2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay amin canım inşallah zaten ince içlik, atlet falan olacak... Evde de belli ısıda olacağı için inşallah üşümezler

Proluton ben de her hafta kullanıyorum, ne gibi zararı varmış canım?

Ya kızlar ben doktora da her gittiğimde sorucam diyip unutuyorum 1-2 ay önce önce göğsüm beyaz pütürlü oldu sonra bu geçti sol göğüs ucumda muhtemelen sarı bı akıntı gelip orda kabuk bağladı sanırım.Bu lansinoh kremden falan alsam fayda görür müyüm? Sadece solda var sağda bişey yok göğüste sorun varsa aslında kadın dogumcumda anlamaz bilemedim

İdrar enfeksiyonu olabilir canım

Proluton ben de her hafta kullanıyorum, ne gibi zararı varmış canım?
Bende cok kullandim hamileligim basindan beri. Doktor ben eskiden veriyordum ama artik vermiyorum dedi. Benle yeni basladigi ve onceden kullandigim icin bana birakti karari.
Lö.. dedi durdu kansizlikla ilgili hastalik yaptigi düşünülüyor kesin kanıtlanmış degil dedi. Lösemi diye tamamladim ben Allah korusun .

İçine çıtçıtlı body de giydiricez gerekirse evde yelek de giyerler. E zaten çok minikler kimildamayacaklar battaniyesinin altında yatacak

Bende sürekli acı olduğu için
Benimde Antalya dan geldigimden beri karnim agriyor bildigin batiyor yol mu kotu etti birsey mi dokundu bilmiyorum ya cok canım sıkıldı.nasil yatarsam yatayim batiyor. E bebege gitmistim hep dikkat ediyorum uzun zamandir kalmadigim kadar ayakta kaldim ondan mi oldu anlamadim. Gecmezse pazartesi gidecegim ertugrula.
Ben de magnezyum kullanmiyorum ondan mi oluyor ki acaba

Zaten 40 li oluncaya kadar bi yere cikmicaklar hastane sicak olur evdede klima ile gerekli ısı saglanacak. Bende orta kalinlikta aldim,birde peluş kundak battaniye aldım.Disarda sicacik tutacak belli

Canim ben bugun antalyaya gidince aldim heyet raporunu. Direkt heyet raporuyla ileliyordum diye bitiyor dedim 30 gun verdiler tekrar
İyi yapmışsın canım ben işte Perşembe gideceğim eşim agrilarin geçse bile heyet alalım dedi çünkü o çalışmaya tekrar aynısı olacak dedi bilmiyorum

Canım inşallah yorgunlufa bağlıdır. Şükür ben bu gece beş saat uyumuşum. İlk defa aralıksız böyle uyudum. Şimdi hafif bir ağrı var sadece... Seninki de yorgunlufa bağlıdır umarım

Insallah hersey yolunda gider canim .Antalyaya da dönemiyorsun haliyle dimi
Çok istiyorum dönmek ama salı çarşamba günü kadar hiç bilemiyorum pessarmi tadacaktır birsey mi yaparlar .doktor ne diyecek bekliyorum. Dün şey başladık Akciger gelişimini sağlamak amaçlı igne. Her 8 saat 3 kere vuruyorlar .durum biraz karışık. Kendime iyi hissediyorum ama şimdi hersey rahim agzi bağlı

Ay amin canım inşallah zaten ince içlik, atlet falan olacak... Evde de belli ısıda olacağı için inşallah üşümezler
Ben Rusyada bunlar almıştım

Eklentiler

• 20221005_151839.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 20221003_151856.webp
    35 KB · Görüntüleme: 67
  • 20221003_151840.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 20221003_151833.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 80
Insallah rahim agzi da iyi cikar.
Hersey guzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…