- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.101
İyi bari canım sevindim benim ağrılar yine başladıGece 4den sonra rahatladim bende çok şükür.
Günaydın canimGünaydın kizlar benim erkenci tosbik oğlan kalktı tabi kibeni de kaldırdı... Şu an ki modumuz
Bunların hepsi aynı modelGünaydın canimbenim ki de gece 235567 kez uyandi agladi bebek gibi. Simdi de yatakta debeleniyor uyanmış uykumu aldim mi bende bilmiyrm gece sürekli anne diye seslendi yanina gittim yat kalk
Canları saolsun onlarin saglikli olsunlarda. Cok şükür bugunlerimize kuzum ne yapalım hayat herkese ayni değil. Bende doğunca isi gucu biraktim hep kendim baktim ama uykuyu hic sevmedi hic daha bu yil bi nebze düzeldi şükür.Bunların hepsi aynı modelbir büyüsün bende onu erkenden kaldıracağım görecek... Ama kızamıyorum da çocuk iki aylıkken sabahın yedisinde kalkıp babanneye gitmek zorunda kaldı vücudu ona alıştı
Öyle canım canları sağ olsun da bir şekilde halloluyorCanları saolsun onlarin saglikli olsunlarda. Cok şükür bugunlerimize kuzum ne yapalım hayat herkese ayni değil. Bende doğunca isi gucu biraktim hep kendim baktim ama uykuyu hic sevmedi hic daha bu yil bi nebze düzeldi şükür.
Günaydın kizlar benim erkenci tosbik oğlan kalktı tabi kibeni de kaldırdı... Şu an ki modumuz
Analarinizi rahat bırakın hemen çocuklarGünaydın canimbenim ki de gece 235567 kez uyandi agladi bebek gibi. Simdi de yatakta debeleniyor uyanmış uykumu aldim mi bende bilmiyrm gece sürekli anne diye seslendi yanina gittim yat kalk
Yazın iç camasirim sırılsıklamdi hep sıcaklıktan diye düşündüm şuan olmuyor pekGünaydın kızlar ben bugün de yeni takıntılarımla uyandım. Ya iç çamaşırımda arada çok az su gibi akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu? İnternette mantar enfeksiyonu dan da olabilir yazıyor, amniyon sıvısının sızıntısı dan da. Mantar enfeksiyonu var biliyorum kaşıntım başladı ama diğer ihtimal kafamı kurcalıyor.
Yazın iç camasirim sırılsıklamdi hep sıcaklıktan diye düşündüm şuan olmuyor pek
Bende bunu düşünüyorum. Ya mesela yorulunca birden az oluyor ama su normal dedi doktor pazartesi gittim. Allah ya kötü bir kokuda yok.Günaydın kızlar ben bugün de yeni takıntılarımla uyandım. Ya iç çamaşırımda arada çok az su gibi akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu? İnternette mantar enfeksiyonu dan da olabilir yazıyor, amniyon sıvısının sızıntısı dan da. Mantar enfeksiyonu var biliyorum kaşıntım başladı ama diğer ihtimal kafamı kurcalıyor.
Canim dusunme oyle şeyler gebelikte bu tarz akintilar cok doğal. Ilk gittiginde dersin doktoruna ama değildir bence. Yazin benim ic camasirim resmen su gibiydi bi ara ayni seyi dusundum ama suyun iyi dedi dr. Arada hala su gibi islaklik hissediyorum ama dogal karşılıyorumGünaydın kızlar ben bugün de yeni takıntılarımla uyandım. Ya iç çamaşırımda arada çok az su gibi akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu? İnternette mantar enfeksiyonu dan da olabilir yazıyor, amniyon sıvısının sızıntısı dan da. Mantar enfeksiyonu var biliyorum kaşıntım başladı ama diğer ihtimal kafamı kurcalıyor.
Bu kadar sirilsiklamliga suyumun fazla olması şokuuuCanim dusunme oyle şeyler gebelikte bu tarz akintilar cok doğal. Ilk gittiginde dersin doktoruna ama değildir bence. Yazin benim ic camasirim resmen su gibiydi bi ara ayni seyi dusundum ama suyun iyi dedi dr. Arada hala su gibi islaklik hissediyorum ama dogal karşılıyorum
Yer olsa evde bende düşünüyorumKizlar bi memnuniyetimden bahsedeceğim size suan asiri hosnutumben ne zamandir kurutma makinesi istiyordum esim ne gerek var diyordu ki ankarada yasiyoruz kisin camasir kurutmak eziyet. Neyse bebek haberini duyunca temmuzda almıştık. Simdi yeni yeni kullanmaya basladim 1 hafta falandir. Mukemmell bisii kesinlikle alin aldirin. Evde ne camasir kalabaligi kaliyor ne deterjan kokusu. Siddetle tavsiye ediyorum.
Bende bunu düşünüyorum. Ya mesela yorulunca birden az oluyor ama su normal dedi doktor pazartesi gittim. Allah ya kötü bir kokuda yok.
Yazın iç camasirim sırılsıklamdi hep sıcaklıktan diye düşündüm şuan olmuyor pek
Sağolun kızlar için rahatladı vallaCanim dusunme oyle şeyler gebelikte bu tarz akintilar cok doğal. Ilk gittiginde dersin doktoruna ama değildir bence. Yazin benim ic camasirim resmen su gibiydi bi ara ayni seyi dusundum ama suyun iyi dedi dr. Arada hala su gibi islaklik hissediyorum ama dogal karşılıyorum
Ben oldum canımKızlar daha önce genel anesteziyle sezaryen olan var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?