2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
A101 e 14 ekimde kanz park yatak geliyor. Soran biri vardı ama ismi hatırlayamadım. 1300 tl

Eklentiler

• Screenshot_20221006_215151.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 51
Ahahaha ne oluyor kardeşim ne bu tantana diyor sanki

Pembis Hayaller iyi misin canım hiç yazmiyorsun... Bir problem yoktur inşallah.
Ah kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir ki kadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum

Allah başa vermesin ne kadar kötü şeyler olmuş

Kızlar deterjan ne kullanıyosunuz markette yok burda internetten alıcam ama hangisini alayım bilemedim.bi de çocuk odası yapanlar normal halı gibi olanlardan mı kullanıyosunuz yoksa ince kaydırmaz olanlardan mı.
Siveno alabilirsin. Hem çamaşır deterjanini hem bulaşık deterjanını biberon, süt sağma makinesi parçaları vs için

Haberlere çıkmıştı Adıyaman'da ki olay mi? Kaybın agliyordu... Çok üzüldüm canım ya. Allah senin çocuğunu bağışlasın. Sen sakin ol senin bebeğin şu an her şeyden daha önemli stresden olmuştur. Hareketlerini hissediyorsan korkma canım... Kaynin da inşallah en kısa süre de çıkar hapisden. Ah işte ne diye üst geçidi kullanmayın bazen hepimiz acele ediyoruz çıkmıyoruz... Çok üzüldüm hem kadına, bebeğine, kaynina... İnşallah kadın kurtulur. Durumu nasılmis?

Oyy masallah tatli asabi agir abi bu
Nasil bükmüş dudağı dürttuler beni diye. Buna şükür benim kiz hic vermiyor poz eller hep yüzde geçmiş olsun bu arada cocuk okula gidiyor mu okul cocukları hep hasta valla sorma. Dikkat et sana da geçmesin şu kusma ishal salgini falsn değildir insallah.

Kızlar deterjan ne kullanıyosunuz markette yok burda internetten alıcam ama hangisini alayım bilemedim.bi de çocuk odası yapanlar normal halı gibi olanlardan mı kullanıyosunuz yoksa ince kaydırmaz olanlardan mı.
Bebek kıyafetleri icin ben dalan roxy sabun tozu kullanmıştım sadece yumuşatıcı fln kullanma asla. Çiçek bahçesi idi galiba misler gibi kokuyordu ama hafif

Ayy Rabbim esirgesin buyuk gecmis olsun.kimsenin basina vermesin boyle olayları. Cok üzüldüm canim bebege anneye kaynina. Allah feraha cikarsin hepsini. Sen dikkat et kendine strese girme kıyamam ne kadar etkilendin kimbilir.

Cok takip edemiyorum vakit olmuyor bazen Dilyy A Asya2022 durumlar nasıl nasılsınız kızlar? Bu saatlerde uyanıyorum genelde kızım cise kalkiyo agliyo fln uykum iyice dağıliyor sonrada uyuyamıyorum.
Bugun saglik ocaginda gebe egitimi vardi israrla cagirdilae cogu bildigim şeydi haftaya yine var. Ilk gebelikler ilk faydalı bence sizde de varsa boyle bişey gidin ilk bebe analari tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…