- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.921
Evet canım haberlere çıkan adiyamandaki olay kadının bilinci yerine gelmiş uyanmış bebeğini sormuşHaberlere çıkmıştı Adıyaman'da ki olay mi? Kaybın agliyordu... Çok üzüldüm canım ya. Allah senin çocuğunu bağışlasın. Sen sakin ol senin bebeğin şu an her şeyden daha önemli stresden olmuştur. Hareketlerini hissediyorsan korkma canım... Kaynin da inşallah en kısa süre de çıkar hapisden. Ah işte ne diye üst geçidi kullanmayın bazen hepimiz acele ediyoruz çıkmıyoruz... Çok üzüldüm hem kadına, bebeğine, kaynina... İnşallah kadın kurtulur. Durumu nasılmis?
Çok geçmiş olsunAh kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir kikadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum
Medicana’ya gidiyorum canım sen ?Ben İzmir deyimhangi hastaneye gidiyorsun canım
Aynı canım artan bir şey yok şükür yatmaya devam... Sen nasılsın? Bugün burası yağmurlu ve hava serin. Sıcaklardan bunaldiydim. En sevdiğim mevsim kış sonunda buraya geliyorCok takip edemiyorum vakit olmuyor bazenDilyy @ASYA2023 durumlar nasıl nasılsınız kızlar? Bu saatlerde uyanıyorum genelde kızım cise kalkiyo agliyo fln uykum iyice dağıliyor sonrada uyuyamıyorum.
Bugun saglik ocaginda gebe egitimi vardi israrla cagirdilae cogu bildigim şeydi haftaya yine var. Ilk gebelikler ilk faydalı bence sizde de varsa boyle bişey gidin ilk bebe analari tavsiye ederim.
Ah canım nasıl canı yanıyordur, Allah sabır versin... Çok zorEvet canım haberlere çıkan adiyamandaki olay kadının bilinci yerine gelmiş uyanmış bebeğini sormuş
Canım cikolota falan ye... Bir uzan bak bir kaç saatr hareket etmezse akşamı bekleme git benceGünaydın kızlar, normalde gün içerisinde sürekli hareket eden bebeğim dün akşamdan beri az hareket ediyorinşallah normaldir, akşama kadar aynı olursa acile gideceğim
Canım çook normal bu haftalarda benim de öyle bazı gün çok hareketli bazen çok hareketsiz büyük ihtimalle sırtını senin karnına dönmüştür o yüzden hissetmiyorsunGünaydın kızlar, normalde gün içerisinde sürekli hareket eden bebeğim dün akşamdan beri az hareket ediyorinşallah normaldir, akşama kadar aynı olursa acile gideceğim
Sağol canım sıvı olanı yok galiba onun
Ah kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir kikadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum
Ah kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir kikadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum
Kahvaltıda reçel falan yedim işe geldim ayaklarımı uzattım biraz hareket var ama normalde kıpır kıpır olur ağlayasım geliyor düşündükçeCanım cikolota falan ye... Bir uzan bak bir kaç saatr hareket etmezse akşamı bekleme git bence
Benim erken doğum riskim var canım rahim içi kasılmalarım çok olduğu için o yüzden korkuyorumCanım çook normal bu haftalarda benim de öyle bazı gün çok hareketli bazen çok hareketsiz büyük ihtimalle sırtını senin karnına dönmüştür o yüzden hissetmiyorsun
Saçmalama lütfen ağlama, ağladıkça stres oluyorlar ben geçen gün aglsdim çocuk o kadar sertleşti ki çok kötü oldum... Sen bir de cikolota ye sol tsrafina doğru uzan... Bir iki saat bekle. Benim oğlum da bazen saatlerce hareket etmezdi ama bak şükür şu an 3 yaşında kötü düşünme hemen. Ama bir iki saate hiç hissetmezsen hastaneye git bekleme akşamıKahvaltıda reçel falan yedim işe geldim ayaklarımı uzattım biraz hareket var ama normalde kıpır kıpır olur ağlayasım geliyor düşündükçe
Benim erken doğum riskim var canım rahim içi kasılmalarım çok olduğu için o yüzden korkuyorum
Ay ise geldim demişsin görmedim. Neden sana rapor vermedi ki ben anlamadımKahvaltıda reçel falan yedim işe geldim ayaklarımı uzattım biraz hareket var ama normalde kıpır kıpır olur ağlayasım geliyor düşündükçe
Benim erken doğum riskim var canım rahim içi kasılmalarım çok olduğu için o yüzden korkuyorum
Hayır hiç stres olma bak ben onu yaptım hiç kıpırdamadı cidden stres ile takip edince bebek hissedip o da strese giriyor, bende normalde kıpırtıları artık çok net ve güçlü hissediyorum ama bir an geliyor belli bir süre az ve mimik belirsiz şeyler oluyor sonra düzeliyor pozisyona göre değişiyor benceKahvaltıda reçel falan yedim işe geldim ayaklarımı uzattım biraz hareket var ama normalde kıpır kıpır olur ağlayasım geliyor düşündükçe
Eşin de haklı o da ikiniz için endişe ediyordur ama en azından ağrının ileri boyuta taşımaması da iyi güzel bişey, bakalım bir kez daha gidince nasıl takip edecek süreci doktor belki bir azalıp bir başlayarak gidinceye ağrın azalır bir umut ama senin çalışmaman lazım yaKizlar gece ağrım geçmişti hatta ne yalan söyleyeyim geçecek sanmıştım bir an ama sabah uyandığımdan beri ağrım var belimden kasıklarıma doğru giden regl ağrısı... Dayanilamayacak düzeyde değil ama rahatsız ediyor. Aynı pozisyonda duramıyorum bir türlü ... Moralimi bozmak istemiyorum ama geçmeyecek sanırımBugün 27+3 olduk şükür. Resmen günleri, saatleri sayıyoruz... Eşim istemsizce gergin neden gecmiyor bu ağrı diye... Dün stresden adam kendini yiyecekti
Öyle canım ilk hamileligim de sürekli ölüm korkusu bunda da öyle olunca korkuyor... Evet, canım çalışmam zor gozukuyor çünkü hareket ettiğim anda tekrar başlıyor ağrılarEşin de haklı o da ikiniz için endişe ediyordur ama en azından ağrının ileri boyuta taşımaması da iyi güzel bişey, bakalım bir kez daha gidince nasıl takip edecek süreci doktor belki bir azalıp bir başlayarak gidinceye ağrın azalır bir umut ama senin çalışmaman lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?