- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.061
Kesinlikle bak eve geldik sadece tezgahtaki dört bardağı makineye koydum diye şu an ağrıdan uzanmak zorunda kaldımAklimdan o gecti benimde canim bazi seyleri illahi anneyle yapmak istiyorlar bir kalkma iki kalkma mecbur kalkiyorsun
Çok iyi almışsın nereden aldın?Evet bir ara braun koltuk altı ateş ölçeri 300 civarı bir fiyattan indirim di kuponum vardı derken 120 TL gibi ilginç bir fiyata aldım bakalım nasıl olur
Hepsiburada dan almıştım ama kuponum vs de eklendi hepÇok iyi almışsın nereden aldın?
Evet ya cidden çok pahalı ama onlar daSüper fiyata almışsın valla. Uzaktan olcenlere baktim bende onlar mama ve banyo suyunun derecesini de ölçüyormus o yonden guzel ama yinede almadimcok pahali.
Emzik aldim döndüm
Kesinlikle söylemelisin bence, bu ağrılarını azaltacak bi şey vermeli yani. Magnezyum vs vermemesi çok ilginç yaKesinlikle bak eve geldik sadece tezgahtaki dört bardağı makineye koydum diye şu an ağrıdan uzanmak zorunda kaldımbu halde calisabilir miyim hiç bilmiyorum
Bakalım Perşembe sabah kontrolüm her şeyi söyleyeceğim ne önerecek ne yapacak bilmiyorumKesinlikle söylemelisin bence, bu ağrılarını azaltacak bi şey vermeli yani. Magnezyum vs vermemesi çok ilginç ya
Bulgur kaşar muz kilo aldiriyor diye biliyorim benAy iyi oldu söylediğin zaten kaşarı sevmiyordum tek kilo alsın diye yemeye çalışıyordum yemem artık
Doktorunu degistrme sansin yoktu dimi canim seninBakalım Perşembe sabah kontrolüm her şeyi söyleyeceğim ne önerecek ne yapacak bilmiyorum
Kaşar sevmiyorumBulgur kaşar muz kilo aldiriyor diye biliyorim ben
Malesef canim ilçede tek onvar hastane de bir tane de kadın doktor var ama onun uzmanlığı dört beş senelik daha... Perşembe memnun kalmazsam tutumundan kadına da gidebilirim bilmiyorumDoktorunu degistrme sansin yoktu dimi canim senin
Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah dilegimKizlar içime dogmus gibi geçen hafta kıyafetleri yikamistim babası da yarın ütüleyecek... Akşam akşam bakasim geldi kıyafetlerineyarın çantayı hazırlamaya başlayacağız ne olur ne olmaz diye. Bunlarda çantada olacaklardan bazıları
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım miniklerimizSağlıkla kucağına alıcaksın inşallah dilegim
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle. Böyle olup vaktinde dogan cok bebek varParol, pruloton deprot haftada 1 her gün progesteron 200 mg fitil verdi. Ciğer geliştirici vuruyoruz zaten. Geçmiyor yaniartık ne olacak bilmiyorum
Minnoş hayırlı sağlıklı şekilde giyecek nasipse sen erkenden hazırla tabi ama o valiz daha bekleyecek gör bak ama olsun erkenden hazır olmuş olurKizlar içime dogmus gibi geçen hafta kıyafetleri yikamistim babası da yarın ütüleyecek... Akşam akşam bakasim geldi kıyafetlerineyarın çantayı hazırlamaya başlayacağız ne olur ne olmaz diye. Bunlarda çantada olacaklardan bazıları
İnşallah canım... En azından 32 yi görelim diye dua ediyoruz artıkHakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle. Böyle olup vaktinde dogan cok bebek var
Canım hastane zaten belli bir ısıda olacağı için çok kalın giydirmek bebeği sıcaklatir... Zaten kundak bezleri de olacak. Usudugunu hissettiğinde bezine sararsin. Ben ne kalın ne ince hep böyle aldım. Yarın ütü yaparken eşim bir kaç tanesinin daha resmini atarım. Kış bebeği hakkında bende çok bilgili değilim benim oğlan temmuzda doğmuştuMinnoş hayırlı sağlıklı şekilde giyecek nasipse sen erkenden hazırla tabi ama o valiz daha bekleyecek gör bak ama olsun erkenden hazır olmuş olurişte bu kalınlıklar olacak değil mi hep hastahaneye götürünce bunlar ince demezler herhalde
Bende sürekli acı olduğu içinKızlar ben karnımın kenarlarına bastırdığımda ( hafif bastirmaktan bahsediyorum) bazen oturup kalkarken canım acıyor mesela doktor ultrason çekerken de acıdı daha 4 5 gün önce gittim doktora yani daha cok var muayeneye. Sizin de oluyo mu böyle bi acı?
Bende öyle düşündüm zaten saracaklar diye ama ne bileyim acaba bu ince derler de şaşarmıyız diye korktum bakalım neler olacak nasipse Ocak ayındaCanım hastane zaten belli bir ısıda olacağı için çok kalın giydirmek bebeği sıcaklatir... Zaten kundak bezleri de olacak. Usudugunu hissettiğinde bezine sararsin. Ben ne kalın ne ince hep böyle aldım. Yarın ütü yaparken eşim bir kaç tanesinin daha resmini atarım. Kış bebeği hakkında bende çok bilgili değilim benim oğlan temmuzda doğmuştuama kışın da kalın giydiremedim çünkü sicakladikca ağladı... Yelek önemli, ben çok yelek kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?