2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya ben iyiyim aslında. Hep yatıyorum. Hastanedeki hiç birsey yapmıyorlar çünkü sonuçlar yok. Yani beni burda hiç takip etmediler hersey almışlar. Salı günü bekliyorum. Bir ultrason doktor gelecek tekrar agzi bakacak . Insallah enfeksiyon çıkmaz o zaman pessar takacaklar

Aynı canım artan bir şey yok şükür yatmaya devam... Sen nasılsın? Bugün burası yağmurlu ve hava serin. Sıcaklardan bunaldiydim. En sevdiğim mevsim kış sonunda buraya geliyor
Yatıyoruz)))sıkıldım))camdan fotoğraflar

Eklentiler

• 20221006_113001.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20221006_112951.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 69
Bende öyleyim ya evde patikle gezerdim yaz günleri şimdi havalar soğudu ona rağmen cam açık çorapsız yatıyorum yanıyor resmen vücudum millete hava 20 dereceyse bana 40 gibi çok ilginç
Bende mevsime göre hareket ediyorum yine aynı devam tayt ve yün corapları ayağıma geçirdim dolanıyorum

yerlestigi yere gore hafif yada belirgin hissedebilirsin kuzum,onemli olan hic hareketsiz olmamasi.cocukda yokmus guzelce dinlenme firsatin olur canim elinden geldigince az ayaklan insallah saga salim kucagina alirsin ,benimde rahmin bir kismi genislemedigi icin bebek belli büyüklüğe ulasinca yer kalmayinca dogum olacakmis o yüzden muz gibi bebegi yaglandiracak seyler yemiyorum,kucuk olmasi daha iyi diyor doktorum belli haftaya gelmesi icin.
Senin kasilman varmis ya gevsetmesi icin veriyordur magnezyumu o zaman,bende kasilma yok su an.

yerlestigi yere gore hafif yada belirgin hissedebilirsin kuzum,onemli olan hic hareketsiz olmamasi.cocukda yokmus guzelce dinlenme firsatin olur canim elinden geldigince az ayaklan insallah saga salim kucagina alirsin ,benimde rahmin bir kismi genislemedigi icin bebek belli büyüklüğe ulasinca yer kalmayinca dogum olacakmis o yüzden muz gibi bebegi yaglandiracak seyler yemiyorum,kucuk olmasi daha iyi diyor doktorum belli haftaya gelmesi icin.
Senin kasilman varmis ya gevsetmesi icin veriyordur magnezyumu o zaman,bende kasilma yok su an.

Aynen canım az kaldı. Açıklık olmadığı için istirahat dedi eğer ağrım düzeyim çok artarsa bugün nst ye gideceğim aksama... Sen naptın bugün raporun bitiyordu sanırım alabildin mi?
Bugunu de icerdiginden pazartrsi alacagim canim gun kaybi olmasin diye.

Bugün hiç keyfim yok kizlar... Ara ara şiddetli giren sancılar var. Bazen ben mi abartiyorum diyorum ama kuyruk sokumumdan kasıklarıma doğru ilerleyen bir ağrı var sürekli ve hareket halinde daha çok artıyor. Kasıklarım kapatamiyorum bile ve bildiğiniz bebeğin dirseğini ellerini sanki kasıklarımda hissediyorum. Gerçekten artık bende mi bir sorun var diye düşünüyorum ama normalde ağrı eşik değeri yüksek biriyimdir bir parola ağrım geçer... Kolay kolay ağrı kesici bile tuketmem ben ay iyiden psikolojim bozuldu. Aglayasin geliyor sürekli.

Güzel dusunucez güzel şeyler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…