2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artık

Ay iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artık
Valla bende yiyordum ama kendim hızlı kilo aldım onu yemeyip normal peynir yerken öyle değildi mesela hep bana gitmiş güvenilir Ezine vs gibi peynirden şu kaşem kadar ye günlük dedi

Valla bende yiyordum ama kendim hızlı kilo aldım onu yemeyip normal peynir yerken öyle değildi mesela hep bana gitmiş güvenilir Ezine vs gibi peynirden şu kaşem kadar ye günlük dedi
Zaten Mehmet bey kiloya karşı bir doktor ben evde ysttigin halde bie kilo vermişim nasıl oldu anlamadım

Parol, pruloton deprot haftada 1 her gün progesteron 200 mg fitil verdi. Ciğer geliştirici vuruyoruz zaten. Geçmiyor yani artık ne olacak bilmiyorum
Canim insallah gecicek. Yani acilma olacak olsa bu kadar zamanda olurdu bence benimki sabah 9 gece 3 e kadar sanci olunca açılmistiz

Canim insallah gecicek. Yani acilma olacak olsa bu kadar zamanda olurdu bence benimki sabah 9 gece 3 e kadar sanci olunca açılmistiz
Açılma var mı bilmiyorum ama çok ağrım var ve bu ağrılar normal mi artık bunu da bilmiyorum iyiden psikolojim bozuldu. Yürürken bile ağrım oluyor

Açılma var mı bilmiyorum ama çok ağrım var ve bu ağrılar normal mi artık bunu da bilmiyorum iyiden psikolojim bozuldu. Yürürken bile ağrım oluyor
Canım benim doktor bana aleve tablet yazmıştı, ağrıların olunca kullan ama 2 3 günü geçmesin demişti o rahatlatır seni demişti benim ağrılarım geçtiği için almadım ben. İstersen sor sen de

Sorarım canım benim ki sadece parol dedi... Ya adam rahat ya da ben abartiyorum. Bir problem var ama nerede bulamıyorum

Kizlar ben bugün yenidogan yogunbakimi olan bir hastanede yeni doktoruma basladim.
Kötü seyleri aklindan cikar hersey yolunda görünüyor dedi. Bol su tuketmeni istiyorum ve iyi beslenmeni istiyorum dedi. prolutonu sana birakiyorum daha once kullandigin icin ama ben hastalarıma onermiyorum ,cocugun uzerinde etki yaptigina dair arastirmalar sebebiyle dedi.
Tabi canim illahi tedirgin eder insani etmez mi . ama ne bileyi ne ağrın kesildi ne de kötüye gitti.sabit bir ağrın var ilginç. Ertugrul bey ne diyor bu duruma canim

Hiçbir şey canım... Ağrı olması istediğimiz bir şey değil diyor sadece. Doğumu yaklaştırır dedi. Benim ki aktivite ile artan bir ağrı daha cok

Kizlar ben bugün yenidogan yogunbakimi olan bir hastanede yeni doktoruma basladim.
Kötü seyleri aklindan cikar hersey yolunda görünüyor dedi. Bol su tuketmeni istiyorum ve iyi beslenmeni istiyorum dedi. prolutonu sana birakiyorum daha once kullandigin icin ama ben hastalarıma onermiyorum ,cocugun uzerinde etki yaptigina dair arastirmalar sebebiyle dedi.bir de suyum fazlaymış seker yuklemesini haftaya yaptir dedi, su fazlaligi da erken doğuma sebep olabildigi icin . Zaten ilkin de de vardi gebelik sekeri

Öyle canım mümkün değil... Biz bir de tuvalet eğitimini yeni ogrendik sürekli tuvalete gidiyoruz bazen inatlasiyor sadece benimle gitmek istiyor... İnşallah geçer
Aklimdan o gecti benimde canim bazi seyleri illahi anneyle yapmak istiyorlar bir kalkma iki kalkma mecbur kalkiyorsun

Evet bir ara braun koltuk altı ateş ölçeri 300 civarı bir fiyattan indirim di kuponum vardı derken 120 TL gibi ilginç bir fiyata aldım bakalım nasıl olur
Süper fiyata almışsın valla. Uzaktan olcenlere baktim bende onlar mama ve banyo suyunun derecesini de ölçüyormus o yonden guzel ama yinede almadim cok pahali.
Emzik aldim döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…