2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merak ettim gercekten oyle mi denk geldi diye ama bir sürü kisiyle iletisim kurmussun ,bende yazistigimizi hatırlıyorum seninle.
Yani bu grupta herkes birbirini ayni derecede tanıyor.Sana öyle gelmis bence. Bazen cevapsiz kalabiliyor , görülmeyebiliyor canim İkinci kez tekrarlarsaniz mutlaka yanıt gelir

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-18-22-17-02-423_com.android.chrome.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım dinlenince ağrın geçiyor mu? Geçmiyorsa daha erken gidebilirsin doktora.

İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için bana da oluyordu. Sağlık ocağından 4 gün rapor alıp dinlendim rahatladım. Dr a 27. haftamda gittim. Anlattım durumu, bundan sonraki haftalarda bebeğin başı aşağı dönmeye başlayacaktır, o zaman rahat edersin ağrın daha az olur demişti. İdrar kesesine ayakları baskı yapıyormuş, ağrın ondandır dedi. İstemeden idrar kaçırdığın da olacak dedi. Oluyor gerçekten. Yani başı aşağı dönene kadar bu haftalar ağrı olması normalmiş.

Kizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak

Kizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak
Nişanınız gelmiş. Nişan geldikten sonra 2-3 gün içinde doğum olur dedi ebe.
Sizinde yakındır. İllaki suyun gelmesine gerek yokmuş. Kasılmalarınızın sıklığına göre hastaneye gidersiniz

Yarin ilk perinatologa gidicem devletteki ordan sonucu ordaki doktora gostereyim. Sonrada özel deki doktoruma gideyim diyorum. Insallah guzel seyler duyarim.Bugun nst bile istedi devletteki ultrason a gonderdi bide ayriyeten.
Bence de once perinatologa gitmen mantikli canim. 29 cok kisa degil diye biliyorum. Hatta sanirim 25 alti icin tedbirler aliniyor. Sen icini ferah tut. Olumlu seyler duyacagini dusunuyorum.

Nisan midir olabilir ancak nisanin gelisinden bir hafta sonra doguran da biliyorum, 24 saat icinde doguran da :) doktorunuza haber verin. 40.haftadasiniz. Sizi en dogru sekilde yonlendirecektir.

Canim muhtemelen bebis buyuyor ve yeri daraliyor. (Hatta baski da bu nedenle oluyor olabilir.) Bu da hareketlerini kisitliyordur. Hemen moralini bozma. Ayrica senin stres olman, moral bozman, uzulmen bile etkiler onun hareketlerini. Rahat ol. Bence tatli bir seyler ye ic, saga ya da sola yat, sakin bir muzik ac kafani da rahatlatsin, bekle bakalim.
Cok cok huzursuz olursan da doktoruna sor ulasabiliyorsan rahat, ona gore hateket et. Ama bence hiiic evhama gerek yok. Bebis buyuyor annesi. Yeri daraliyor

Gec kaldin diye bakmamazlik yapilacagini sanmiyorum. Erken gidilmesinin mantigi ne? Hani allah korusun bir sikinti varsa erken teshis edilebilsin vs. Sonucta senin elinde olan bir durum da yok. Randevu bulamamissin. İcini rahat tut. Pasa pasa bakacaklar. Canin isterse ve randevu da bulanilirsen tabi, istersen her ay git perinatolaga. Kimse de bu hakki senden alamaz. Yok boyle kural kanun yasa.

Kizlar kizlar.. dogru duzgun kilo almayan ben bugun bir de ne goreyim totalde 9 kilo almisim :)) cevremdekiler pek inanmadi, sanirim boyumun avantaji ancak baya baya 9 kilo almisim. Bu gidisle 20’yi gorur muyum sizce? 26.haftadayim yahu daha :) bulantilarim gecince asildim biraz yemeye, bu sislik yanma da biraz biraz toparlandi bi de oyle yuklendim, ay zaten bulantim oldugi donemde de makarna eriste zeytin ekmek filan yiyordum bastiriyo diye. Geceleri kaymakli dondurmalar tirmaliyor simdi:) Allahim korkuyorum baktikca istikbalime :))

Nisan midir olabilir ancak nisanin gelisinden bir hafta sonra doguran da biliyorum, 24 saat icinde doguran da :) doktorunuza haber verin. 40.haftadasiniz. Sizi en dogru sekilde yonlendirecektir.
Sabah yine söylerim insallah sanci ve çocuğun kanala indigi yok

Ben ne yersem ikinci kasıkta doyuyorum ondan. Dolayı sürekli açım

Son 2 ayda daha çok kilo alacağımızı varsayarsak ben de 20 yi bulurum diye düşünüyordum.
İlk 5 ay sadece 2 kilo aldım.
Sonraki 2 ay 5 kilo aldım ama daha iyi hissediyorum.
Son 3 ay 10 kilo daha alırım sanırım.
Veririz yahu, kaç defa hamile oluyoruz sadece tatlıyı abartmamak için elimden geleni yapıyorum. Bebeğe zararı olmasın diye. (doğum süresinin 40 hafta, yani 10 ay olacağını hamile kalınca öğrendim)

Ben 24 haftalikken yaptirdim canim, kadın doğum gec kalmissin demisti bende senin gibi telas yapip buradakilere sormustum. Radyolojide 25 e kadar bakiyoruz telaş etmeyin demisti,hatta daha sonradan bir suphe olursa daha ileri haftalarda da bakiyoruz dedi .bakmama durumlari olmuyor sadeve bebek büyüdüğü icin bazi yerlerini gorememee ihtimali oluyormus. Benim heryeri göründü çok şükür.insallah seninde oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…