2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Insallah hersey yolunda gider canim .Antalyaya da dönemiyorsun haliyle dimi

Kızlar ilaçsız doğal yoldan baş ağrısını kesen bı yol yokmu.Bu grip beni mahvetti burnumda çok akiyo
Ahh canim cok gecmis olsun. Bende neler cektim grip olunca o bas ağrısından cok cok kotuyse parol al bitane. Ben almadim da kivrandim gecelerce agri burun tıkanıklığı. Bol istirahat c vit yapacak bisey yok atesin yoksa korkma

Günaydın mutlu haftasonları hanimlar
Yarim saat once khvalti masasında once kasigimdan bi agri girdi karnim tas oldu resmen snra gecti belim böbreğim yanlardan girdi. Simdi dinleniyorum.
Kasilma mi bunlar arada olması normal mi ki? Ay unutmusum kizimda bu hftalar oluyormuydu ya dinlenince gecerse korkmayacaktik dimi? Cuma kontrolum var şeker yuklemesiyle.

Ahh canim cok gecmis olsun. Bende neler cektim grip olunca o bas ağrısından cok cok kotuyse parol al bitane. Ben almadim da kivrandim gecelerce agri burun tıkanıklığı. Bol istirahat c vit yapacak bisey yok atesin yoksa korkma
Canıma geçmeden ilaç icmicem diyorum ama yavaştan canıma geçiyo sanırım

Canim korkma... Geçtiyse problem değil... Geçmemesi erken doğuma sebep oluyormus.

Ben şu an erken doğacak korkusuyla kilosu artsın istiyorum ya o yüzden gözüme az geliyor sanırım
Ben hiç senin için onu dillendirmiyorum o kuzu sabredecek gibi bir his var içimde sadece beklerken annesine bol aksiyon bol macera yaşatıyor o kadar bu arada Mehmet bey dedi ki isim kaşesi olur ya bastığı onun kadar beynir ye ve kaşarı çok tüketme dedi aslında en işlenmiş ve faydası olmayan o dedi

Şeker işine ne dedi doktor kuzu sordunmu
Sormadan söyledi bebek kilosu suyun vs iyi anormal bişey yok ama yaptır ve bazı yerler 2 kez kan alıyor belirt üç kez alsınlar en garanti o dedi o ara bir iki kanda bakılacak şey daha kitledi aç aç hepsini nasıl alacaklar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…