- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.961
Erken doğum bebekte sıkıntı vs olabiliyormuş bilemiyorum içimi bir şey rahatlatmıyorİçini ferah tut canim insallah bir problem olmaz...Cansurs inde suyu fazlaydı sanırım yanlis hatırlamıyorsam
Canım şu an hepimiz için bir risk var... Her an doğurabilirim ve daha bir kilo bile değil... Kotuyu çağırmayalim inan kaç gece ağladım ama hicbir faydası yok o yüzden kontrollü bir şekilde gideceğiz yapacak hiçbir şeyimiz yokErken doğum bebekte sıkıntı vs olabiliyormuş bilemiyorum içimi bir şey rahatlatmıyor
Allahim ne büyük acı,Allah size de o kadına da sabir versin.Ah kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir kikadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum
Yok bugün gondermedim dun 4 kere kustu ne olur ne olmaz diye.Hali yikamadan yeni alip sermistim haliyi beni görmeniz lazimdi legen bez bütün gün hali temizledimOyy masallah tatli asabi agir abi bu
Nasil bükmüş dudağı dürttuler beni diye. Buna şükür benim kiz hic vermiyor poz eller hep yüzdegeçmiş olsun bu arada cocuk okula gidiyor mu okul cocukları hep hasta valla sorma. Dikkat et sana da geçmesin şu kusma ishal salgini falsn değildir insallah.
İnşallah canım, çok geçmiş olsun sana da
Yok canım iğne yapmadı sanırım rahim kapalı olduğu ve sürekli bir ağrım olmadığı için. Bende aynı uzandığım zaman resmen kafasını hissediyorum aşağı tarafa doğru. Oyy yerim o kafayıCanım ayni durumdayız... Birbirimize çok dua edelim. Ama şükür senin bebegin kilosu daha iyi. Akciğer geliştirici yapıldı mı? Bende kasıklarımda hissediyorum bebeğimi. Sanki kasığımda ki kemiklere dirsek atıyor
Öyle canım inşallah sağlıkla gelsinler ama biraz yukarı ciksalar iyİ olur bildiğin iki büklüm yürüyorumİnşallah canım, çok geçmiş olsun sana da
Yok canım iğne yapmadı sanırım rahim kapalı olduğu ve sürekli bir ağrım olmadığı için. Bende aynı uzandığım zaman resmen kafasını hissediyorum aşağı tarafa doğru. Oyy yerim o kafayı
Benim magnezyumu günde 4 kereye çıkardı canım, keşke sana da verse. Sabah akşam toz olarak kullanıyorum, öğlen osteo diye bi vitamin var onu kullanıyorum. Gece için de direkt ağıza dökülen bi şey verdi.Canim progesteron fitil başladık bir de proloton deport haftada bir başladık. Magnezyum başlamadı ama resmen kasilmalarim var şu an... Bugün çok fazla sertleşiyor karnımsağol canım Allah razı olsun
Ama az da olsa hareket ediyor degil mi canim yer degistirmistir belki ondan cok hissedilmiyordur. Ama biraz daha bekle icin rahat etmezse gidersin. Senin ilk cocuk mu olacakGünaydın kızlar, normalde gün içerisinde sürekli hareket eden bebeğim dün akşamdan beri az hareket ediyorinşallah normaldir, akşama kadar aynı olursa acile gideceğim
Canim neden bu kadar uzun sürdü ya ben bile stres oldum burda . Hayir neden agri icin bir sey yapmiyorlar onu anlamıyorum gercekten.Kizlar gece ağrım geçmişti hatta ne yalan söyleyeyim geçecek sanmıştım bir an ama sabah uyandığımdan beri ağrım var belimden kasıklarıma doğru giden regl ağrısı... Dayanilamayacak düzeyde değil ama rahatsız ediyor. Aynı pozisyonda duramıyorum bir türlü ... Moralimi bozmak istemiyorum ama geçmeyecek sanırımBugün 27+3 olduk şükür. Resmen günleri, saatleri sayıyoruz... Eşim istemsizce gergin neden gecmiyor bu ağrı diye... Dün stresden adam kendini yiyecekti
Valla canim ben de öyle. Ben antalyadayim soguk değil buralar.esime sabah kalkasim gelmiyor sen cocugu motorla gotur aksam ben arabayla alayim diyorum. Ne motoru cocuk üşür diyor. Nerde bu soguk ben göremedim halenŞükür bende iyiyim. Aman iyi ol.
Burasıda serin ve kapalı.
Zaten yanıyorum cok üşüyen biri olarak hormonlardan mi nedir üşüme kalmadi bende ellerim buz kalibi olurdu simdi sıcacık. Sizde oyle misiniz?
Benim erken dogum 40 cm biy 1670 gram ile olmustu canim diren biraz cok dikkat et insallah zamaninda gelirMagnezyumu üçe çıkarıp bi bakalım demişti. Şimdi çıktım doktordan, anneme geldim. 10 gün bana da istirahat verdi sadece lavaboya kalkacaksın dedi. Bebeğin başı aşağı dönmüş ama rahim kapalı dedi. Rahim açık olsa direkt hastaneye yatırırdım dedi. Sağ tarafa yığılmış resmen çocuk, sıkışıyor içeride dedi. 37 cm olmuş kilosu da 1083 gram. 10 gün yatacağım şimdi, sonra da aynı devam ederse heyet yazacağım 32ye kadar dedi.
Evet canım başı aşağı dönmüş, pazartesi gittiğimde ayakları aşağıdaydı şimdi dönmüş herhalde o yüzden öyle oldu. Gittim doktora duramadım ağrım çok oldu, rapor verdi 10 gün. Şakası yok erken doğurursun diyor. Olmaz inşallah gününde gelir.
Canim benim de erken dogum riskim var magnezyum vermiyor doktor rahimde gevseme yapıyor diye. Ama progestan gunde bir aliyorum.Dilyy canım sen ekstra progestan fitil kullanıyormusun ?
yada magnezyumu kaç tane alıyorsun
onlar da engelliyor kasılma ve erken doğumu biliyorsun
inşallah bir an önce geçer canım ağrıların dua ediyorum sana
Evet canım ilk çocuk. Aynen başı aşağı dönmüş o yüzden hissedemedim herhalde. Doktora gittim sıkışıyor içeride dedi boyu uzun, rapor verdi 10 günAma az da olsa hareket ediyor degil mi canim yer degistirmistir belki ondan cok hissedilmiyordur. Ama biraz daha bekle icin rahat etmezse gidersin. Senin ilk cocuk mu olacak
Allah allah benim de tam tersi rahim içi çok kasılmam olduğu için magnezyum veriyor erken doğumu önlesin diye.Canim benim de erken dogum riskim var magnezyum vermiyor doktor rahimde gevseme yapıyor diye. Ama progestan gunde bir aliyorum.
Offf ne zor şeyler bunlar bir taraf bebeğini kaybediyor diğer taraf vicdan azabıyla ceza evindeAh kuzum bu kaç gündür mahvolduk kaynım kaza yaptı ana yoldan geçerken hamile bir kadın telefonla konuşuyormuş yola bakmadan atlamış yola malesef kaynım çarpmış çarptığı yerin dibinde üst geçit var yaya çıkacağını kim tahmin edebilir kikadın 7 aylık hamileydi kanama başlayınca acil sezeryana alındı ve bebeğini kaybetti kendisi şuan yoğun bakımda durumu ne olur ne olmaz bilmiyoruz kaynım ceza evinde çok zor günler yaşıyoruz bebeğe ağlıyorum sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum aynı durumdayiz diye çok daha fazla etkilendim kayınvalidemlerde kalıyorum evime gitmedim üstelik bir gün boyunca bebeğin hareketini hissetmedim acile gittim stresten olur dedi eve geldim kanamam başlamış ne yerdeyim ne gökte yarın tekrar acile gidicegim şuan hareket var diye tekrar gitmedim inşallah kanama devam etmez durum böyle olunca uzanamiyorum dinlemiyorum çok zor işte bilmiyorum
Bakalım canım Perşembe günü gittiğim de ne verecekBenim magnezyumu günde 4 kereye çıkardı canım, keşke sana da verse. Sabah akşam toz olarak kullanıyorum, öğlen osteo diye bi vitamin var onu kullanıyorum. Gece için de direkt ağıza dökülen bi şey verdi.
Aynen canım az kaldı. Açıklık olmadığı için istirahat dediCanim neden bu kadar uzun sürdü ya ben bile stres oldum burda . Hayir neden agri icin bir sey yapmiyorlar onu anlamıyorum gercekten.
Mehmet bey bana 28. Haftalara kadar dayanabilirsek iyi demisti canim. İns kimse için böyle bir sey olmaz ama bebegin yasayabilecegi haftalara az kalmis.
Geçmiş olsun canım evet benimde suyum fazlaymış banada şeker baktı şeker 120 çıktı.suyun fazla olması ya anneye bağlı ya çocuğa ya şekere dedi.Sana baktık sorun yok bebektede sorun yok o zaman demekki şekerin çok fazla olmasada şeker sende su yapiyo doguma kadar kesmeye calis şekeri , ekmek dışında karbonhidrat tuketmemeye çalış dedi bı haftadır kestim diğer kontrolde bakalım azalma varmı bide bebeğim iriymis onada şekerdendir dediArkadaşlar selam eğer aynı durumda olan varsa ya da daha önce bilgisi olan biraz içimi rahatlatabilir mibebegın suyu fazlaymış sınırı geçmemiş ama fazla işte , gebelik şekerim çıkmadı aslında bir sürü etken olabilirmiş , biraz korkuyorum açıkçası marjinal plesantam da var
Selam. Persembe doktora gidicektin cnm, o haftayamiydi ?Öyle canım ilk hamileligim de sürekli ölüm korkusu bunda da öyle olunca korkuyor... Evet, canım çalışmam zor gozukuyor çünkü hareket ettiğim anda tekrar başlıyor ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?