- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.241
Evet canım o yüzden doğum sancısı mi değil mi bilmiyorum hiç benim ilki de plasenta previa olduğu içinİlk doğum sezeryan mi canım
Evet ilkim öyle oldu onunda suyu fazlaydı normal doguramadim bunu daha tam bilmiyorum en son ki kontrolde su fazla dedi daha ondan belli de gitmed
Anladım canım kontrolden sonra haberleselimEvet ilkim öyle oldu onunda suyu fazlaydı normal doguramadim bunu daha tam bilmiyorum en son ki kontrolde su fazla dedi daha ondan belli de gitmedim
Doktor doğumla ilgili bişey dedi mi su ve bebrk önde olunca normal doğum olmuyor galibaBen de o gruptayım canım suyum sınırda çıktı. Daha az tatlı yemeye çalışıyorum. Kontrollerde bir azalma olmadı bende.
Canım naptın kontrol nasıldıBenim ilki sezeryan canim.benim yarin randevum var burdaki doktor suyun iyi diyordu hep,merkezdeki fazla dedi ciddiye alamadim bi onlem almadim. Yarin doktora sorucam canim suyum nasik diye onun dedigine gore hareket edicem.
Ya bana sa dedi bebiş kilolu olur sezaryen doğum olmak zorunda kalırsın dedi haberlerini bekliyorumBen daha azaltamadim suyu yarın yine kontrolüm var yazarım sanada.Erken doğum olur duzeltemezsek diyor bebek iri diyor ama duzeltecegimize inanıyor doktorum o yüzden bunlari konuşmak için erken diyo
Suyum iyiymis cnm 103 çıktı.ama sekerim azda olsa varmis cihaz ile 3 öğün ac ve tok olcucekmisim çizelge verdi. Ona gore sonucuma bakacağızCanım naptın kontrol nasıldı
Evet böyle önde gitmeye devam ederse normal doğum zor olacak dedi. Son kontrolümde 1 haftaya düşmüştü farkDoktor doğumla ilgili bişey dedi mi su ve bebrk önde olunca normal doğum olmuyor galiba
Sevindim canım inşallah bir sorun çıkmazSuyum iyiymis cnm 103 çıktı.ama sekerim azda olsa varmis cihaz ile 3 öğün ac ve tok olcucekmisim çizelge verdi. Ona gore sonucuma bakacağız
Bebeğe Bir zararı var mı acaba korkuyorum yaEvet böyle önde gitmeye devam ederse normal doğum zor olacak dedi. Son kontrolümde 1 haftaya düşmüştü fark
Doktorunla takipte gidersen bir sıkıntı olmaz bence canım. Yediğimize içtiğimize dikkat edicez artık.Bebeğe Bir zararı var mı acaba korkuyorum ya
Şimdi canım öncelikle sana şeker yüklemesi yapıldığı? Eğer suyun fazlaysa benim gibi diyet uygulanan lazım.Ben şekeri ve karbonhidrati kestim yavaş yavas az da olsa suyum normale dönüyor donecekte inşallah.Doktorumun bana dediği su sen daha 28 haftadasin erken doğum sezeryan konuşmak için çok erken diyetle bunu halledebiliriz.He 34 lere falan geldik hala suyun düzelmedi ondan sonrasına sonra bakarız sen diyetini uygula diyor.Bence güzel bı doktora muayene olYa bana sa dedi bebiş kilolu olur sezaryen doğum olmak zorunda kalırsın dedi haberlerini bekliyorum
Canım böyle yoğun işlerde gerçekten çalışmak çok zor. Benim de işim öyleydi daha vücudum da rahmim de kaldırmadı, erkenden izne ayrılmak zorunda kaldım raporlarla. Dikkat et sende, vücudunu iyi dinle, en ufak ağrında doktora git derim.Bugun ben de işe basladim raporum bitti. Cok yorulmadigimi düşünüyordum ki bi baktim 12bin adim atmisimvalla 37yi goremicem sanirim ben de erken ayrılcam izne
Bende tam doğum sancısı biliyor musun diye soracaktım bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet canım o yüzden doğum sancısı mi değil mi bilmiyorum hiç benim ilki de plasenta previa olduğu için
Şimdi nasılsın canımm ??Bugün çok sancim var uzun zamandir böyle bir şey yoktu. Kanama yada lekeleme olmadığı için gitmedim hastaneye ama karnım çok sertlesiyor, kramp giriyor
Aynen canim dikkat etmeye calisiyorum gecen hafta zaten bel agrilarim coktu hemen gittim doktor dinlendirelim seni dedi rapor verdi.Canım böyle yoğun işlerde gerçekten çalışmak çok zor. Benim de işim öyleydi daha vücudum da rahmim de kaldırmadı, erkenden izne ayrılmak zorunda kaldım raporlarla. Dikkat et sende, vücudunu iyi dinle, en ufak ağrında doktora git derim.
Ay bende de etkili olmamıştı cipro antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım canimGünaydın canlar dün gece idrar enfeksiyonu içip ilaç içip yattım hani sabah tertemiz olacaktım benbu ilaç temizliği diyorlardı hemen internette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?