- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.841
Eski mesajlara gittim de bulamadim napiyosun canim merak ettimBakalım girdik bir yolaBiraz çevre oluşturmak gerek
O zaman yukselenlerimiz farklıKiz benim esim de boğa burcu parayi dagitmayi sever kendisi geneldemesela bal yemiyoruz pek, ari yapalim akrabalara bal dagitiriz diyor, avokado dikelim dagitirz gibi gibi hic satalim para kazanalim yok agzinda
Dolap uygulamasina koyabilirsin canim oraya koyanlarda var siparis uzerine yapilir diyorlar aciklama da
Dur hemen reklamımi yapayım sanaEski mesajlara gittim de bulamadim napiyosun canim merak ettimben dolaptan cok alışveriş yapıyorum o yüzden merak ettim
Oldu canım bende 3 gündür çok yavaş hissediyorumKızlar size bi sey sorcam benim bebisim baya naya hareketli bi bebek normalde yerinde durmaz 2 gündür daha az hareket ediyor. Tekmelerini sayın diyolar illa tekme mi olmasi lazım hareketleri sayilmaz mi? Nette biraz arastirdim bu haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket etmeleri cok sık karşılaşılıyomus sizde de oldu mu boyle bi sey?
Peki normal mi canim bu bilgin var mi açıkçası bana normal gibi geldi çünkü sonuçta hareket ediyor ama alışmışım ya kıpır kıpır hallerine bi üzülmedim degilOldu canım bende 3 gündür çok yavaş hissediyorum
Aa cok güzelmiş cidden ben hic beceremiyorum böyle şeyleri ya. İnşallah satarsınDur hemen reklamımi yapayım sanayelek, hirka yapıyorum tulum ve elbiseye başlayacağım örnekler altta yaptıklarım
Canım her hareketi sayılıyor eğer sayacaksan sadece tekme değil.Kızlar size bi sey sorcam benim bebisim baya naya hareketli bi bebek normalde yerinde durmaz 2 gündür daha az hareket ediyor. Tekmelerini sayın diyolar illa tekme mi olmasi lazım hareketleri sayilmaz mi? Nette biraz arastirdim bu haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket etmeleri cok sık karşılaşılıyomus sizde de oldu mu boyle bi sey?
Bende başta telaş yaptim ama sonra bana da normal geldi sonuçta vur hareket var içeri dePeki normal mi canim bu bilgin var mi açıkçası bana normal gibi geldi çünkü sonuçta hareket ediyor ama alışmışım ya kıpır kıpır hallerine bi üzülmedim degil
İnşallah canımAa cok güzelmiş cidden ben hic beceremiyorum böyle şeyleri ya. İnşallah satarsın
Ben beçen hafta öğrencilerim ile ewg sitesini nasıl kullanacaklarını gösterdim. Gösterimi de bebek şampuanları üzerinden yaptım.Aynı sayfayı görmüşüz haha mustelaya cok şaşırdım oğlum 8 yasinda hala alıyoruz . O kisinin dediği sampuanlara baktım trendyolda koleksiyonu var ondanda emin olamadim, cubku çünkü organik dogal diyor 60 70 lira imkanı yok o fiyata. Ben oğlum doğunca unibaby almstik yeni çıkmıştı ama kuruttu vucudunu msuteladan baska iyi gelen yok. Şimdi henuz bebise almadim bakalim araştırıyoruz
Her turlu hareketini sayabilirsin. Zaten hafta ilerledikce yerleri daraldigi icin tekmeler azaliyor ama diger donme, kipirdanma gibi hareketler de daha cok hissedilir oluyor. Ozetle bebegin hickirik disinda her hareketi bu sayma isine dahil canim. (hickirik istemsiz oldugu icin sayilmiyor)Kızlar size bi sey sorcam benim bebisim baya naya hareketli bi bebek normalde yerinde durmaz 2 gündür daha az hareket ediyor. Tekmelerini sayın diyolar illa tekme mi olmasi lazım hareketleri sayilmaz mi? Nette biraz arastirdim bu haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket etmeleri cok sık karşılaşılıyomus sizde de oldu mu boyle bi sey?
Ventrikul genisligi 10mm altinda normal diye biliyorum. Yine ense kalinligi haftasina gore cok fazla degil. Ama sanirim doktor sinira yakin degerler oldugu icin yukselip yukselmeyecegini takip etmek istedi. Benim burada gordugum bircok kiside bu degerler ilerleyen haftalarda dusmus ya da ayni kalmis. Sadece bu baslikta degil site icinde bu konulari aratmanizi tavsiye ederim ben cok denk geldim cunku. Siz icinizi ferah tutmaya calisin su an icin endiselenilecek bir durum yok gibi gorunuyor.Hanımlar merhaba. Allah nasip ederse ben de mart başında oğluma kavuşacağım. Siz benden öndesiniz daha tecrübelisiniz diye bilgi almak için buraya yazıyorum. Ocak anneleri detaylı ultrasonlarını çoktan yaptırdı. Ben de detaylı ultrasonumu dün perinatolojide yaptırdım. Lateral ventrikül genişliği 8 mm ve ense kalınlığı 5.8 mm çıktı. Bu iki değer dışında her şey normal, başka hiçbir sorun yok. Bahsettiğim değerlerin üst sınırda olduğu ve takip edilmesi gerektiği söylendi. Değerler artarsa tehlikeliymiş, sendromlu bir bebek olabilirmiş. Aranızda böyle bir şeyle karşılaşıp daha sonraki kontrollerde bu değerleri artan ya da azalan oldu mu?
Haklisin vallaMühendisoglu eski mühendisoglu degil şimdi influncer .
Mrb bazi değerler bebek biraz daha büyüdüğünde daha net bilgi veriyor. Ama bahsettigin degerleri bilmiyorum. Aslında 2li taramada ense burun ölçülüyor ama ilk olan o. Icini ferah tut doktorlar en kötüsünü söylüyor emin ol hemen fetal dna ve amniyosentez oneriyorlar ozellikle perinatologlar. Bunlar i yptirip yaptırmamak sizin tercihiniz tabii.İkili tarama haftasında ense kalınlığı yoktu. Burun kemiği oluşmuştu her şey normaldi. Dün detaylı ultrasonda öğrendim bu değerleri. Bu haftalarda da üst sınır 5 ya da 6 olmalıymış ama doktor amniyosentez falan önerdi kafamı karıştırdı. İçime kurt düştü açıkçası. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok endişeliyim.
Mrb bazi değerler bebek biraz daha büyüdüğünde daha net bilgi veriyor. Ama bahsettigin degerleri bilmiyorum. Aslında 2li taramada ense burun ölçülüyor ama ilk olan o. Icini ferah tut doktorlar en kötüsünü söylüyor emin ol hemen fetal dna ve amniyosentez oneriyorlar ozellikle perinatologlar. Bunlar i yptirip yaptırmamak sizin tercihiniz tabii.İkili tarama haftasında ense kalınlığı yoktu. Burun kemiği oluşmuştu her şey normaldi. Dün detaylı ultrasonda öğrendim bu değerleri. Bu haftalarda da üst sınır 5 ya da 6 olmalıymış ama doktor amniyosentez falan önerdi kafamı karıştırdı. İçime kurt düştü açıkçası. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok endişeliyim.
Canim hafta olarak bnden ondesin ama bende de oldu. Evham yapma 3 saatte fln 10 hareket say.Kızlar size bi sey sorcam benim bebisim baya naya hareketli bi bebek normalde yerinde durmaz 2 gündür daha az hareket ediyor. Tekmelerini sayın diyolar illa tekme mi olmasi lazım hareketleri sayilmaz mi? Nette biraz arastirdim bu haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket etmeleri cok sık karşılaşılıyomus sizde de oldu mu boyle bi sey?
Dün aksam komşuya indim benimde aynısi oldu. Disari ciktin geldin ya belki biraz usumussundur.Kızlar günaydin. Daha bu geceye kadar yanıyorum diyen ben şu an hirka ile oturotuem, patiklerle. Resmen donuyorum hasta oldum ya da olacağım sanırım
Belkide canım olabilir hormonlar kafayı yedirtti iyidenDün aksam komşuya indim benimde aynısi oldu. Disari ciktin geldin ya belki biraz usumussundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?