2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Nasılsın canım ? Bende ağır grip oldum dünden beri kivraniyorum burnum boğazım tıkalı belim kopuyor

Nasılsın canım ? Bende ağır grip oldum dünden beri kivraniyorum burnum boğazım tıkalı belim kopuyor
Ya çok geçmiş olsun canım çok dikkat et... Benim de ağrı ayni düzeyde hareket ettikçe artıyor. Ilık seylrr tüket, bağışıklığını güçlü tutmaya çalış.

Doktorum renie çiğneme tableti verdi ama yani her gün kullanmayayım derken kendimi tutarken , artık ikincisini almamak için kendimi zor tutuyorum hergün iki sade soda muhakkak içiyorum o da üçe çıkmak üzere
Bende günde iki tane renie çiğneme tableti kullanıyorum dayanamıyorum başka türlü

Bende aynı durumdayım.önce boğaz ağrısı başladı o geçti şimdi burun tıkalı, baş ağrısı, kulağıma da vurdu sol kulağım çınlıyor sürekli.yattığım an geniş akıntısı öksürükle uyanıyorum uyutmuyor da.allahtan ateş yok.KBB ye gitmiştim boğaz ağrısı varken faranjit demişti şimdi tekrar kontrole gideceğim yarın.bu kulak beni deli edecek

Aynı canım artan bir şey yok şükür yatmaya devam... Sen nasılsın? Bugün burası yağmurlu ve hava serin. Sıcaklardan bunaldiydim. En sevdiğim mevsim kış sonunda buraya geliyor
Şükür bende iyiyim. Aman iyi ol.
Burasıda serin ve kapalı.
Zaten yanıyorum cok üşüyen biri olarak hormonlardan mi nedir üşüme kalmadi bende ellerim buz kalibi olurdu simdi sıcacık. Sizde oyle misiniz?

Bı nane limon bı tarhana hadi bakalım gerisi Allah'a kalmış

Ay ise geldim demişsin görmedim. Neden sana rapor vermedi ki ben anlamadım
Magnezyumu üçe çıkarıp bi bakalım demişti. Şimdi çıktım doktordan, anneme geldim. 10 gün bana da istirahat verdi sadece lavaboya kalkacaksın dedi. Bebeğin başı aşağı dönmüş ama rahim kapalı dedi. Rahim açık olsa direkt hastaneye yatırırdım dedi. Sağ tarafa yığılmış resmen çocuk, sıkışıyor içeride dedi. 37 cm olmuş kilosu da 1083 gram. 10 gün yatacağım şimdi, sonra da aynı devam ederse heyet yazacağım 32ye kadar dedi.
Evet canım başı aşağı dönmüş, pazartesi gittiğimde ayakları aşağıdaydı şimdi dönmüş herhalde o yüzden öyle oldu. Gittim doktora duramadım ağrım çok oldu, rapor verdi 10 gün. Şakası yok erken doğurursun diyor. Olmaz inşallah gününde gelir.

Doktorum renie çiğneme tableti verdi ama yani her gün kullanmayayım derken kendimi tutarken , artık ikincisini almamak için kendimi zor tutuyorum hergün iki sade soda muhakkak içiyorum o da üçe çıkmak üzere

Bende de onun şurubu var ne yesem midem boğazımdaymış gibi çok kötü yanıyor mahvoluyorum rennie içince biraz iyi geliyor en azından rahatlatıyor bir süre onun dışında bana soğuk sütte iyi geliyor 1 çay bardağı kadar bunun tam tersi ılık süt içince iyi gelenlerde var kişiye göre değişir bir de ayva öneririm kesinlikle çok güzel rahatlatıyor denemelisin.

Valla bende buradakilere tarhana iç, ıhlamur iç diye akıl verirken dün sabah bir uyandım baş zonklamasıyla akşamına da boğazlarım şişti gece uyuyamadım ağrısından, su bile içemiyorum felaket şişti bir de kalkıp işe geldim nasıl yorgun kafam patlayacak gibi zonkluyor bugün randevum vardı doktordan ilaç isteyeceğim ne verecek bakalım çok şükür öksürük yok bende ama şimdilik hepimize geçmiş olsun valla havalar da dengesiz ve soğudu baya, herkes hasta

Zaten yanıyorum cok üşüyen biri olarak hormonlardan mi nedir üşüme kalmadi bende ellerim buz kalibi olurdu simdi sıcacık. Sizde oyle misiniz?

Bende öyleyim ya evde patikle gezerdim yaz günleri şimdi havalar soğudu ona rağmen cam açık çorapsız yatıyorum yanıyor resmen vücudum millete hava 20 dereceyse bana 40 gibi çok ilginç

Bende KBB ye gittim antibiyotik istedim pazartesi gerek yok dedi.bi fısfıs verdi boğaz için o da çok bi işe yaramadı.ilaç da vermiyorlar hamilelikten dolayı öyle olunca iyileşme süreci uzuyor.hamile olmasam basardım nurofen ve iliadin oh mis şimdi parol ve deniz suyuyla idare ediyorum mecbur

Bende hamile olmasaydım alırdım strepsilis pastili mis gibi 2 günde 4 er kez emdim mi biterdi bu bademciklerin işi de işte gebelik elimi kolumu bağladı

Kesinlikle... Soğuk alerjisi olan bir insanım ben normalde çok üşüdüm şimdi yaniyorum

Canım ayni durumdayız... Birbirimize çok dua edelim. Ama şükür senin bebegin kilosu daha iyi. Akciğer geliştirici yapıldı mı? Bende kasıklarımda hissediyorum bebeğimi. Sanki kasığımda ki kemiklere dirsek atıyor

Dilyy canım sen ekstra progestan fitil kullanıyormusun ?
yada magnezyumu kaç tane alıyorsun
onlar da engelliyor kasılma ve erken doğumu biliyorsun
inşallah bir an önce geçer canım ağrıların dua ediyorum sana

Arkadaşlar selam eğer aynı durumda olan varsa ya da daha önce bilgisi olan biraz içimi rahatlatabilir mi bebegın suyu fazlaymış sınırı geçmemiş ama fazla işte , gebelik şekerim çıkmadı aslında bir sürü etken olabilirmiş , biraz korkuyorum açıkçası marjinal plesantam da var

Canim progesteron fitil başladık bir de proloton deport haftada bir başladık. Magnezyum başlamadı ama resmen kasilmalarim var şu an... Bugün çok fazla sertleşiyor karnım sağol canım Allah razı olsun

İçini ferah tut canim insallah bir problem olmaz... Cansurs inde suyu fazlaydı sanırım yanlis hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…