- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.721
Beni de kimse su boregi, ekmek arasi biber patates kizartmasi, ekmege surulmis bal kaymak, manti makarna gibi seylerden uzak tutamiyor. Allah sonumuzu hayir etsin :)))Yazdıklarının çoğunu (mecbur kaldığım için) kullanıyorum ama bu nutella gibi doyurmuyoe beni gözlerim sadece onu ariyor
Kuruyemişi az tüketiyorum gün içinde artık onu kullanicam
Efsane diyetteyim çok inanıyorum suyu duzelticem sonra gelsin nutellalarBeni de kimse su boregi, ekmek arasi biber patates kizartmasi, ekmege surulmis bal kaymak, manti makarna gibi seylerden uzak tutamiyor. Allah sonumuzu hayir etsin :)))
Canim su fazlaligi sekerle alakali olabiliyor. Kimi kilo alir, kiloludur da ama sekeri olmaz. Ya da tam tersi. Kilodan ziyade seker diye biliyorum ben. Baska nedenleri vardir muhtemelen.Gecmis olsun, su fazlaligi her zaman kiloyla mi alakali acaba? Ben de 26 haftada 8 kilo aldim doktorum bir sey demedi ama cok mu ya :/ Ilk gebeligim oldugu icin de bilmiyorum bu haftalarda boyleyse kacla kapatiriz sizce
Zeynep benim adım ve adımı çok seviyorumBenim kızımın adı da Hazal ruken babası koymuştu zaten kv ismi Hazal.. Bunda da hazala uyumlu ne diye düşünüyordum ki bugun avm de biri kızına hayal diye seslendi hoşuma gitti aslında H harfi isterim aslında benim de ismim H harfi ile başlıyor ya bilemedim eşim de beğenmedi hayal ne ya diye dalga geçti kaldı galibaZeynep aklımda şimdilik..
Hep destek tam destekEfsane diyetteyim çok inanıyorum suyu duzelticem sonra gelsin nutellalar
Su böreği ve ekmek arası kızartma beni benden aldı gece geceBeni de kimse su boregi, ekmek arasi biber patates kizartmasi, ekmege surulmis bal kaymak, manti makarna gibi seylerden uzak tutamiyor. Allah sonumuzu hayir etsin :)))
Ben de sanirim bi nutellali ekmek gomerim gibi sabah :))Su böreği ve ekmek arası kızartma beni benden aldı gece gecesabah kahvaltıda galiba bunlara da yer vericem
Hazel koyun :))Zeynep benim adım ve adımı çok seviyorumkızıma da koyasım var kendimi zor tutuyorum Biz eşimle isim konusunda çok zorlandık. Orta yolu tek bir isimde bulabildik. Ada alıştık bile değiştirmeyiz sanırım… Zeynep koyası olanlar kendinizi tutmayın bence
Anam ne guzel bir sey olmusHareketleri çok yavaş bugün... İçim daraldı yaSıkıntıdan iyiden kafayı yiyeceğim kendimi tamamen örgüye verdim. Bitti şu an bundan bir tane de eltime örüyorum o da hamile
Ya cidden cok uzuluyorum ben bu durumlara. Icim sizladi yazdiklarini okuyunca hissettim yani yasadiklarini.Çok bunaldımsabahın altısında uyanıyorum geceye kadar tempo devam.
İstediğim saatte uyanmak istediğim kadar uzanmak istiyorum şu an en büyük hayalim herkesin ve her şeyin bütün sorumlulukların beni rahat bırakması..
Mirza- MevaKızlar biz hala isim bulamadik oğlumun ismi Mirza hem uyumlu hem sevdiğim den mina istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor esilaya biraz sıcak baktı Zeynep olsa olur diyor çok kararsızım
Leyla bence de cok guzel bir isim. Melodisi var, agirligi var, nostaljik, hem hic eskimiyen bir isim.Aslında bende öyle ama ne bileyim bazen birine söylüyoruz neden bir akraba ismi mi diyor böyle söyleyince çok mu eski yarın bir gün bize hiç mi isim kalmadı der diye korkuyorum
Anladim canim sagol, bir an supheye dustum fazla kilo alinca su da mi artiyo diye. Benim tansiyon da normalin ust sinirlarinda geziyor zaten, ondan da biraz korkuyorum. Insallah hic degilse 20yi bulmadan sureci tamamlariz. Keske her seyin tadi bu kadar guzel olmasa :)Canim su fazlaligi sekerle alakali olabiliyor. Kimi kilo alir, kiloludur da ama sekeri olmaz. Ya da tam tersi. Kilodan ziyade seker diye biliyorum ben. Baska nedenleri vardir muhtemelen.
Bu arada ben de 9 kilo aldim, belki 10 da olmustur tartilmadigim surede :))
Sanirim bir bu kdar daha alicam.
Benim eltim 32 kilo almis ama seker tansiyon vs sorun yasamamis.
Ne güzel isimler bulmuşsun.Mirza- Meva
Mirza- Azra
Mirza- Ada
Mirza- Ela
Mirza- Zehra
Mirza- Leyla
Mirza- Lena
Mirza- Lina
Benim aklima Mirza ile uyumlu bunlar geldi :)
Canim emzirme donemi tatliyla aşk yasiyacaksin zaten o zaman kullanirsin hakkini merak etmeEfsane diyetteyim çok inanıyorum suyu duzelticem sonra gelsin nutellalar
Tansiyonuna cok dikkat et canim. O sakaya gelmez. Allah hepimizi saglikla evlatlerina kavustursun insallah.Anladim canim sagol, bir an supheye dustum fazla kilo alinca su da mi artiyo diye. Benim tansiyon da normalin ust sinirlarinda geziyor zaten, ondan da biraz korkuyorum. Insallah hic degilse 20yi bulmadan sureci tamamlariz. Keske her seyin tadi bu kadar guzel olmasa :)
Ne güzel isimler bulmuşsun.
Birde bana bulsan
Ablası Irmak Fatma .Fatma babaannesi bende bu kızıma annemin ismini koymak istiyorum.Annem Nurgülsize ne lazimdi hanimefendi?
Biraz eskidi gibi yaMiray nasil
Çok güzeller teşekkür ederimMirza- Meva
Mirza- Azra
Mirza- Ada
Mirza- Ela
Mirza- Zehra
Mirza- Leyla
Mirza- Lena
Mirza- Lina
Benim aklima Mirza ile uyumlu bunlar geldi :)
Ben varım diyemiyorum kılıyorum ama devamlilik getiremiyorum günde bir iki vakit kılıp bırakıyorum sonra geri başlıyorumKizlar namaz kilan var mi aramizda acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?