2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kesinlikle bak eve geldik sadece tezgahtaki dört bardağı makineye koydum diye şu an ağrıdan uzanmak zorunda kaldım bu halde calisabilir miyim hiç bilmiyorum
Kesinlikle söylemelisin bence, bu ağrılarını azaltacak bi şey vermeli yani. Magnezyum vs vermemesi çok ilginç ya

Kizlar içime dogmus gibi geçen hafta kıyafetleri yikamistim babası da yarın ütüleyecek... Akşam akşam bakasim geldi kıyafetlerine yarın çantayı hazırlamaya başlayacağız ne olur ne olmaz diye. Bunlarda çantada olacaklardan bazıları

Eklentiler

• IMG_20221008_213535.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20221008_213343.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 72
Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah dilegim

Minnoş hayırlı sağlıklı şekilde giyecek nasipse sen erkenden hazırla tabi ama o valiz daha bekleyecek gör bak ama olsun erkenden hazır olmuş olur işte bu kalınlıklar olacak değil mi hep hastahaneye götürünce bunlar ince demezler herhalde

Kızlar ben karnımın kenarlarına bastırdığımda ( hafif bastirmaktan bahsediyorum) bazen oturup kalkarken canım acıyor mesela doktor ultrason çekerken de acıdı daha 4 5 gün önce gittim doktora yani daha cok var muayeneye. Sizin de oluyo mu böyle bi acı?

Canım hastane zaten belli bir ısıda olacağı için çok kalın giydirmek bebeği sıcaklatir... Zaten kundak bezleri de olacak. Usudugunu hissettiğinde bezine sararsin. Ben ne kalın ne ince hep böyle aldım. Yarın ütü yaparken eşim bir kaç tanesinin daha resmini atarım. Kış bebeği hakkında bende çok bilgili değilim benim oğlan temmuzda doğmuştu ama kışın da kalın giydiremedim çünkü sicakladikca ağladı... Yelek önemli, ben çok yelek kullandım

Bende sürekli acı olduğu için

Bende öyle düşündüm zaten saracaklar diye ama ne bileyim acaba bu ince derler de şaşarmıyız diye korktum bakalım neler olacak nasipse Ocak ayında neyse şimdi sende ocakta göreceksin kış bebesini bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…