- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.241
Merak ettim gercekten oyle mi denk geldi diye ama bir sürü kisiyle iletisim kurmussun ,bende yazistigimizi hatırlıyorum seninle.En başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Bende bir sorunumu sıkıntımı yazıyorum kimse cevap vermiyor kendi aranızda sohpet ediyorsunuz sadece gerçekten çok üzücü
Canım dinlenince ağrın geçiyor mu? Geçmiyorsa daha erken gidebilirsin doktora.İyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Cuma günü randevum var inşallah kötü bir şey yoktur
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için bana da oluyordu. Sağlık ocağından 4 gün rapor alıp dinlendim rahatladım. Dr a 27. haftamda gittim. Anlattım durumu, bundan sonraki haftalarda bebeğin başı aşağı dönmeye başlayacaktır, o zaman rahat edersin ağrın daha az olur demişti. İdrar kesesine ayakları baskı yapıyormuş, ağrın ondandır dedi. İstemeden idrar kaçırdığın da olacak dedi. Oluyor gerçekten. Yani başı aşağı dönene kadar bu haftalar ağrı olması normalmiş.İyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Canim yanlis gruba yazdin sanirim. Konuyu bilmedigim için bir sey diyemiyorum. İns sağlıcakla gelir.Kizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak
Nişanınız gelmiş. Nişan geldikten sonra 2-3 gün içinde doğum olur dedi ebe.Kizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak
Bence de once perinatologa gitmen mantikli canim. 29 cok kisa degil diye biliyorum. Hatta sanirim 25 alti icin tedbirler aliniyor. Sen icini ferah tut. Olumlu seyler duyacagini dusunuyorum.Yarin ilk perinatologa gidicem devletteki ordan sonucu ordaki doktora gostereyim. Sonrada özel deki doktoruma gideyim diyorum. Insallah guzel seyler duyarim.Bugun nst bile istedi devletteki ultrason a gonderdi bide ayriyeten.
Nisan midir olabilir ancak nisanin gelisinden bir hafta sonra doguran da biliyorum, 24 saat icinde doguran da :) doktorunuza haber verin. 40.haftadasiniz. Sizi en dogru sekilde yonlendirecektir.Kizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak
Canim muhtemelen bebis buyuyor ve yeri daraliyor. (Hatta baski da bu nedenle oluyor olabilir.) Bu da hareketlerini kisitliyordur. Hemen moralini bozma. Ayrica senin stres olman, moral bozman, uzulmen bile etkiler onun hareketlerini. Rahat ol. Bence tatli bir seyler ye ic, saga ya da sola yat, sakin bir muzik ac kafani da rahatlatsin, bekle bakalim.İyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Gec kaldin diye bakmamazlik yapilacagini sanmiyorum. Erken gidilmesinin mantigi ne? Hani allah korusun bir sikinti varsa erken teshis edilebilsin vs. Sonucta senin elinde olan bir durum da yok. Randevu bulamamissin. İcini rahat tut. Pasa pasa bakacaklar. Canin isterse ve randevu da bulanilirsen tabi, istersen her ay git perinatolaga. Kimse de bu hakki senden alamaz. Yok boyle kural kanun yasa.kızlar iyi akşamlar.ben devlette gidiyorum doktora daha 2 ay öncesinde ayrıntılı için randevu aldım ama en erken ekimde randevu var dediler.yarın ayrıntılı için randevum var ama 25 haftalık olacak.içime de kurt düştü ya bakmazlarsa haftası geçti diye.benim gibi ayrıntılıda geç kalan var mı? zaman geçince bakmama gibi durumları oluyor mu?
Sabah yine söylerim insallah sanci ve çocuğun kanala indigi yokNisan midir olabilir ancak nisanin gelisinden bir hafta sonra doguran da biliyorum, 24 saat icinde doguran da :) doktorunuza haber verin. 40.haftadasiniz. Sizi en dogru sekilde yonlendirecektir.
Ben ne yersem ikinci kasıkta doyuyorum ondan. Dolayı sürekli açımKizlar kizlar.. dogru duzgun kilo almayan ben bugun bir de ne goreyim totalde 9 kilo almisim :)) cevremdekiler pek inanmadi, sanirim boyumun avantaji ancak baya baya 9 kilo almisim. Bu gidisle 20’yi gorur muyum sizce? 26.haftadayim yahu daha :) bulantilarim gecince asildim biraz yemeye, bu sislik yanma da biraz biraz toparlandi bi de oyle yuklendim, ay zaten bulantim oldugi donemde de makarna eriste zeytin ekmek filan yiyordum bastiriyo diye. Geceleri kaymakli dondurmalar tirmaliyor simdi:) Allahim korkuyorum baktikca istikbalime :))
Aaa benim de geçen hafta cuma cumartesi aşırı bağırsak kramplarım olmuştu, ben de sancı değil ya gaz falan demiştim meğer o da belirtiymişKizlar Dr. Kağan kocatepenin kitabını okuyorum haftam geldikce. Ağrısı olanlar okuyabilir bu sayfayi.
Son 2 ayda daha çok kilo alacağımızı varsayarsak ben de 20 yi bulurum diye düşünüyordum.Kizlar kizlar.. dogru duzgun kilo almayan ben bugun bir de ne goreyim totalde 9 kilo almisim :)) cevremdekiler pek inanmadi, sanirim boyumun avantaji ancak baya baya 9 kilo almisim. Bu gidisle 20’yi gorur muyum sizce? 26.haftadayim yahu daha :) bulantilarim gecince asildim biraz yemeye, bu sislik yanma da biraz biraz toparlandi bi de oyle yuklendim, ay zaten bulantim oldugi donemde de makarna eriste zeytin ekmek filan yiyordum bastiriyo diye. Geceleri kaymakli dondurmalar tirmaliyor simdi:) Allahim korkuyorum baktikca istikbalime :))
Adam resmen yaşadıklarımı anlatmış ya... Bu adam doktorum olsun çok isterdimKizlar Dr. Kağan kocatepenin kitabını okuyorum haftam geldikce. Ağrısı olanlar okuyabilir bu sayfayi.
Ben 24 haftalikken yaptirdim canim, kadın doğum gec kalmissin demisti bende senin gibi telas yapip buradakilere sormustum. Radyolojide 25 e kadar bakiyoruz telaş etmeyin demisti,hatta daha sonradan bir suphe olursa daha ileri haftalarda da bakiyoruz dedi .bakmama durumlari olmuyor sadeve bebek büyüdüğü icin bazi yerlerini gorememee ihtimali oluyormus. Benim heryeri göründü çok şükür.insallah seninde oyle olurkızlar iyi akşamlar.ben devlette gidiyorum doktora daha 2 ay öncesinde ayrıntılı için randevu aldım ama en erken ekimde randevu var dediler.yarın ayrıntılı için randevum var ama 25 haftalık olacak.içime de kurt düştü ya bakmazlarsa haftası geçti diye.benim gibi ayrıntılıda geç kalan var mı? zaman geçince bakmama gibi durumları oluyor mu?
Atar misin gelince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?