- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.981
Evet, canım haftaya... On gün raporluyum şu an haftaya Perşembe raporum bitiyor durum ne olacak ona bakacağız ama bugün rahatsızım biraz ağrım artsrsa bugun gidebilirimSelam. Persembe doktora gidicektin cnm, o haftayamiydi ?
insAllah bu agrilardan kurtulursunEvet, canım haftaya... On gün raporluyum şu an haftaya Perşembe raporum bitiyor durum ne olacak ona bakacağız ama bugün rahatsızım biraz ağrım artsrsa bugun gidebilirim
Gönderdim tabiki Antalyadaki doktoruma daha dönüş yapmadıSizin ruscaniz var anladiğim kadariyla, siz tr deki doktorunuza ulaştınız mi yani onunlada irtibat kurup ölçümleri vs atsaydiniz.
İnşallah canıminsAllah bu agrilardan kurtulursun
Ya ben iyiyim aslında. Hep yatıyorum. Hastanedeki hiç birsey yapmıyorlar çünkü sonuçlar yok. Yani beni burda hiç takip etmediler hersey almışlar. Salı günü bekliyorum. Bir ultrason doktor gelecek tekrar agzi bakacak . Insallah enfeksiyon çıkmaz o zaman pessar takacaklarCok takip edemiyorum vakit olmuyor bazenDilyy A Asya2022 durumlar nasıl nasılsınız kızlar? Bu saatlerde uyanıyorum genelde kızım cise kalkiyo agliyo fln uykum iyice dağıliyor sonrada uyuyamıyorum.
Bugun saglik ocaginda gebe egitimi vardi israrla cagirdilae cogu bildigim şeydi haftaya yine var. Ilk gebelikler ilk faydalı bence sizde de varsa boyle bişey gidin ilk bebe analari tavsiye ederim.
Yatıyoruz)))sıkıldım))camdan fotoğraflarAynı canım artan bir şey yok şükür yatmaya devam... Sen nasılsın? Bugün burası yağmurlu ve hava serin. Sıcaklardan bunaldiydim. En sevdiğim mevsim kış sonunda buraya geliyor
Güzelmiş manzaranYatıyoruz)))sıkıldım))camdan fotoğraflar
Ama çok soğuk gündüz +8 gece -2 oluyorGüzelmiş manzaran
Biz yanıyoruz Antalya daAma çok soğuk gündüz +8 gece -2 oluyor
Bende mevsime göre hareket ediyorum yine aynı devam tayt ve yün corapları ayağıma geçirdim dolanıyorumBende öyleyim ya evde patikle gezerdim yaz günleri şimdi havalar soğudu ona rağmen cam açık çorapsız yatıyorum yanıyor resmen vücudum millete hava 20 dereceyse bana 40 gibi çok ilginç
yerlestigi yere gore hafif yada belirgin hissedebilirsin kuzum,onemli olan hic hareketsiz olmamasi.cocukda yokmus guzelce dinlenme firsatin olur canim elinden geldigince az ayaklan insallah saga salim kucagina alirsin ,benimde rahmin bir kismi genislemedigi icin bebek belli büyüklüğe ulasinca yer kalmayinca dogum olacakmis o yüzden muz gibi bebegi yaglandiracak seyler yemiyorum,kucuk olmasi daha iyi diyor doktorum belli haftaya gelmesi icin.Evet canım ilk çocuk. Aynen başı aşağı dönmüş o yüzden hissedemedim herhalde. Doktora gittim sıkışıyor içeride dedi boyu uzun, rapor verdi 10 gün
Allah allah benim de tam tersi rahim içi çok kasılmam olduğu için magnezyum veriyor erken doğumu önlesin diye.
yerlestigi yere gore hafif yada belirgin hissedebilirsin kuzum,onemli olan hic hareketsiz olmamasi.cocukda yokmus guzelce dinlenme firsatin olur canim elinden geldigince az ayaklan insallah saga salim kucagina alirsin ,benimde rahmin bir kismi genislemedigi icin bebek belli büyüklüğe ulasinca yer kalmayinca dogum olacakmis o yüzden muz gibi bebegi yaglandiracak seyler yemiyorum,kucuk olmasi daha iyi diyor doktorum belli haftaya gelmesi icin.Evet canım ilk çocuk. Aynen başı aşağı dönmüş o yüzden hissedemedim herhalde. Doktora gittim sıkışıyor içeride dedi boyu uzun, rapor verdi 10 gün
Allah allah benim de tam tersi rahim içi çok kasılmam olduğu için magnezyum veriyor erken doğumu önlesin diye.
Bugunu de icerdiginden pazartrsi alacagim canim gun kaybi olmasin diye.Aynen canım az kaldı. Açıklık olmadığı için istirahat dedieğer ağrım düzeyim çok artarsa bugün nst ye gideceğim aksama... Sen naptın bugün raporun bitiyordu sanırım alabildin mi?
Anladım canımBugunu de icerdiginden pazartrsi alacagim canim gun kaybi olmasin diye.
Güzel dusunucez güzel şeyler olucakBugün hiç keyfim yok kizlar... Ara ara şiddetli giren sancılar var. Bazen ben mi abartiyorum diyorum ama kuyruk sokumumdan kasıklarıma doğru ilerleyen bir ağrı var sürekli ve hareket halinde daha çok artıyor. Kasıklarım kapatamiyorum bile ve bildiğiniz bebeğin dirseğini ellerini sanki kasıklarımda hissediyorum. Gerçekten artık bende mi bir sorun var diye düşünüyorum ama normalde ağrı eşik değeri yüksek biriyimdir bir parola ağrım geçer... Kolay kolay ağrı kesici bile tuketmem ben ay iyiden psikolojim bozuldu. Aglayasin geliyor sürekli.
İnşallah umarımGüzel dusunucez güzel şeyler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?