- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.041
Ay iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artıkBen hiç senin için onu dillendirmiyorum o kuzu sabredecek gibi bir his var içimde sadece beklerken annesine bol aksiyon bol macera yaşatıyor o kadarbu arada Mehmet bey dedi ki isim kaşesi olur ya bastığı onun kadar beynir ye ve kaşarı çok tüketme dedi aslında en işlenmiş ve faydası olmayan o dedi
Valla bende yiyordum ama kendim hızlı kilo aldım onu yemeyip normal peynir yerken öyle değildi mesela hep bana gitmişAy iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artık
Zaten Mehmet bey kiloya karşı bir doktorValla bende yiyordum ama kendim hızlı kilo aldım onu yemeyip normal peynir yerken öyle değildi mesela hep bana gitmişgüvenilir Ezine vs gibi peynirden şu kaşem kadar ye günlük dedi
Yaaa cok sevindimKızlar kontrolden çıktım şükürler olsun kordonu boynundan çıkarmış
O zaten muzda yeme demisti,bebegi gereksiz yaglandirmaya gerek yok diyeAy iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artık
Canim insallah gecicek. Yani acilma olacak olsa bu kadar zamanda olurdu bence benimki sabah 9 gece 3 e kadar sanci olunca açılmistizParol, pruloton deprot haftada 1 her gün progesteron 200 mg fitil verdi. Ciğer geliştirici vuruyoruz zaten. Geçmiyor yaniartık ne olacak bilmiyorum
Muz günde bir defs yiyordumO zaten muzda yeme demisti,bebegi gereksiz yaglandirmaya gerek yok diye
Açılma var mı bilmiyorum ama çok ağrım var ve bu ağrılar normal mi artık bunu da bilmiyorum iyiden psikolojim bozuldu. Yürürken bile ağrım oluyorCanim insallah gecicek. Yani acilma olacak olsa bu kadar zamanda olurdu bence benimki sabah 9 gece 3 e kadar sanci olunca açılmistiz
Hemde nasıl Mehmet hoca hiç takma dolar çözer o sorun değil modunda ama olsunYaaa cok sevindimicin rahat edivermistir.
Canım benim doktor bana aleve tablet yazmıştı, ağrıların olunca kullan ama 2 3 günü geçmesin demişti o rahatlatır seni demişti benim ağrılarım geçtiği için almadım ben. İstersen sor sen deAçılma var mı bilmiyorum ama çok ağrım var ve bu ağrılar normal mi artık bunu da bilmiyorum iyiden psikolojim bozuldu. Yürürken bile ağrım oluyor
Sorarım canım benim ki sadece parol dedi... Ya adam rahat ya da ben abartiyorum. Bir problem var ama nerede bulamıyorumCanım benim doktor bana aleve tablet yazmıştı, ağrıların olunca kullan ama 2 3 günü geçmesin demişti o rahatlatır seni demişti benim ağrılarım geçtiği için almadım ben. İstersen sor sen de
Tabi canim illahi tedirgin eder insani etmez mi . ama ne bileyi ne ağrın kesildi ne de kötüye gitti.sabit bir ağrın var ilginç. Ertugrul bey ne diyor bu duruma canimAçılma var mı bilmiyorum ama çok ağrım var ve bu ağrılar normal mi artık bunu da bilmiyorum iyiden psikolojim bozuldu. Yürürken bile ağrım oluyor
Hiçbir şey canım... Ağrı olması istediğimiz bir şey değil diyor sadece. Doğumu yaklaştırır dedi. Benim ki aktivite ile artan bir ağrı daha cokKizlar ben bugün yenidogan yogunbakimi olan bir hastanede yeni doktoruma basladim.
Kötü seyleri aklindan cikar hersey yolunda görünüyor dedi. Bol su tuketmeni istiyorum ve iyi beslenmeni istiyorum dedi. prolutonu sana birakiyorum daha once kullandigin icin ama ben hastalarıma onermiyorum ,cocugun uzerinde etki yaptigina dair arastirmalar sebebiyle dedi.
Tabi canim illahi tedirgin eder insani etmez mi . ama ne bileyi ne ağrın kesildi ne de kötüye gitti.sabit bir ağrın var ilginç. Ertugrul bey ne diyor bu duruma canim
Biz cocuklu hamilelere icin hareketsiz kalmak o kadar zor ki. İns hemen gecer canim agrilarin.Hiçbir şey canım... Ağrı olması istediğimiz bir şey değil diyor sadece. Doğumu yaklaştırır dedi. Benim ki aktivite ile artan bir ağrı daha cok
Öyle canım mümkün değil... Biz bir de tuvalet eğitimini yeni ogrendik sürekli tuvalete gidiyoruz bazen inatlasiyor sadece benimle gitmek istiyor... İnşallah geçerBiz cocuklu hamilelere icin hareketsiz kalmak o kadar zor ki. İns hemen gecer canim agrilarin.
Evet bir ara braun koltuk altı ateş ölçeri 300 civarı bir fiyattan indirim di kuponum vardı derken 120 TL gibi ilginç bir fiyata aldım bakalım nasıl olurHa-ri sen mi sormustun canim ates olceri koltuk alti mi alsam alnindan mi alsam diye?
Aklimdan o gecti benimde canim bazi seyleri illahi anneyle yapmak istiyorlar bir kalkma iki kalkma mecbur kalkiyorsunÖyle canım mümkün değil... Biz bir de tuvalet eğitimini yeni ogrendik sürekli tuvalete gidiyoruz bazen inatlasiyor sadece benimle gitmek istiyor... İnşallah geçer
Süper fiyata almışsın valla. Uzaktan olcenlere baktim bende onlar mama ve banyo suyunun derecesini de ölçüyormus o yonden guzel ama yinede almadimEvet bir ara braun koltuk altı ateş ölçeri 300 civarı bir fiyattan indirim di kuponum vardı derken 120 TL gibi ilginç bir fiyata aldım bakalım nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?