- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.961
Gecen gün bende tezgah basinda oyalanirken oyle oldum. Dedihin gibi hem tatli hem yemek yedigim halde geçmedi uzun sure. Tansiyon mi düşüyor bilemedim. Ama sen esini ara haber ver gevinceye kadar ara ara yoklasim seni cnmGünaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
80 giyiyorum bende 85 olurlar belki diye dusunuyorum ay bilemedim ya bir kac tane alayim dursun artik kendime alisverise basladim sukur kiBen cok kullanamadim ya onlari normal atlet daha kullanışlı geldi bna sütyenle. Benim goguslerim büyümüyoroyle cok zaten.
Ondan belki de. 75 den 80 oluyordur
Alttan atleti siyirip gogusude sutyenin üstünden çıkarıyorum oluyordu. Belki kucukler diye.emxirme sutyenleri aldim cesitli ortadan acilan vs. Bez komple ama yok kullanamadım kucucukler çünkü
Neyine yardim edicekmis peki bu durumdaKesinlikle katiliyorum. Soguk sicak demeden biz çocuklarımız icin yollara dusup bi suru insanin kahrini çekiyoruz. Benim eşim de gecenlerde kardesine yardim etmek istedi ama buyuk kavga çıkardım. Cunku kari koca calisiyolar ve acayip luks yasiyorlar. bi giydikleriyle sosyal medyada foto attilarsa bi kez daha giymiyorlar o derece yanibu konuda gercekten cok hassasim ben de.
Nasılsın?konuştun mu?Öyle yapacağım rahatsız oldugumun farkında ama hayır diyememiş işte
Tansiyon dusuyor demekki canım cok yorma su sıralar kendini bırak bende supurecegim ama nasil bilmiyorum cok üşendimGünaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Bu haftalarda artık bizim için tansiyon önemli böyle olunca mutlaka tansiyonu ölç ve doktorunun da haberi olsun anlattığın şeyler belli tansiyonu gösteriyor sen çok hareketlenme dinlen ama dediğim gibi böyle durumlarda mutlaka tansiyonunu ölçtürGünaydın kızlar ya sabah evi temizlerken birden elim ayağım titredi ayakta durmakta güçlük yaşadım belki şekerim düştü diye hemen gidip çikolata tarzı şeyler yedim geçmedi oturdum kahvaltılık ekmek falan yedim çay içtim ama hala kendime gelebililmis değilim ayaklarım titriyor gibiyim sanki uzandım geçmesini bekliyorum evde de kimse yok durup dururken niye böyle oldum anlamadım
Hiç birsey kullanmıyorumKızlar balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Sen nasılsın canimNasılsın?konuştun mu?
Bugün ultrasona gittim hersey iyi. Doktor sezaryene gittim işte bekliyorum evraklarıSen nasılsın canim
Ay ağrımasın geçsin hemen inşallah ben parol içtim rahatladım biraz şükür inşallah seninki de geçer
Konuştum anladi gayet net anlattımNasılsın?konuştun mu?
Ben de aşırı tripliyim bu konuda eşime sürekli gece acile gidelim diyorumKizlar bebek harekeri azaldi dediniz dediniz sizi teselli ederken aha bana da oldu. Dunden beri cok yavasladi asiri hareketliydi
Bana günde bir bunu kullan demişti doktorum öyle devam ediyorumKızlar balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Normalde de ilaç içmekten nefret ederdim herşey üstüme geliyoAy ağrımasın geçsin hemen inşallah ben parol içtim rahatladım biraz şükür inşallah seninki de geçer
Valla bebekler cidden kafalarına göre bazen cidden öyle hafif hareket ediyor ki eee bu önce böyle değildi kesin bişey oldu diyorum hele dikkatimi verip tam dinlersem iyice hareket azalıyor ama hiç takip etmeyeyim hemen başlıyorKizlar bebek harekeri azaldi dediniz dediniz sizi teselli ederken aha bana da oldu. Dunden beri cok yavasladi asiri hareketliydi
Bunu kullanıyorum canım, doktor önermişti. Haftada 2 gün balık ye dedi yiyemem diyince bunu önerdi. Yanılmıyorsam 10.haftalardan beridir kullanıyorum.Kızlar balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Dişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünküKaranfil falan mi cignesen.
Benimde dis etim kanıyor bu ara. Dişler iyice tirtladi emzirme sonrasina ne olur bilmem. Cekim ypiliyo mu ki gebelikte tedavili disim kırılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?