2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de hiç kullanmayan görmedim yani, 14. Haftamda ağır kanamam olmuştu bir çok doktora gittim hepsi de verdi bu iğneyi, bende oldum ama 1 ay kadar.
Kanamam yok artık buradakiler haftada bir devam et demisti o yuzden cok kararsiz kaldim..bu zmana kadar o ignenin acisini cektim birakinca bi anlami olmucak mi diye cok kararsiz kaldim

Beyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu

Ben de haftada bir kullanıyorum

Benim kanamadan dolayı kullanmisligim var, doktorum risk hep vardır dedi kanama durduğu için iğneyi kesti ama progestan fitile devam ettirdi. Eğer progestan hapını kullaniyorsaniz progestan hapı da erken doğumu engelleyicidir. Kanamanız vardı yanlış hatırlamıyorsam kanamanız durduysa belki doktorunuz gereksiz görmüş olabilir, şu açıdan bakarsak da rahim şeklinden dolayı erken dogumunuz var içiniz rahat edecekse kullanın

Sağol canım valla kafam rahatladı. Doktor en son sorularımda kapat İnterneti okuma falan dedi utandım daha sormaya

18. Haftada bitti kanamada lekelenmede.doğum yapmak istedigim hastane sebebiyle doktor değiştirdim.kararsizligimin sebebi daha önceki doktorum kullan derken yeni olanin önermiyorum demesi.progestan günde 1 kullanıyorum.

Beyaz renkmi nasl anladin catlak oldugunu
Kırmızı mor gibi oluyor. Baya doğumdan sonrada kızarık çizik gibi sonra 1 sene sonrasında beyazliyor. Cilt rengiyle eşit oluyor beyazsan rahatsız etmiyor. Ben plates yapinca baya iyi olmuştu. Simdi eski catlaklar karin büyüdüğü icin cok belli bende

Aynen oğlumda çatlayan yerler tekrar açılmış gibi içi dolunca

Kızlar günaydın Çok giremiyorum doğuran varsa Geçmiş olsun �nşallah sıkıntısız sorunsuz bir doğum yaşamışsınızdır Bebiş de siz de iyisinizdir Darısı artık benim başıma
Sanki bir tık inmiş gibi hissediyorum bebişi bugün 39 hafta oldu 3.15 doktor randevum var Tekrardan çatı muayenesi yapacak dua edin inşallah açılma vardır çocuk da inmiştir yoksa sezeryana doğru yollanacağım çünkü çocuk geçen hafta 3 700 kiloydu bu hafta 3 900 4 kilo arası muhtemelen bakalım doktor ne diyecek kilo fazlalığından dolayı belki sezeryan diyebilir 40 haftayı bekle sen bilemedim doktoru zorlasam mı normal için yani Epidural için

Bu arada 2 gün önce akşam köyde düğün vardı Normalde Annemlerin Ben götürecektim. Gerçi annem de sürmek isteyecekti sonra kararımı değiştirdim biraz geç giderim diye eşimle geçtim 5-6 dakikalık bir mesafe Bizim kendi evimizle dönüşte yine eşimle Geri dönecektim onlar da kendi arabaları ile dönüyor Annem sürdü annemler önden gittiydi tam bizim evimizin önüne geldi dönüş yaparken yolun kenarlarında bizim hep Hendek var bir çukurluk var Annem de erken dönmüş o günde cam buğu yapmış kaloriferi açacağına camları açmışlar o sıra durup da camı sileceğini aradan dönerek eve geçerken erken davranmış sen de ters dönmüş şekilde durabilmişler arabada annem babam yengem ve halam vardı biz de arkalarından 2-3 dakika sonra geldik belki mahalledekiler ambulansı çağırın vesaire dediler ama ben bir Şok geçirdim araba ters dönmüş şekilde görünce sıkıştılar mı sıkıştılar mı yanlarına da gidemiyorum kenarda ambulansı aradım yolu zor tarif ettim bir şok geçiriyorum mahalledekiler hep çıkarttı şükürler olsun babamın sadece alnına cam gelmiş o küçük bir kan atmış boylu boyunca ilk o çıkınca biraz da canım sıkıldı Allah'tan dikişsiz atlattı o gün hastanede geçti ama sonuçlar Hepsinin iyi çıktı şükürler olsun ucuz atlattılar sadece ağrı sızı eklem ağrıları ile bu sıkıntıda bitti Ama ben çok etkilendim korktum Çok mahalledekiler düğündekiler hepsi Büşra arabada mı diye Onlar da korktular arabada Ben olsaydım Muhtemelen zor çıkardım Gerçi onlar da nasıl çıktı Onun da aklım almıyor ya şükürler olsun Allah yardım etti ama iki gün oldu hala kendimde değilim o gün Allah'tan doğurmadım yani ama kasılmam oldu Belki de ondan sonra iner gibi hissettim ama çok inmedi yine yani bugün belli olacak bakalım

Dua edin Kızlar ben de size ediyorum İnşallah sağ salim Ekim annelere doğurmuş olarak karşıma çıkacaksınız sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat

Cicek63 canım nasılsın bayadir görmedim seni
Yaa teşekkür ederim canım eşimin tayini çıktı falan onla ugrasiyorduk taşınma işleri falan oyuzden çok gitmeye fırsatım olmadı ama arada bakıyorum sizlere yazmaya fırsatım olmuyor sadce. Sen nasılsın peki hamilelik nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…