- 20 Ocak 2015
- 9.610
- 14.049
- 448
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.821
Mühendisoglu eski mühendisoglu degil şimdi influncer .Kim incelemis mühendisinoglu mu?
Bilemiyorum ama ikili tarama da falan yokmuydu ense kalınlığında sorun?Hanımlar merhaba. Allah nasip ederse ben de mart başında oğluma kavuşacağım. Siz benden öndesiniz daha tecrübelisiniz diye bilgi almak için buraya yazıyorum. Ocak anneleri detaylı ultrasonlarını çoktan yaptırdı. Ben de detaylı ultrasonumu dün perinatolojide yaptırdım. Lateral ventrikül genişliği 8 mm ve ense kalınlığı 5.8 mm çıktı. Bu iki değer dışında her şey normal, başka hiçbir sorun yok. Bahsettiğim değerlerin üst sınırda olduğu ve takip edilmesi gerektiği söylendi. Değerler artarsa tehlikeliymiş, sendromlu bir bebek olabilirmiş. Aranızda böyle bir şeyle karşılaşıp daha sonraki kontrollerde bu değerleri artan ya da azalan oldu mu?
Kuzu bence içeri dönük duruyor olabilir öyle hissettiğin zamanlarda. Bende de hareketlerini az hissettiğin zamanlarda derinden geliyordu hareketleri.Hissediyorum ama derinden geliyor gibi bilemedim ki belki de evham yapıyorum
İkili tarama haftasında ense kalınlığı yoktu. Burun kemiği oluşmuştu her şey normaldi. Dün detaylı ultrasonda öğrendim bu değerleri. Bu haftalarda da üst sınır 5 ya da 6 olmalıymış ama doktor amniyosentez falan önerdi kafamı karıştırdı. İçime kurt düştü açıkçası. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok endişeliyim.Bilemiyorum ama ikili tarama da falan yokmuydu ense kalınlığında sorun?
Olabilir canım bende öyle düşündüm bir de çok aşağıda ya acaba ondan mı dedimKuzu bence içeri dönük duruyor olabilir öyle hissettiğin zamanlarda. Bende de hareketlerini az hissettiğin zamanlarda derinden geliyordu hareketleri.
Bende olmadı ama her ense kalınlığı yüksekte sendrom diye bir şey olacağını zannetmiyorum. Benim de bebgin kalbini inceleyememisti detaylı da üç hafta sonra Pozisyon değiştirince incelendi bir problem yok denildi. Sen içi i ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor... Ama dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yokHanımlar merhaba. Allah nasip ederse ben de mart başında oğluma kavuşacağım. Siz benden öndesiniz daha tecrübelisiniz diye bilgi almak için buraya yazıyorum. Ocak anneleri detaylı ultrasonlarını çoktan yaptırdı. Ben de detaylı ultrasonumu dün perinatolojide yaptırdım. Lateral ventrikül genişliği 8 mm ve ense kalınlığı 5.8 mm çıktı. Bu iki değer dışında her şey normal, başka hiçbir sorun yok. Bahsettiğim değerlerin üst sınırda olduğu ve takip edilmesi gerektiği söylendi. Değerler artarsa tehlikeliymiş, sendromlu bir bebek olabilirmiş. Aranızda böyle bir şeyle karşılaşıp daha sonraki kontrollerde bu değerleri artan ya da azalan oldu mu?
Ben nette bi hırka bi bere 500 liraya görmüştüm elin hızlıysa bence yap canımmmKızlar örgüleri mi satmaya karar verdimO yaptığım fıstıklı hiekanin fiyatını sordum 200 lira dedi satan kadın bundan sonra bende yapıp satacağım. Boğa burcu olarak parayı çok severim
Zaten sadece sendromda değil başka rahatsızlıklarda da ense kalınlığı yükselebiliyormuş. Bu değerlerde devam ederse tehilkeli bir durum yok artarsa sıkıntı olur dedi. Diğer değer de beyinle alakalı ciddi sorunlara sebep olabilecek bir değer. İki hafta sonra kontrolüm var, iyi düşünmeye çalışıyorum kötü hissetmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama ister istemez düşünüyor insan.Bende olmadı ama her ense kalınlığı yüksekte sendrom diye bir şey olacağını zannetmiyorum. Benim de bebgin kalbini inceleyememisti detaylı da üç hafta sonra Pozisyon değiştirince incelendi bir problem yok denildi. Sen içi i ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor... Ama dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok
Kapalı kutu bu ne çıkacağını bilemiyoruz
İnşallah canım her şey güzel olur ve hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bazen pozisyona bağlı da ölçümler de bence sıkıntı olabiliyor. İki hafta sonra bize de yazarsın dualarımız seninle ve bebeginle ❤Zaten sadece sendromda değil başka rahatsızlıklarda da ense kalınlığı yükselebiliyormuş. Bu değerlerde devam ederse tehilkeli bir durum yok artarsa sıkıntı olur dedi. Diğer değer de beyinle alakalı ciddi sorunlara sebep olabilecek bir değer. İki hafta sonra kontrolüm var, iyi düşünmeye çalışıyorum kötü hissetmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ama ister istemez düşünüyor insan.
HızlıBen nette bi hırka bi bere 500 liraya görmüştüm elin hızlıysa bence yap canımmm
Valla ihtiyac napalım elinden geliyor basla derimHızlıbaya aklıma yattı ya hiç yoktan doğuma kadar yapar biraz para kazanırım. Eşim diyor parayı görünce gözlerin parlıyor diye ama ne yapayım çok seviyorum
Kız satmaman hata zaten sat satKızlar örgüleri mi satmaya karar verdimO yaptığım fıstıklı hiekanin fiyatını sordum 200 lira dedi satan kadın bundan sonra bende yapıp satacağım. Boğa burcu olarak parayı çok severim
KesinlikleValla ihtiyac napalım elinden geliyor basla derim
Bakalım girdik bir yolaKız satmaman hata zaten sat sat
Dolap , gardrop tarzı sayfalarda paylaş canımBakalım girdik bir yolaBiraz çevre oluşturmak gerek
Dolapta paylaştım bakalımDolap , gardrop tarzı sayfalarda paylaş canım
Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler paylaşabilirim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.İnşallah canım her şey güzel olur ve hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bazen pozisyona bağlı da ölçümler de bence sıkıntı olabiliyor. İki hafta sonra bize de yazarsın dualarımız seninle ve bebeginle ❤
Kiz benim esim de boğa burcu parayi dagitmayi sever kendisi geneldeHızlıbaya aklıma yattı ya hiç yoktan doğuma kadar yapar biraz para kazanırım. Eşim diyor parayı görünce gözlerin parlıyor diye ama ne yapayım çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?