2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın canlar dün gece idrar enfeksiyonu içip ilaç içip yattım hani sabah tertemiz olacaktım ben bu ilaç temizliği diyorlardı hemen internette
O tek kullanımlık ilacı ben hamile değilken kullandım hiç işe yaramamışyıbende tam 7 de eşime kahvaltı için kalktım kahvaltı hazırlama dediğim de dolaptakileri masaya koy haşlanmaya yumurtayı koy çayı koy yat 10 dk sürmez o ara eşim elini yüzünü yıkayıp kendine gelip çayını vs takip eder anlayacağın yaptığım bir iş yok ama geri yatınca bişey oldu yattığım yerde içim çekildi gibi bi midem bulanacak gibi sanki üşümüş gibi oldum geçti gibi az az galiba ilk tansiyon vakam yada aç olunca kan şekeri

Dilyy kiz seni ruyamda gordum hayirdir insallah ben sabah ise giderken hep burayi acip okuyorum rüyamda da acip okuyorum tam sen msj yazmissin kizlar dogumum oldu bebek de ben de cok iyiyiz diye ay bi seviniyoruz bi seviniyoruz sorma
Hayrolsun canım inşallah biraz daha beklesin öyle şeyler de yazmak nasip olur inşallah

Acaba mide ağrısı falan olabilir mi sen uzun zamandır bu sanciyi çekiyorsun doğum sancısı olsa şimdiye dogurmam gerekirdi
Mide ağrısı değil canım kasiklarimda regl gibi bir ağrı var, kuyruk sokumumdan başlayıp kasiklarima doğru giden ve dün karnımda sertlesmeler oldu on onbeş saniye falan. Mide ağrısı olsa üstte olup daha farklı olmaz mı

Yokmu evde tansiyon aleti kuzu.Ben hamile olduğumu öğrendim hemen aldım eve büyük ihtiyaç bı ölçmek lazim

Yokmu evde tansiyon aleti kuzu.Ben hamile olduğumu öğrendim hemen aldım eve büyük ihtiyaç bı ölçmek lazim
Yoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibi ama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta

Yani anlattığın sancı doğum sancısı ama bilemedim

Günaydınnnn kızlar ben resmen ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum. Dün akşam servisten inince bir markete uğrayayım dedim. Aldıklarım 2,5 kg bile yoktur. Eve çok yakındım ancak o kadar ağır geldi ki elimdeki torba karnım ağrımaya başladı. Eşimi aradım gel beni al diye 2 dakikalık yürüme mesafesi için torbayı eline alınca şok geçirdi adam ağırmış baya diye dalga geçti bel, kalça ağrım oluyor bide baya ya son ayda napcam acaba

Sola yatmaktan, sol kürek kemiğim çürüdü gibi ağrıyor, sağ a da yatıyorum ama 10 dk sonra ayağım kalçam uyuşuyor. Düz zaten yatamıyorum. Geceleri uyuyamaz oldum. Çok şükür sıkıntı yok ama uykusuz da kalınca sürekli yorgunluk hissi. Sinirlilik. 2 gündür de duygusala bağladım, ortada bişe yok ağlıyorum Birine bu durumu paylaşınca da, son ay daha kötü olacak, bir de doğum sancısını ya da Sezeryan ağrısı gelecek, doğunca daha uykusuz olacaksın,bie de lohusa duygusu,, Vs artık anlatmıyorum, nasılsın diye sorana iyiyim diyip geçiyorum. Böyle uyandım Günaydın

Birine zaten bişey söyle bin ah bin de akıl işit bezen diyorum bu millete çocuğu zorla yaptırıyorlar onlar da herkes görsün gününü diye hamile gördüğüne kan kusuyor

Söylediğin kaliteli uyuyamama sorunu bende de var öyle olunca gün içinde de insanın keyfi ona göre oluyor ha dedikleri gibi evet doğum ile daha da zirve uykusuz kalacağız ama bu bilinen bişey boşver. Yeterki biz de bebekler de sağlıklı olsun eşlerimiz yanımızda olsun bu günler kalıcı olmayacak hatta bir gün gelecek bence özlediğimiz bile olacak bu anları farklı bir duyguydu diye hormonlar ile gerçekten insan bazen çok tuhaf olabiliyor geçen misal ben eşim okuldan geldi onu görünce başladım ağlamaya sebep ben bu kıza hiç düzgün kombin yapamayacağım galiba herkes çok uyumlu alıyor ben kesin beceremeyeceğim diye adam şok

Dün aynisi doktorda oldu bana ilk girdigimde tansiyonumu olcer hemen oradaki hemsire 9 6 cikti acmisin dedi evet kahvalti yapmadim dedim. Neyse bebege bakiyoruz ultrasonda son 2 dk yi ben hatirlamiyorum icim cekilmis ter geldi duymadim kimseyi bebegi bile duyamadim bi kalktim tansiyonum dusmus tekrardan yedim bir seyler aklim basima geldi

Benimde oyle ne tarafa yatsam o tarafin kalcama dogru perti cıkıyor galiba sonbahar geldi mevsim donusleri derken biz birde hamileyiz ust uste geliyor her şey .

Ben zaten düşük tansiyonluyum galiba yükselmesi bizim için daha sıkıntı değil mi yanlış bilmiyorsam tam etrafı duymama gibi olmadı ama aynı dediğin gibi içim çekildi midem bulanacak gibi oldu terleyecek gibi sıcak bastı zaten kahvaltı hazırdı kalktım yedim az da şekerli bişey yedim düzeldi hemen

Ay benim de sağ tarafım çürüdü ya resmen sağ tarafım uyuşmuş uyanıyorum her sabah çünkü bende tam tersi sol tarafa yatamıyorum oraya yatınca sanki sağ kalça kemiğime taş koymuşlar gibi ağrı giriyor çok tuhaf değişik bir ağrı ilk gebeliğimde sağa-sola fark etmez yatardım böyle bir şey hiç yaşamadım ikinci gebelikte vücudum kafayı yedi resmen

Bende geçtiğimiz cuma günü hastayım raporluyum diye işe gitmedim bari yemek yapayım dedim markete gittim yemeklik bir şeyler alacaktım eve dönerken yokuşta bir kitlendim kaldım sağ tarafımda karnımın altına bir ağrı girdi oğlumdayken bu ağrı 35. haftadan sonra olmaya başlamıştı 2 adım bile yürüyemiyordum hemen ağrı giriyordu kitliyordu beni ama şimdi daha 29 haftalığım ve sıklaşmaya başladı mesela işten çıktığımda durağa gidene kadar da yine böyle ağrı giriyor korkutuyor bazen

Günaydın canım ilk hamileligimde ben de senin gibiydim son iki hafta doktora yalvardım artık alın bu bebeği diye düşün

Canım doktorum o zaman da yalancı sancı demişti aslında gidesim var ama kötü bir şey duymak istemiyorum... Ayın 7 sinde kontrolüm i zaman 32 haftalık oluyoruz ins dayanır

Çok geçmiş olsun dilyy artık bitsin şu ağrıların inşaAllah ya eğer artarsa randevunu bekleme nolur git direk hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…