- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.761
Var canımmmKizlar namaz kilan var mi aramizda acaba?
Baby turcoyu aldım ama bakalım nasilKizlar artık bez alayim diyorum ben de. Oglumda Prima kullandim hep ama şimdi fiyatlar malum cok yüksek. Sizler hangi markayi aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz
Hahhaha anneme söyledim dogumhaneye pasta getir diyeAy Nutella bende yiyemiyorum komik gelecek ama hamile kaldığımdan beri ne zaman yesem başım ağrıyor böyle bi manyaklık kimsede yok galibaama diren sen bu istikrar ile gör bak o su işini halledeceksin doğumda yakın olsak alıp geleceğim hediye belliydi sana
Senide mi aç biraktilar canimmBen de dün kontrole gittim.evden çıkmadan tartılmıştım orda da tarttılar arada 800 gram fark var.3 haftada 3 kilo almışım gibi duruyor ama aslında 2 kilo aldım.doktor makarna pilav yeme dedi dikkat et kilon arttıkça tansiyon riskin de artar dedi.3 öğün dışında birde meyve yiyorum aslında abur cuburum da yok anlamadım bu işten bişey.pilavı makarnayı da keseceğim bakalım 2 hafta sonra nekadar etkileyecek.zaten son gittiğimden bu yana bebek yarım kilo almış o da etkilemiştir
Gümüş kapağı öneriyorlar canım bir çok yerde duydum hepGöğüs yaraları İçin gümüş kapak alan almayı düşünen var mı?Farklı fiyat aralığı var karar veremedim
Ben düzenli kılıyorum çok şükür
Bende oturarak kiliyorum eğilince karnimda bebek daha da sertleşiyor ama bırakmadım çok şükür 5 vakit devamElimden geldiğince dikkat ediyorum bu süreçte oturarak kılıyorum yalan yok ilk biraz çok bocaladım yanıldım vs ama baya alıştım şimdi diğer türlü erkenden çıkan göbek ile çok zor oluyor
Bende bocaliyorum oturarak ondan sordum sizde nasil diye.Elimden geldiğince dikkat ediyorum bu süreçte oturarak kılıyorum yalan yok ilk biraz çok bocaladım yanıldım vs ama baya alıştım şimdi diğer türlü erkenden çıkan göbek ile çok zor oluyor
Canim sakin bir odaya gecip sandalyede kılıyorum ben onun ustune oturarak . Zaten egilmek cok zor oluyorPembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Masallah cogumuz namaz kılıyormuşuz cok sevindim adiniza sen nasılkiliyorsun canim oturarak mi?Var canımmm
Sandalyeye oturarak kılıyorum canım bendeMasallah cogumuz namaz kılıyormuşuz cok sevindim adiniza sen nasılkiliyorsun canim oturarak mi?
Egilmelerde yanılıyorum ellerimi nasil koyacağım sasirip kaliyorumSandalyeye oturarak kılıyorum canım bende
Dalin pek güvenli değil. Icerik olarak temiz değil diye biliyorum.Kızlar gratiste indirim var ben dalinlere saldırdım vallahi
Anladim canim valla bilemedim ki yeni nesil farklı her şeyi diyebilirAslında bende öyle ama ne bileyim bazen birine söylüyoruz neden bir akraba ismi mi diyor böyle söyleyince çok mu eski yarın bir gün bize hiç mi isim kalmadı der diye korkuyorum
Oturarak kilabilirsin hatta otururken secdeye giderken karnına zor geliyorsa oturduğun yerde ellerini yüzüne kapatıp secdeye gidiyormuş gibi yapabilirsin dinimizde çok şükür herşeyin çaresi varPembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Teşekkür ederimAnam ne guzel bir sey olmus
Tam egilme olmuyor ellerini hafif öne doğru yonlendirip secdeye gidiyorsun. Ayaklari uzatarak denedim ama belim kopuyor o zamanda uzun süre oturamıyorumEgilmelerde yanılıyorum ellerimi nasil koyacağım sasirip kaliyorum
Kuzu bebiş nasıl hareketlendi miBen molfix aldim iki paket kaçlıydi hatırlamıyorum. Oğlumda prima almıştım ikinci bezde pişik oldu hemen molfix aldık ve onu kullanmiatik. Molfixden farklı bez kullanamadım oğlum da
Kesinlikle haklısın canım, geçen instagramda gördüm kadın sporcu ama hamileliğinde de ağırlık vs kaldırmaya devam etmiş hiç sorun yaşamamışKuzu bazi kimseler agir kaldirmaya, agir is guc yapmaya zaten alisiksa, gebelikte cok da dikkat etmekeri gerekmiyor gibi. Yani bu durum gebeliklerini etkilemiyor. Ha beli agrir, bacagina agri yapabilir, sonucta omurga sagligi icin kontrolsuz guc iyi bisiy diil o ayri.
Sporculari dusunun, kadinlar halter kaldiriyor bildigin, kosu yapiyor deliler gibi. Bisiy de olmuyor. Ama beden zaten narinse ve bu tur seylere alisik degilse, karin; sirt, bacak kaslari da alisik olmadigindan tasima sorunlari olabiliyor. Dikkat etmeleri gerekebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?