2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok değişik bir sistem.. aman iyi olunda canim

Ah kuzum bu durumumda bile sen aklımdasın rüyamda gördüm bu gece doğum yapmistin bebeğin gayet saglikliydi hatta emzirdim bile yazmıştın

Ah kuzum bu durumumda bile sen aklımdasın rüyamda gördüm bu gece doğum yapmistin bebeğin gayet saglikliydi hatta emzirdim bile yazmıştın
Bu gece ben bile doğum yapacsgim sandım ve ağrım var yine... Sağol canım inşallah biraz daha büyüsün de hayirlisiyla öyle doğsun

Sabaha karşı içerde oyun parkı kuruyor bizim kız kesin artık kaburgama vuruyor kızlar sanki canımı baya yakmaya başladı havalar soğudu ben yavaştab ütü işine girişirim

Cok değişik bir sistem.. aman iyi olunda canim
Aynen bende 10 yıl hiç Rusyaya gitmedim kendime yabancı zannediyorum. Hastanede burda hiç yatmadım. Bugün şeker bakmışlar 5.47 çıktı açlık yüksek dediler diyet uygulacaklar. Perşembeden beri 1.6 kilo gene verdim ve idrarda enfeksiyon çıktı. Ve hep yatış verdiler . Tuvalete kadar yürüyorum. En önemli salı günü olacak çünkü tekrar rahim agzi bakacaklar .en çok onu merak ediyorum

Ben kahveyi bıraktım. Kahve içeceksem de sonrasıda ya da öncesinde çok yemek su tüketmiyorum.
Gaviscon 4-5 gün günde 3 kere 2 kaşık ye demişti doktor, bende rennie tablet ilr beraber yaptım. O baya düzeltti. Ona devam ediyorum. Şimdi doktorun tavsiyesi ile rennie duo aldım. Baya iyi oldu daha da toparlasın diye
Bir de suyu hün içinde içmeye çalışın, gece yatmadan önce su içinde o bile yanma yapıyor.
Genel diğer sorun çay..
Daha çözemedim soğuk içemiyorum sıcak içşnce de alev bombası oluyor

İcerde sessizce zamanlarının gelmesini beklesinler güzellikler yaa

Valla şuan karnımı sevinçten sıkıştırma isteği var doktor çok takılma açar dolar belli olmaz diyor da ben çıkmış olmasını tercih ederim
İçerde yaramazlıklar devam ediyor bence takılma tadını çıkae bak çok guzel bir haber aldın çok sükür ki

750 gr dedi 24 haftalık iyi dedi ben zaten bizden tombiş bir bebek beklemiyorum ikimiz de ince kemikli zayıf insanlarız yada insanlardık ben artık zayıf değilim
Yok gayet iyi canım maşallah. Benim eşim iridir, bende zayıf değilim malum ama bizim ki zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…