2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Evet sorun yoksa vajinal bakmıyorlar veya rahim ağzı ölçmüyorlar herhangi bir sıkıntı, terslik olursa bakılıyor. Devlet hastanelerinde 3 aylık olana kadar hep vajinal bakıyorlar 3 aydan sonra karından ultrason ile muayene ediyorlar ama özel hastanelerde kalp atımından sonra hep karından bakıyorlar yani benim 2 gebeliğimde deneyimlediğim böyleydi.

Ben yurt disindayim, benim gittigim ozel doktor simdiye kadar sadece karnimdan bakti.
Devlet hastanesinde randevum vardi , ordada ayni doktorumdu (hastaneyle anlasmasi var doktor profesor olarak calisiyor) ordada karnimdan bakti kendisiyle devam ediyorum. Sikayetim yok cok sukur ama baktirsam faydasi oldugunu dusunuyorum. Birsey olur diye cok korkuyorum Allah korusun.

Kizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Birde üzerine tum bunlari yaprken hastaneye yatırabilirim rahim agzi yetmezliğinden dedi.
Ama ölçüm normal cikti 36mm gayet iyi ki ozel doktorum 37 ölçmüştü cuma günü.
Neyse sonuc olarak hersey yolundaymis. Ben ozel doktoruma gtmeyecegim gitsem ne diyecegim sizce? Rezillik.
Hersey normalmiş çünkü.
Birde bu eliyle yptigi aciklik muayenesinden bisey olur mu yaa. Sizde de yptilar mi kizlar sikintisi olanlar ozellikle. Aha dedim suyum patlicak şimdi.

Bir sorun yokken aklına böyle şeyler getirip kendini strese sokma lütfen. Doktor gerek görürse zaten vajinal bakar sen içini ferah tut kötüyü çağırma canım bu süreçte doktorlarımıza güvenmemiz gerekiyor yoksa tereddütler, şüpheler hiç bitmiyor.

Bana da acile gittiğimde rahim ağzı kısalığına cihaz ile baktı sonrasında da el ile muayene etti hiçbir şey olmaz merak etme ama ben çelişkiyi anlayamadım hem 36 ölçüyor normal diyor hem de rahim ağzı yetmezliğinden hastaneye yatırabilirim diyor bu ne perhiz ne lahana turşusu yani? Özeldeki doktoruna muayene için gittim bana bunları söylediler ama güvenemedim size danışmak istedim dersin hani azıcık pohpohlarsan belki yargılamadan cevap verir o şekilde özeldeki doktora da sor bence

Canım ben vajinal muayene yaptiramiyorum. O yüzden yaptırmadım. Sen içini ferah tut lekelemeyin kanama vs olmazsa bir problem olmaz. Her şeyin iyi çıkmasına sevindim

Yatmadan fis fis sık canim. Benimkide yatarken burnu tikaninca tepinerek aglar ki benimki surelli sumuklenir alerjik hibi.

Canım ben vajinal muayene yaptiramiyorum. O yüzden yaptırmadım. Sen içini ferah tut lekelemeyin kanama vs olmazsa bir problem olmaz. Her şeyin iyi çıkmasına sevindim
Ay cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter

Çok güzelmiş, çok beğendim canım ben de böyle sade modeller arıyorum, bakacağım buna

Kendimi iyiden örgüye verdim
Ayy çok güzeller ne güzel yeteneklisin :)

gerçekten hiçbir şey anlamadım, gayet iyi bir ölçü neden hastaneye yatırıyor? boşu boşuna çatı muayenesi yapmış. İçini ferah tut canım ölçün de gayet iyi hiçbir şey olmaz inşallah.

Ay ben yaptırmazdim benin fobim var elle mi yapiliyor.bisey olmaz ama elle bakana kadr zaten rahim ağızından anlaşılmıyor mu.

Ay ben yaptırmazdim benin fobim var elle mi yapiliyor.bisey olmaz ama elle bakana kadr zaten rahim ağızından anlaşılmıyor mu.
çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyorum canım. eğer sezaryen düşünüyorsan sanırım yapılmıyor, fobin varsa bunu düşün. normal doğumda ebeler vs sürekli açıklığa bakıyorlar elle çünkü.

Ay cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
Kızma kendine sonuçta bebeklerimiz için stres yapıyoruz. Doktorlar da hata... Hamilelik istemsizce hepimizi daha duygusal ve korkak yapiyor

Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım terzilik örgü vs tam benlik işmiş. Hemşire olacağıma bu işleri yapsaydım keşke

Bende boyle ilk oluyorum canim. Vajinal cihazı çıkarmasıyla elle muayene etmesi 2 saniye hızındaydı bende anlayamadım. Epey de soktu disimu sıktım mecbur.
Kızımda bn hic olamıyordum alttan muayene zamanla asiyorsun gerekiyorsa kasma korkutma kndini. Aslında vajinal ultrasonla olcunce anlaşılıyor ama gerek gördü bunu da demek ki ne diyeyim karisilmiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…