2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
kimi zaman hareketli kimi zaman az gider. benim 1 hafta hareketliyse 1 haftaya yakın daha az hareketli gidiyor her zaman aynı olmuyor malesef yaklaşık 20 saat uyuyolar anne karnında
Benim bebiş bu günlerde hiç uyumuyor sanki, devamlı bir tekme hali böyle uyumayınca da acaba bir şeyler yolunda değil mi diyor insan. Bebişler ne yapsa yaranamıyor bize

Bu sabahta ilk çatlağımla güne başladım, hayırlı uğurlu olsun biraz erken oldu sankiiii. Nemlendirmeyi ihmal etmiştim bu günlerde

Benim de merak ettiğim birşey var bebişlerimiz artık anne baba sesine alışmış ve ayırt etmiş durumda. baba sesini duyunca deli gibi hareket etmeye başlıyor :) siz de de öyle mi merak ediyorum doğrusu :)
Benim kızım öyle:) babası ne zaman elini karnıma koysa elini koyduğu yerde hareket edip eli ayağıyla vurmaya başlıyor. Sanırım hissediyor babasını :))

Benimde çok fazla diş eti kanamam oluyordu. O sırada bitkisel diş macunu kullanıyordum. Doktoruma ne yapayım diye sordum sensodyne florürlü olanını al dedi. Bebek için zararı yok mu dedim hayır dedi. Özellikle florürlü olanı kullanmamı istedi diş etleri için.

Kizlar yaa aklima takilan bir sey var..Bu sorum erken dogum riski olan hamislere. Ben bu zamana kadar proluton igne kullandim.onveleri daha sık simdi haftada bir. Yeni basladigim doktor ben proluton vermiyorum karari size birakiyorum dedi. Yani bu zamana kadar kullandim zaten burdaki doktorum da erken dohum riskini önlediği dusunuldugu icin kullandiriyoruz diyoruz kararsiz kaldim.erken dogum riski olan hamile anneler kullaniyor musunuz? Kullanmayanlar neden kullanmiyor

Senden duyduktan sonra bende kararsız kaldım. İlk hamileligimde doğuran kadar vurundum bunda da erken doğum için vermişti bu haftanın yaptirip yaptirmama da kararsız kaldim

kimi zaman hareketli kimi zaman az gider. benim 1 hafta hareketliyse 1 haftaya yakın daha az hareketli gidiyor her zaman aynı olmuyor malesef yaklaşık 20 saat uyuyolar anne karnında
Teşekkürler. Sizin kac haftalik oldu?
Cuma seker yuklemem rutin kontrolum var iple cekiyorum fazla uyudu galiba bu ara.

Ben de hiç kullanmayan görmedim yani, 14. Haftamda ağır kanamam olmuştu bir çok doktora gittim hepsi de verdi bu iğneyi, bende oldum ama 1 ay kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…