- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.261
Benim de toplanma olmistu iki defa oda kasilma oluyormus ama saatte 4 gibi sık olunca tehdit olusturuyormus o kadar olmadi şükür.Aaa benim de geçen hafta cuma cumartesi aşırı bağırsak kramplarım olmuştu, ben de sancı değil ya gaz falan demiştim meğer o da belirtiymişneyse ki yatıp dinlenince geçmişti
Cok bilgili adam ya videolarini da beğeniyorum ben.Adam resmen yaşadıklarımı anlatmış ya... Bu adam doktorum olsun çok isterdim
Selamm kızlar neler olmuşbiz şimdi whatsapp grubuna davet edilmeyenler olarak mı burdayız yani
Benim aşırı yoğun geçiyor, 32.haftayı iple çekiyorum izne ayrılmak içinçoook yorgunum
Tansiyonun. Cikti mi? Allah korusun doktoruna söyle hemenBende aşırı yoğunum ve çok zorlanmaya başladım işyerinde tansiyonum falan oynamaya başladı dün izin aldım erkenden eve gittim yattım beynim patlayacak gibiydi eve zor gittim 32'yi bekliyorum dört gözle sen gibiAllah yardımcımız olsun
İyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Cuma günü randevum var inşallah kötü bir şey yoktur
Bende hic görmedim en başlardan htrliyorum sizi eskisehirli misinix diye sormustum hatta degilim dedinix.En başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Bende bir sorunumu sıkıntımı yazıyorum kimse cevap vermiyor kendi aranızda sohpet ediyorsunuz sadece gerçekten çok üzücü
Ay insallahBence de once perinatologa gitmen mantikli canim. 29 cok kisa degil diye biliyorum. Hatta sanirim 25 alti icin tedbirler aliniyor. Sen icini ferah tut. Olumlu seyler duyacagini dusunuyorum.
Amin canim
Peki birsey sorucam senin doktorun rahim ağzını nasil ölçtü normalde karindan olculemezse vajinal ultrason yapıyordu kizimda doktorum. Bu kez hic vajinal teklif etmedi bu doktor perinatolog karindan mu bakacak yani simdi
Her zaman ayni olmuyorlar bazen sakinler pozisyondan olabilir diye dsnuyrm yani az hissediyor olsbiliriz.İyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Cuma günü randevum var inşallah kötü bir şey yoktur
Anladim âmin insallah.Bende de 17 haftalıkken 2 gün boyunca geçmeyen, hareketlerimi kısıtlayan şiddetli ağrı vardı bende kistte var acile gitmiştim doktor direk vajinal muayene ile rahim ağzı kısalığına bakmıştı bir de rahim içerisine bakmıştı her şey normal ağrıların büyüyen rahmin kiste yaptığı baskıdan dolayı oluyor demişti yani direk vajinal bakmıştı canım bence sana da vajinal bakmalıydı çünkü karından bakmakla vajinal bakmak arasında çok fark var ve vajinal bakması daha sağlıklı bilgiler edinmesini sağlıyor diye biliyorum inşaAllah kötü bir şey çıkmaz canım Allah yardımcın olsun
Bende ilk hamileligimde çok izlerdim videolarını keşke olsaydıCok bilgili adam ya videolarini da beğeniyorum ben.Buralarda olsaydi keşke
İnşallah canım bizi haberdar etAnladim âmin insallah.
Baksin vajinal ben karşı degilim bu konuda ama teklif etmeyincede akıl vermek gibi olur diye dsndum
Bakalim bugun ne yapacaklar benim icin dua edin olumlu guzel seyler duyayim kızlar
En başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Bende bir sorunumu sıkıntımı yazıyorum kimse cevap vermiyor kendi aranızda sohpet ediyorsunuz sadece gerçekten çok üzücü
Tansiyonun. Cikti mi? Allah korusun doktoruna söyle hemen
Anladim âmin insallah.
Baksin vajinal ben karşı degilim bu konuda ama teklif etmeyincede akıl vermek gibi olur diye dsndum
Bakalim bugun ne yapacaklar benim icin dua edin olumlu guzel seyler duyayim kızlar
Canim bu cok onemli tansiyon mevzusu yani. Hatta sekerden bile onemli ihmal etme sakın.Tansiyonum 16-10 oldu söyledim doktora önemli bir sayı baya yükselmiş dedi 1 hafta bana her gün at ölçüp böyle oynamaya devam ederse kardiyoloji bölümü+tansiyon hapı olarak ilerlememiz gerekebilir dedi.
Havalar bozdu. Yolda yürürken kiminde ceket var kimi kısa kimi uzun kollu. Önden takviye iyi gelecektir. Mandalin, vs. Dr da belki vitamin önerir.Kizlar gunaydin 2 gundur belim agriyor. Bugun tamamen eklem agrilariyla uyandim sanirim hasta oluyorum. Yine de kontrole gidecegim doktoruma insallah hersey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?