- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.321
Merhaba, ben pazartesi sordum doktoruma sayenizde burada görüp bu konuyu : rahim ağzı ölçümü.
Doktorum dedi rutin kontroller arasina girmiyor (sorun yoksa vs bakmiyoruz dedi, sasirdim biraz bence hamilelik surecinde herkes baktirmali bir tane vajinal muayene ile), sadece sen istersen yapabiliriz dedi ve vajinadan teklif etti. Ben o gün istemedim, bir dahaki kontrolde baktirmayi dusunuyorum.
Ben yurt disindayim, benim gittigim ozel doktor simdiye kadar sadece karnimdan bakti.Evet sorun yoksa vajinal bakmıyorlar veya rahim ağzı ölçmüyorlar herhangi bir sıkıntı, terslik olursa bakılıyor. Devlet hastanelerinde 3 aylık olana kadar hep vajinal bakıyorlar 3 aydan sonra karından ultrason ile muayene ediyorlar ama özel hastanelerde kalp atımından sonra hep karından bakıyorlar yani benim 2 gebeliğimde deneyimlediğim böyleydi.
Ben yurt disindayim, benim gittigim ozel doktor simdiye kadar sadece karnimdan bakti.
Devlet hastanesinde randevum vardi , ordada ayni doktorumdu (hastaneyle anlasmasi var doktor profesor olarak calisiyor) ordada karnimdan bakti kendisiyle devam ediyorum. Sikayetim yok cok sukur ama baktirsam faydasi oldugunu dusunuyorum. Birsey olur diye cok korkuyorum Allah korusun.
Kizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Birde üzerine tum bunlari yaprken hastaneye yatırabilirim rahim agzi yetmezliğinden dedi.
Ama ölçüm normal cikti 36mm gayet iyi ki ozel doktorum 37 ölçmüştü cuma günü.
Neyse sonuc olarak hersey yolundaymis. Ben ozel doktoruma gtmeyecegim gitsem ne diyecegim sizce? Rezillik.
Hersey normalmiş çünkü.
Birde bu eliyle yptigi aciklik muayenesinden bisey olur mu yaa. Sizde de yptilar mi kizlar sikintisi olanlar ozellikle. Aha dedim suyum patlicak şimdi.
Canım ben vajinal muayene yaptiramiyorum. O yüzden yaptırmadım. Sen içini ferah tut lekelemeyin kanama vs olmazsa bir problem olmaz. Her şeyin iyi çıkmasına sevindimKizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Birde üzerine tum bunlari yaprken hastaneye yatırabilirim rahim agzi yetmezliğinden dedi.
Neyse sonuc olarak hersey yolundaymis. Ben ozel doktoruma gtmeyecegim gitsem ne diyecegim sizce? Rezillik.
Hersey normalmiş çünkü.
Birde bu eliyle yptigi aciklik muayenesinden bisey olur mu yaa. Sizde de yptilar mi kizlar sikintisi olanlar ozellikle. Aha dedim suyum patlicak şimdi.
Canım bu döneme kadar ilaç kullanmamış miydin? Ben 7 yıldır hipotiroidi hastasıyım ve hep.ilac.kullaniyordum. HmKizlar, Tiroid testi yaptirmistim 22 Agustos ve 3 Ekim (degerler asagida) ve hipotiroidim var.
Doktor simdi hap yazdi en az dozundan ona basliyacagim
Eki Görüntüle 3147711
Yatmadan fis fis sık canim. Benimkide yatarken burnu tikaninca tepinerek aglarKızlar gunaydin, iki gündür burada hava değişiminden dolayı benim oğlan grip oldu Allahtan çok keyifsiz ve ya ateşi yok... Ama geceleri burnu tikaninca delirip ağlıyor resmen... Sabahları zaten bildiğiniz gibi yedi de ayaktayız. İnşallah daha kötü olmadan toparlar
Sıkıyorum canım ama uyanincs görmen lazım... Gözler kapalı deliriyor ağlıyorYatmadan fis fis sık canim. Benimkide yatarken burnu tikaninca tepinerek aglarki benimki surelli sumuklenir alerjik hibi.
Ay cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.Canım ben vajinal muayene yaptiramiyorum. O yüzden yaptırmadım. Sen içini ferah tut lekelemeyin kanama vs olmazsa bir problem olmaz. Her şeyin iyi çıkmasına sevindim
Yok , hic bir sorun gozukmemisti bugune kadar.Canım bu döneme kadar ilaç kullanmamış miydin? Ben 7 yıldır hipotiroidi hastasıyım ve hep.ilac.kullaniyordum. Hm
Çok güzelmiş, çok beğendim canım ben de böyle sade modeller arıyorum, bakacağım bunaKızlar bende işaretli olan renkten alt-üst takım pijama aldım, dün geldi çok güzel yumuşacık ve çok rahat. Polarlı almadım çünkü çok sıcak olur zaten hastane de sıcak evde sıcak olacak normal kumaş alırsam da üşüyebilirim diye düşündüm o yüzden ikisinin ortası fitil kumaş aldım 1 takım daha alıcam size de fikir olsun.
Ayy çok güzeller ne güzel yeteneklisin :)Kendimi iyiden örgüye verdim
gerçekten hiçbir şey anlamadım, gayet iyi bir ölçü neden hastaneye yatırıyor? boşu boşuna çatı muayenesi yapmış. İçini ferah tut canım ölçün de gayet iyi hiçbir şey olmaz inşallah.Kizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Hersey normalmiş çünkü.
Ay ben yaptırmazdim benin fobim var elle mi yapiliyor.bisey olmaz ama elle bakana kadr zaten rahim ağızından anlaşılmıyor mu.Kizlar asiri sinirliyim.perinatoloji doktoru hem karindan ölçtü hemvajinal ultrason ile olctu rahim agzini 36mm normal dedi. Yetmedi cati muayenesi ypti açıklık var mi diye canimi yakarak hemde.
Hersey normalmiş çünkü.
çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyorum canım. eğer sezaryen düşünüyorsan sanırım yapılmıyor, fobin varsa bunu düşün. normal doğumda ebeler vs sürekli açıklığa bakıyorlar elle çünkü.Ay ben yaptırmazdim benin fobim var elle mi yapiliyor.bisey olmaz ama elle bakana kadr zaten rahim ağızından anlaşılmıyor mu.
Kızma kendine sonuçta bebeklerimiz için stres yapıyoruz. Doktorlar da hata... Hamilelik istemsizce hepimizi daha duygusal ve korkak yapiyorAy cok sinirliyim kndimede kızıyorum neden gittim diye bu doktora.
Gitmicem bi sıkıntı olmazsa ne ozele ne doktora artik. Bugunluk bu kadar adrenalin yeter
Anladim canım ilaçla düzelir sıkma canınıYok , hic bir sorun gozukmemisti bugune kadar.
Degerlerde cok az altinda ciktilar simdibaslayacagim ilaca.
Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdımÇok güzelmiş, çok beğendim canım ben de böyle sade modeller arıyorum, bakacağım buna
Ayy çok güzeller ne güzel yeteneklisin :)
gerçekten hiçbir şey anlamadım, gayet iyi bir ölçü neden hastaneye yatırıyor? boşu boşuna çatı muayenesi yapmış. İçini ferah tut canım ölçün de gayet iyi hiçbir şey olmaz inşallah.
Bende boyle ilk oluyorum canim. Vajinal cihazı çıkarmasıyla elle muayene etmesi 2 saniye hızındaydı bende anlayamadım. Epey de soktu disimu sıktım mecbur.Ay ben yaptırmazdim benin fobim var elle mi yapiliyor.bisey olmaz ama elle bakana kadr zaten rahim ağızından anlaşılmıyor mu.
Koyun gibi mecbur kalıyoruz iste güveniyoruz doktorlara baska çaremiz mi varKızma kendine sonuçta bebeklerimiz için stres yapıyoruz. Doktorlar da hata... Hamilelik istemsizce hepimizi daha duygusal ve korkak yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?