- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.441
Oyy hamburgerValla bende sonuclar cikmadan iki hamburgeri gömdümbiliyordum diyet yap diyeceğini. Yarindan itibaren bogazi tutma zamani
Kanamam yok artık buradakiler haftada bir devam et demisti o yuzden cok kararsiz kaldim..bu zmana kadar o ignenin acisini cektim birakinca bi anlami olmucak mi diye cok kararsiz kaldimBen de hiç kullanmayan görmedim yani, 14. Haftamda ağır kanamam olmuştu bir çok doktora gittim hepsi de verdi bu iğneyi, bende oldum ama 1 ay kadar.
Antalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.Oyy hamburger
Geciktirme canım baktır nolur nolmazAntalyadaki doktorum seker var dedi dahiliyeye gir sekerini olcsunler diyetisyene yonlendirirler dedi. Eger 92 altina dusmezse insulin kullanirsin diyor.
Bilemedimki alerji falan mıKızlar göbeğimde kıpkırmızı ben gibi bişi çıkmış. Bu neden olur ki bilen var mı?
Benim bebiş bu günlerde hiç uyumuyor sanki, devamlı bir tekme haliböyle uyumayınca da acaba bir şeyler yolunda değil mi diyor insan. Bebişler ne yapsa yaranamıyor bize
Bu sabahta ilk çatlağımla güne başladım, hayırlı uğurlu olsunbiraz erken oldu sankiiii. Nemlendirmeyi ihmal etmiştim bu günlerde
Ben de haftada bir kullanıyorumKizlar yaa aklima takilan bir sey var..Bu sorum erken dogum riski olan hamislere. Ben bu zamana kadar proluton igne kullandim.onveleri daha sık simdi haftada bir. Yeni basladigim doktor ben proluton vermiyorum karari size birakiyorum dedi. Yani bu zamana kadar kullandim zaten burdaki doktorum da erken dohum riskini önlediği dusunuldugu icin kullandiriyoruz diyoruz kararsiz kaldim.erken dogum riski olan hamile anneler kullaniyor musunuz? Kullanmayanlar neden kullanmiyor
Benim kanamadan dolayı kullanmisligim var, doktorum risk hep vardır dedi kanama durduğu için iğneyi kesti ama progestan fitile devam ettirdi. Eğer progestan hapını kullaniyorsaniz progestan hapı da erken doğumu engelleyicidir. Kanamanız vardı yanlış hatırlamıyorsam kanamanız durduysa belki doktorunuz gereksiz görmüş olabilir, şu açıdan bakarsak da rahim şeklinden dolayı erken dogumunuz var içiniz rahat edecekse kullanınKizlar yaa aklima takilan bir sey var..Bu sorum erken dogum riski olan hamislere. Ben bu zamana kadar proluton igne kullandim.onveleri daha sık simdi haftada bir. Yeni basladigim doktor ben proluton vermiyorum karari size birakiyorum dedi. Yani bu zamana kadar kullandim zaten burdaki doktorum da erken dohum riskini önlediği dusunuldugu icin kullandiriyoruz diyoruz kararsiz kaldim.erken dogum riski olan hamile anneler kullaniyor musunuz? Kullanmayanlar neden kullanmiyor
Sağol canım valla kafam rahatladı. Doktor en son sorularımda kapat İnterneti okuma falan dedi utandım daha sormayaBenimde çok fazla diş eti kanamam oluyordu. O sırada bitkisel diş macunu kullanıyordum. Doktoruma ne yapayım diye sordum sensodyne florürlü olanını al dedi. Bebek için zararı yok mu dedim hayır dedi. Özellikle florürlü olanı kullanmamı istedi diş etleri için.
Kırmızı kahve arası bir renk oluyor sanırım başta bebek doğduktan sonra gümüş renge dönüyormuş.Beyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu
Kırmızı kahve arası bir renk oluyor sanırım başta bebek doğduktan sonra gümüş renge dönüyormuş.
Bilemedim canım benim bacak içimde hamilelik öncesinden olan az bişey çatlağım var beyaz ince çizgiler halinde. Karnımda çatlak olmadı ama internette gördüklerim hem kırmızımsı çizgiler halinde.Bende hafif beyaz minik cizgicikler var acaba catlak mi bilemedm
18. Haftada bitti kanamada lekelenmede.doğum yapmak istedigim hastane sebebiyle doktor değiştirdim.kararsizligimin sebebi daha önceki doktorum kullan derken yeni olanin önermiyorum demesi.progestan günde 1 kullanıyorum.Benim kanamadan dolayı kullanmisligim var, doktorum risk hep vardır dedi kanama durduğu için iğneyi kesti ama progestan fitile devam ettirdi. Eğer progestan hapını kullaniyorsaniz progestan hapı da erken doğumu engelleyicidir. Kanamanız vardı yanlış hatırlamıyorsam kanamanız durduysa belki doktorunuz gereksiz görmüş olabilir, şu açıdan bakarsak da rahim şeklinden dolayı erken dogumunuz var içiniz rahat edecekse kullanın
Onlar eski çatlaklardir canim.yeni olsaydi farkederdin ilk basta kirmizi pembe gibi oluyor epey dikkat cekiyor cunku.Bende hafif beyaz minik cizgicikler var acaba catlak mi bilemedm
Kırmızı mor gibi oluyor. Baya doğumdan sonrada kızarık çizik gibi sonra 1 sene sonrasında beyazliyor. Cilt rengiyle eşit oluyor beyazsan rahatsız etmiyor. Ben plates yapinca baya iyi olmuştu. Simdi eski catlaklar karin büyüdüğü icin cok belli bendeBeyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu
Aynen oğlumda çatlayan yerler tekrar açılmış gibi içi doluncaKırmızı mor gibi oluyor. Baya doğumdan sonrada kızarık çizik gibi sonra 1 sene sonrasında beyazliyor. Cilt rengiyle eşit oluyor beyazsan rahatsız etmiyor. Ben plates yapinca baya iyi olmuştu. Simdi eski catlaklar karin büyüdüğü icin cok belli bende
Yaa teşekkür ederim canım eşimin tayini çıktı falan onla ugrasiyorduk taşınma işleri falan oyuzden çok gitmeye fırsatım olmadı ama arada bakıyorum sizlereCicek63 canım nasılsın bayadir görmedim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?