2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aaa benim de geçen hafta cuma cumartesi aşırı bağırsak kramplarım olmuştu, ben de sancı değil ya gaz falan demiştim meğer o da belirtiymiş neyse ki yatıp dinlenince geçmişti
Benim de toplanma olmistu iki defa oda kasilma oluyormus ama saatte 4 gibi sık olunca tehdit olusturuyormus o kadar olmadi şükür.

Selamm kızlar neler olmuş biz şimdi whatsapp grubuna davet edilmeyenler olarak mı burdayız yani

Benim aşırı yoğun geçiyor, 32.haftayı iple çekiyorum izne ayrılmak için çoook yorgunum

Bende aşırı yoğunum ve çok zorlanmaya başladım işyerinde tansiyonum falan oynamaya başladı dün izin aldım erkenden eve gittim yattım beynim patlayacak gibiydi eve zor gittim 32'yi bekliyorum dört gözle sen gibi Allah yardımcımız olsun

Tansiyonun. Cikti mi? Allah korusun doktoruna söyle hemen

Rahim ve bebek büyüdükçe ağrılar, baskılar normal canım hemen kötüye yorma ayrıca bebeğin her zaman hareketleri birbirini tutmayabilir bunda da kötü bir şey yok gün içerisinde belli bir sayıda hareket ettiyse gerisini stres yapma güzel haberlerle gelirsin inşaAllah

Bende hic görmedim en başlardan htrliyorum sizi eskisehirli misinix diye sormustum hatta degilim dedinix.
Birdaha gormedim sizi gozden kaciyor olabilir nadiren yazınca aralarda kayboluyordur daha sık yazsan görülür.
Sıkıntın olmasada yazmaya calis rutin.
Insan secerek cevap vermiyoruz inan kendi adıma konusuyorum. Gördüğüm e bildiğim seylere cvp veriyorum bilmiyorsam yorum yapamam neden kafa karıştırayım diye dsnurum o konuda fikrim yoksa.

Bence de once perinatologa gitmen mantikli canim. 29 cok kisa degil diye biliyorum. Hatta sanirim 25 alti icin tedbirler aliniyor. Sen icini ferah tut. Olumlu seyler duyacagini dusunuyorum.
Ay insallah icim ferah şükür bebegimi hissettigim her dk icim ferah kalıyor.
Kizimda da yasadim serviks kisalma şükür gününde dogdu sadece progestan kullndim

Bende de 17 haftalıkken 2 gün boyunca geçmeyen, hareketlerimi kısıtlayan şiddetli ağrı vardı bende kistte var acile gitmiştim doktor direk vajinal muayene ile rahim ağzı kısalığına bakmıştı bir de rahim içerisine bakmıştı her şey normal ağrıların büyüyen rahmin kiste yaptığı baskıdan dolayı oluyor demişti yani direk vajinal bakmıştı canım bence sana da vajinal bakmalıydı çünkü karından bakmakla vajinal bakmak arasında çok fark var ve vajinal bakması daha sağlıklı bilgiler edinmesini sağlıyor diye biliyorum inşaAllah kötü bir şey çıkmaz canım Allah yardımcın olsun

Her zaman ayni olmuyorlar bazen sakinler pozisyondan olabilir diye dsnuyrm yani az hissediyor olsbiliriz.
Baski agri bende de oluyor doktoruna mutlska bahset. Rahim agzina bakar.
Benim bebek cuma basasagi idi mesela dun tam tersi dönmüş surekli dönüyor ve hseketleri hissetmemde degisiyor

Anladim âmin insallah.
Baksin vajinal ben karşı degilim bu konuda ama teklif etmeyincede akıl vermek gibi olur diye dsndum
Bakalim bugun ne yapacaklar benim icin dua edin olumlu guzel seyler duyayim kızlar

Kızlar gunaydin, iki gündür burada hava değişiminden dolayı benim oğlan grip oldu Allahtan çok keyifsiz ve ya ateşi yok... Ama geceleri burnu tikaninca delirip ağlıyor resmen... Sabahları zaten bildiğiniz gibi yedi de ayaktayız. İnşallah daha kötü olmadan toparlar

Benimde bazen yazdıklarımı görmüyorlar hatta görülmedi diye ikinci kez yazıyorum yine görmüyorlar bende pes ediyorum ama bilerek yazmamazlık yapmıyorlar bence canım aynı anda yazıyoruz ya arada kaynıyor kaynaması da bizim talihsizliğimiz oluyor sanırım

Bu arada dün eşim kışlıkları çıkarırken benim lohusa geceliklwrini de çıkardık. İki tane pijama takımım varmış ben bir tane sanıyordum, bir tane de uzun gecelik almışım. Dolayısıyla bu sefer almayacağım. Tek sorun hepsini mavi almışım Herhalde hiç kızım olacağına inancım yokmuş demek ki

Tansiyonum 16-10 oldu söyledim doktora önemli bir sayı baya yükselmiş dedi 1 hafta bana her gün at ölçüp böyle oynamaya devam ederse kardiyoloji bölümü+tansiyon hapı olarak ilerlememiz gerekebilir dedi.
Canim bu cok onemli tansiyon mevzusu yani. Hatta sekerden bile onemli ihmal etme sakın.

Kizlar gunaydin 2 gundur belim agriyor. Bugun tamamen eklem agrilariyla uyandim sanirim hasta oluyorum. Yine de kontrole gidecegim doktoruma insallah hersey yolundadir.
Havalar bozdu. Yolda yürürken kiminde ceket var kimi kısa kimi uzun kollu. Önden takviye iyi gelecektir. Mandalin, vs. Dr da belki vitamin önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…