- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.801
TeşekkürlerMasada da kılabilirsin Yani sandelyede secdeye varinca otur, secdede masaya koy alnini.kalkinca t ayakta .
Bende kizima hep mustela ve sebamed kullandim unibaby ve dalin denedim cildini inanilmaz kuruttu çocugun. Zaten atopik bir cildi var sebamed de oneririm denemediyseniz.Aynı sayfayı görmüşüz haha mustelaya cok şaşırdım oğlum 8 yasinda hala alıyoruz . O kisinin dediği sampuanlara baktım trendyolda koleksiyonu var ondanda emin olamadim, cubku çünkü organik dogal diyor 60 70 lira imkanı yok o fiyata. Ben oğlum doğunca unibaby almstik yeni çıkmıştı ama kuruttu vucudunu msuteladan baska iyi gelen yok. Şimdi henuz bebise almadim bakalim araştırıyoruz
Öyleymiş maalesef kuzum hatta bilindik tüm bebe şampuanları öyle postu görsem paylaşırım buraya..Bikac Dalin stokladim.Bide mustela alicaktim ilk yenidoganda mustela kullanırım sonra Dalin diyodum mustelanin içeriği temiz degilmi diyorlar kuzu
Kim incelemis mühendisinoglu mu?Öyleymiş maalesef kuzum hatta bilindik tüm bebe şampuanları öyle postu görsem paylaşırım buraya..
Evet evet kuzum tahmin etmiştimAynı sayfayı görmüşüz haha mustelaya cok şaşırdım oğlum 8 yasinda hala alıyoruz . O kisinin dediği sampuanlara baktım trendyolda koleksiyonu var ondanda emin olamadim, cubku çünkü organik dogal diyor 60 70 lira imkanı yok o fiyata. Ben oğlum doğunca unibaby almstik yeni çıkmıştı ama kuruttu vucudunu msuteladan baska iyi gelen yok. Şimdi henuz bebise almadim bakalim araştırıyoruz
Oğlumda otribebe ama o süngerleri sürekli değişiyordu yeni dogan zamanı surkeli yapiyorduk. Daha sonra ki zamanlarda şundan aldik ,serum şekilinde izotinik aldik siringayla çekip sıkıyordukKizlar hazir elimdeyken bunu da tavsiye edeyim alıp bulundurun.bebeklerin burnunu açmak için cok iyi olacak. Birde tek kullanimlik flakon serumlar var onlardan alırsınız.
Benim yigenimin ismi ali mirza kızın ismide zeynep mira sende düşüne bilirsin belki canımKızlar biz hala isim bulamadik oğlumun ismi Mirza hem uyumlu hem sevdiğim den mina istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor esilaya biraz sıcak baktı Zeynep olsa olur diyor çok kararsızım
Yok kuzum o da paylaşıyor ama ben liste şeklinde başka bir postta görmüştüm..Kim incelemis mühendisinoglu mu?
A Aklimtrakyada mervenin yaptirdigi set güzeldi bence link atmıştı canimKizlar şükürler olsun bebegin ismine karar verdik Atınç koyacağız böyle aranizda isimli tulumlar yada mevlüt için isimli kiyafetler yaptırdığıniz güvenilir yer var mı bildiğiniz?
Ben biodermanın mavi buyuk pompalısını aldım yigenim kullanıyor onu alerjik bunyesi var iyi geliyor onadaÖyleymiş maalesef kuzum hatta bilindik tüm bebe şampuanları öyle postu görsem paylaşırım buraya..
Homamia %100 Organik 10Kizlar şükürler olsun bebegin ismine karar verdik Atınç koyacağız böyle aranizda isimli tulumlar yada mevlüt için isimli kiyafetler yaptırdığıniz güvenilir yer var mı bildiğiniz?
Ortam degisikligi iyi gelir canım sen yinede dikkat et amaBen bir şey yaptım kızlar... Ağrım olmasına rağmen oğlum çok sıkıldığı için onu eşimle oyun parkına getiridm hoş şu an oturuyorum ama karnımda ki için vicdan yapıyorum, raporluyken geziyoemus gibi hissedip vicdan yapıyorum. 3 haftadır evden başımı çıkarmadım çok bunalmışim. Ay garip duygular içindeyim
Bence iyi yapmışsın vicdanın kadar psikolojin de önemliBen bir şey yaptım kızlar... Ağrım olmasına rağmen oğlum çok sıkıldığı için onu eşimle oyun parkına getiridm hoş şu an oturuyorum ama karnımda ki için vicdan yapıyorum, raporluyken geziyoemus gibi hissedip vicdan yapıyorum. 3 haftadır evden başımı çıkarmadım çok bunalmışim. Ay garip duygular içindeyim
Ne diye vicdan yapicaksin canim ya . Raporlusun diye evden cikmayacak degilsin ya. Ben heryere gidiyorum ama arabayla gidip istedigim zaman uzanabilecegim yakinlikta olan akraba ve arkadaslarima.Ben bir şey yaptım kızlar... Ağrım olmasına rağmen oğlum çok sıkıldığı için onu eşimle oyun parkına getiridm hoş şu an oturuyorum ama karnımda ki için vicdan yapıyorum, raporluyken geziyoemus gibi hissedip vicdan yapıyorum. 3 haftadır evden başımı çıkarmadım çok bunalmışim. Ay garip duygular içindeyim
Doğru canım eşim de aynısını diyor. Doktor sana eve kapan demedi ağrısız yormadan aktivite yapabilirsin dediBence iyi yapmışsın vicdanın kadar psikolojin de önemli
Bende aynı arabayla gittim canım zaten. Yürüyerek beş dakika anca yürüyebilirimNe diye vicdan yapicaksin canim ya . Raporlusun diye evden cikmayacak degilsin ya. Ben heryere gidiyorum ama arabayla gidip istedigim zaman uzanabilecegim yakinlikta olan akraba ve arkadaslarima.
Doğru canım bende öyle düşündüm ve gerçekten iyi geldiOrtam degisikligi iyi gelir canım sen yinede dikkat et ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?