorlar
Benim de umudum bizim minik kuşun kurtulacağı yönünde bakalım Rabbim ne uygun görürCanım benim oglanda iki tur dolanmisti iki hafta sonra gittiğim de geçmişi kordon dolanması
Şişman oğluşumBen gittiğimde 23+3 gunluktm bebek 24+2 çiti 700 gr dedi ama kilolu filan demedi. Ya kilodan cok bence kemik ölçümüyle diyorlar. Yani bilmiyorum ama karin cevresi vs ya. Bacak ve kol uzunluklarimi 2 3 defa ölçtü ya da herbirini ölçtü
İnşallah canımBenim de umudum bizim minik kuşun kurtulacağı yönünde bakalım Rabbim ne uygun görür
Sağol canım sıvı olanı yok galiba onunDuru Granülmatik sabun kullanıyorum çok memnunum.
Yok kuzum icin rahat olsun o zmn.Ben 13 günken ozel sigortalardaki kiz kontrol surenizde size yeni kayit açmışlar onu düzelteceğim dedi. Ben o zmn sordum 15 gün dedi.sen yinede ara vezneye sor ozel sigorta olunca farkli degildir herhalde.Canım şimdi Çarşamba raporun son günü heyeti Perşembe verebilir benim randevum cwrsambaydi onlar erkene çekmek istedi bende Perşembe olsun o zaman dedim bir nevi geciktiren benim on gunse kontrol süresi para konusunda onlar haklı olur çünkü ben perşembeye çektim carsmabadan. Ama ben Çarşamba gitsem de adam mecbur raporu Perşembe vermek zorunda çünkü o gün iş başı gözüküyorum normalde öyle değil mi? Heyet yazmak için de tekrar Perşembe mecbur giriş isteyecek diye düşündüm o yüzden Perşembe olsun dedim. Gittiğim de sorarım kontrol süresini ama ben yine de on gün diye biliyorum... On beş gün Mehmet beydo sanki
Ohh bak gördün mü çok şükür senin de güzel geçti her yerine de görmüş daha ne olsunDilyy , Ha-ri kizlar cocugun agzindan bir sey sokamadim bugun heryere kustu.ikimizde yorgun dusunce Detaylidan gelincede ikimiz uyuyakaldik daha yeni uyaniyorum
Şükür güzel gecti herseyini gördü Suat bey.meyve suyu icip gittim ordada tam cikolata yiyordum sekreter yedirtmedi cocuk cok hareket ediyor olcemiyoruz dedi. Eli hep yuzunde olunca tokatladi karnimi biraz sana yaptigi gibibi tanecik cenesindeyken parmagi yakalayiverdim.ne kadar sinirli duran bi cocuk dedi oglumda bebekken cok sinirli dururdu abisine benzeyecek herhalde
Şükür canim ya herseyi gorundugu icin icim rahat etti valla.Ohh bak gördün mü çok şükür senin de güzel geçti her yerine de görmüş daha ne olsunAllahım bir tokat yiyen minik de bu desene dinlediğini tahmin ettim bizde başka çocuk vs olmadığı halde üstümüzden tır geçmiş gibi olmuştu artık için rahat etti değil mi bunu da atlattın
Tamam canım sorarımYok kuzum icin rahat olsun o zmn.Ben 13 günken ozel sigortalardaki kiz kontrol surenizde size yeni kayit açmışlar onu düzelteceğim dedi. Ben o zmn sordum 15 gün dedi.sen yinede ara vezneye sor ozel sigorta olunca farkli degildir herhalde.
Ay maşallah ona ya çok sevindim canımDilyy , Ha-ri kizlar cocugun agzindan bir sey sokamadim bugun heryere kustu.ikimizde yorgun dusunce Detaylidan gelincede ikimiz uyuyakaldik daha yeni uyaniyorum
Şükür güzel gecti herseyini gördü Suat bey.meyve suyu icip gittim ordada tam cikolata yiyordum sekreter yedirtmedi cocuk cok hareket ediyor olcemiyoruz dedi. Eli hep yuzunde olunca tokatladi karnimi biraz sana yaptigi gibibi tanecik cenesindeyken parmagi yakalayiverdim.ne kadar sinirli duran bi cocuk dedi oglumda bebekken cok sinirli dururdu abisine benzeyecek herhalde
Maşallah, net çıkmış, nasıl tatlı.. Yahu mucize yaşıyoruz ama korkumuzdan tadını alamıyoruz..Dilyy , Ha-ri kizlar cocugun agzindan bir sey sokamadim bugun heryere kustu.ikimizde yorgun dusunce Detaylidan gelincede ikimiz uyuyakaldik daha yeni uyaniyorum
Kız harbiden çok sinirli bakiyo yerim o asabi suratıDilyy , Ha-ri kizlar cocugun agzindan bir sey sokamadim bugun heryere kustu.ikimizde yorgun dusunce Detaylidan gelincede ikimiz uyuyakaldik daha yeni uyaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?