2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar artık bez alayim diyorum ben de. Oglumda Prima kullandim hep ama şimdi fiyatlar malum cok yüksek. Sizler hangi markayi aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz
Baby turcoyu aldım ama bakalım nasil
Hahhaha anneme söyledim dogumhaneye pasta getir diye
Senide mi aç biraktilar canimm

Elimden geldiğince dikkat ediyorum bu süreçte oturarak kılıyorum yalan yok ilk biraz çok bocaladım yanıldım vs ama baya alıştım şimdi diğer türlü erkenden çıkan göbek ile çok zor oluyor
Bende oturarak kiliyorum eğilince karnimda bebek daha da sertleşiyor ama bırakmadım çok şükür 5 vakit devam

Pembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Canim sakin bir odaya gecip sandalyede kılıyorum ben onun ustune oturarak . Zaten egilmek cok zor oluyor

Aslında bende öyle ama ne bileyim bazen birine söylüyoruz neden bir akraba ismi mi diyor böyle söyleyince çok mu eski yarın bir gün bize hiç mi isim kalmadı der diye korkuyorum
Anladim canim valla bilemedim ki yeni nesil farklı her şeyi diyebilir

Pembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Oturarak kilabilirsin hatta otururken secdeye giderken karnına zor geliyorsa oturduğun yerde ellerini yüzüne kapatıp secdeye gidiyormuş gibi yapabilirsin dinimizde çok şükür herşeyin çaresi var

Ben molfix aldim iki paket kaçlıydi hatırlamıyorum. Oğlumda prima almıştım ikinci bezde pişik oldu hemen molfix aldık ve onu kullanmiatik. Molfixden farklı bez kullanamadım oğlum da

Kesinlikle haklısın canım, geçen instagramda gördüm kadın sporcu ama hamileliğinde de ağırlık vs kaldırmaya devam etmiş hiç sorun yaşamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…