2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet canım haberlere çıkan adiyamandaki olay kadının bilinci yerine gelmiş uyanmış bebeğini sormuş

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin her iki taraf içinde çok çok zor

Aynı canım artan bir şey yok şükür yatmaya devam... Sen nasılsın? Bugün burası yağmurlu ve hava serin. Sıcaklardan bunaldiydim. En sevdiğim mevsim kış sonunda buraya geliyor

Günaydın kızlar, normalde gün içerisinde sürekli hareket eden bebeğim dün akşamdan beri az hareket ediyor inşallah normaldir, akşama kadar aynı olursa acile gideceğim

Günaydın kızlar, normalde gün içerisinde sürekli hareket eden bebeğim dün akşamdan beri az hareket ediyor inşallah normaldir, akşama kadar aynı olursa acile gideceğim
Canım cikolota falan ye... Bir uzan bak bir kaç saatr hareket etmezse akşamı bekleme git bence

Canım çook normal bu haftalarda benim de öyle bazı gün çok hareketli bazen çok hareketsiz büyük ihtimalle sırtını senin karnına dönmüştür o yüzden hissetmiyorsun

Cok geçmiş olsun. Kayniniza da anneyede insallah kadıncağız kurtulur. Allah sabirlar versin. Insanlar dalgin olabiliyor, dün kizi tramvay eziyordu hic farketmedi bile. Rabbim güzel kaderler yazsin hepimize. Insallah anne zorlu süreci atlatir. Sizde dua edin bol bol yapacak bisey yok .

Allah yardımcısı olsun kaynınızın da çarptığı kadının da ama kaynınızın bir suçu yok üst geçit varken araç yolunu karşıya geçmek için kullanan kadın üstelik hamile hem kendi canını hem bebeğinin canını bile bile tehlikeye atmış çok üzüldüm kadına ama çok büyük hatalar bunlar, bilinçsizlik. Benim komşumun da aynısı geldi başına adam öldü ama komşumuzu çıkardılar içerden çünkü üst geçite yakın bir yerde vurmuştu yayaya o yüzden yaya suçlu görüldü. Benim stresten suyum geldi ilk gebeliğimde erken doğurdum 4 hafta o yüzden çok stres yapmamaya çalışın çok zor olsa da

Kizlar gece ağrım geçmişti hatta ne yalan söyleyeyim geçecek sanmıştım bir an ama sabah uyandığımdan beri ağrım var belimden kasıklarıma doğru giden regl ağrısı... Dayanilamayacak düzeyde değil ama rahatsız ediyor. Aynı pozisyonda duramıyorum bir türlü ... Moralimi bozmak istemiyorum ama geçmeyecek sanırım Bugün 27+3 olduk şükür. Resmen günleri, saatleri sayıyoruz... Eşim istemsizce gergin neden gecmiyor bu ağrı diye... Dün stresden adam kendini yiyecekti

Canım cikolota falan ye... Bir uzan bak bir kaç saatr hareket etmezse akşamı bekleme git bence
Kahvaltıda reçel falan yedim işe geldim ayaklarımı uzattım biraz hareket var ama normalde kıpır kıpır olur ağlayasım geliyor düşündükçe

Canım çook normal bu haftalarda benim de öyle bazı gün çok hareketli bazen çok hareketsiz büyük ihtimalle sırtını senin karnına dönmüştür o yüzden hissetmiyorsun
Benim erken doğum riskim var canım rahim içi kasılmalarım çok olduğu için o yüzden korkuyorum

Saçmalama lütfen ağlama, ağladıkça stres oluyorlar ben geçen gün aglsdim çocuk o kadar sertleşti ki çok kötü oldum... Sen bir de cikolota ye sol tsrafina doğru uzan... Bir iki saat bekle. Benim oğlum da bazen saatlerce hareket etmezdi ama bak şükür şu an 3 yaşında kötü düşünme hemen. Ama bir iki saate hiç hissetmezsen hastaneye git bekleme akşamı

Ay ise geldim demişsin görmedim. Neden sana rapor vermedi ki ben anlamadım

Hayır hiç stres olma bak ben onu yaptım hiç kıpırdamadı cidden stres ile takip edince bebek hissedip o da strese giriyor, bende normalde kıpırtıları artık çok net ve güçlü hissediyorum ama bir an geliyor belli bir süre az ve mimik belirsiz şeyler oluyor sonra düzeliyor pozisyona göre değişiyor bence

Eşin de haklı o da ikiniz için endişe ediyordur ama en azından ağrının ileri boyuta taşımaması da iyi güzel bişey, bakalım bir kez daha gidince nasıl takip edecek süreci doktor belki bir azalıp bir başlayarak gidinceye ağrın azalır bir umut ama senin çalışmaman lazım ya

Öyle canım ilk hamileligim de sürekli ölüm korkusu bunda da öyle olunca korkuyor... Evet, canım çalışmam zor gozukuyor çünkü hareket ettiğim anda tekrar başlıyor ağrılar

Arkadaşlar herkese merhaba çok uzun süredir yazmıyorum aşırı aşırı bir mide yanması ,kaynanası oluyor yaklaşık iki haftadır ve artık ne yesem böyle.önceden belli başlı yiyeceklerde olurdu şuan herşeyde aynı şekilde midem delirmek üzereyim bu konuda ne yaptınız ne yapıyorsunuz bana bi çare nolur

Doktorum renie çiğneme tableti verdi ama yani her gün kullanmayayım derken kendimi tutarken , artık ikincisini almamak için kendimi zor tutuyorum hergün iki sade soda muhakkak içiyorum o da üçe çıkmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…