- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.081
Ay amin canım inşallahBende öyle düşündüm zaten saracaklar diye ama ne bileyim acaba bu ince derler de şaşarmıyız diye korktum bakalım neler olacak nasipse Ocak ayındaneyse şimdi sende ocakta göreceksin kış bebesini bak gör
Proluton ben de her hafta kullanıyorum, ne gibi zararı varmış canım?Kizlar ben bugün yenidogan yogunbakimi olan bir hastanede yeni doktoruma basladim.
Kötü seyleri aklindan cikar hersey yolunda görünüyor dedi. Bol su tuketmeni istiyorum ve iyi beslenmeni istiyorum dedi. prolutonu sana birakiyorum daha once kullandigin icin ama ben hastalarıma onermiyorum ,cocugun uzerinde etki yaptigina dair arastirmalar sebebiyle dedi.
Tabi canim illahi tedirgin eder insani etmez mi . ama ne bileyi ne ağrın kesildi ne de kötüye gitti.sabit bir ağrın var ilginç. Ertugrul bey ne diyor bu duruma canim
Ay hadi inşallah hele bir o günler gelsinAy amin canım inşallahzaten ince içlik, atlet falan olacak... Evde de belli ısıda olacağı için inşallah üşümezler
İdrar enfeksiyonu olabilir canımKızlar ben karnımın kenarlarına bastırdığımda ( hafif bastirmaktan bahsediyorum) bazen oturup kalkarken canım acıyor mesela doktor ultrason çekerken de acıdı daha 4 5 gün önce gittim doktora yani daha cok var muayeneye. Sizin de oluyo mu böyle bi acı?
Bende cok kullandim hamileligim basindan beri. Doktor ben eskiden veriyordum ama artik vermiyorum dedi. Benle yeni basladigi ve onceden kullandigim icin bana birakti karari.Proluton ben de her hafta kullanıyorum, ne gibi zararı varmış canım?
Canim ben bugun antalyaya gidince aldim heyet raporunu. Direkt heyet raporuyla ileliyordum diye bitiyor dedim 30 gun verdiler tekrarBakalım Perşembe sabah kontrolüm her şeyi söyleyeceğim ne önerecek ne yapacak bilmiyorum
Sen yinede 34 diye dua etİnşallah canım... En azından 32 yi görelim diye dua ediyoruz artık
İçine çıtçıtlı body de giydiricez gerekirse evde yelek de giyerler. E zaten çok minikler kimildamayacaklar battaniyesinin altında yatacakMinnoş hayırlı sağlıklı şekilde giyecek nasipse sen erkenden hazırla tabi ama o valiz daha bekleyecek gör bak ama olsun erkenden hazır olmuş olurişte bu kalınlıklar olacak değil mi hep hastahaneye götürünce bunlar ince demezler herhalde
Benimde Antalya dan geldigimden beri karnim agriyor bildigin batiyor yol mu kotu etti birsey mi dokundu bilmiyorum ya cok canım sıkıldı.nasil yatarsam yatayim batiyor.Bende sürekli acı olduğu için
Zaten 40 li oluncaya kadar bi yere cikmicaklar hastane sicak olur evdede klima ile gerekli ısı saglanacak. Bende orta kalinlikta aldim,birde peluş kundak battaniye aldım.Disarda sicacik tutacak belliMinnoş hayırlı sağlıklı şekilde giyecek nasipse sen erkenden hazırla tabi ama o valiz daha bekleyecek gör bak ama olsun erkenden hazır olmuş olurişte bu kalınlıklar olacak değil mi hep hastahaneye götürünce bunlar ince demezler herhalde
İyi yapmışsın canım ben işte Perşembe gideceğim eşim agrilarin geçse bile heyet alalım dedi çünkü o çalışmaya tekrar aynısı olacak dedi bilmiyorumCanim ben bugun antalyaya gidince aldim heyet raporunu. Direkt heyet raporuyla ileliyordum diye bitiyor dedim 30 gun verdiler tekrar
İnşallah canim keşke 20 aralığı görsek normalde planlanan sezeryan tarihi o zamandi... 38. Hafta olarak bakalımSen yinede 34 diye dua et34 de ciger gelisimleri tamamlanmis oluyor
Canım inşallah yorgunlufa bağlıdır. Şükür ben bu gece beş saat uyumuşum. İlk defa aralıksız böyle uyudum. Şimdi hafif bir ağrı var sadece... Seninki de yorgunlufa bağlıdır umarımBenimde Antalya dan geldigimden beri karnim agriyor bildigin batiyor yol mu kotu etti birsey mi dokundu bilmiyorum ya cok canım sıkıldı.nasil yatarsam yatayim batiyor.E bebege gitmistim hep dikkat ediyorum uzun zamandir kalmadigim kadar ayakta kaldim ondan mi oldu anlamadim. Gecmezse pazartesi gidecegim ertugrula.
Ben de magnezyum kullanmiyorum ondan mi oluyor ki acaba
Çok istiyorum dönmek ama salı çarşamba günü kadar hiç bilemiyorumInsallah hersey yolunda gider canim .Antalyaya da dönemiyorsun haliyle dimi
Ben Rusyada bunlar almıştımAy amin canım inşallahzaten ince içlik, atlet falan olacak... Evde de belli ısıda olacağı için inşallah üşümezler
Insallah rahim agzi da iyi cikar.Çok istiyorum dönmek ama salı çarşamba günü kadar hiç bilemiyorumpessarmi tadacaktır birsey mi yaparlar .doktor ne diyecek bekliyorum. Dün şey başladık Akciger gelişimini sağlamak amaçlı igne. Her 8 saat 3 kere vuruyorlar .durum biraz karışık. Kendime iyi hissediyorum ama şimdi hersey rahim agzi bağlı
Gece 4den sonra rahatladim bende çok şükür.Canım inşallah yorgunlufa bağlıdır. Şükür ben bu gece beş saat uyumuşum. İlk defa aralıksız böyle uyudum. Şimdi hafif bir ağrı var sadece... Seninki de yorgunlufa bağlıdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?