2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben daha azaltamadim suyu yarın yine kontrolüm var yazarım sanada.Erken doğum olur duzeltemezsek diyor bebek iri diyor ama duzeltecegimize inanıyor doktorum o yüzden bunlari konuşmak için erken diyo
Ya bana sa dedi bebiş kilolu olur sezaryen doğum olmak zorunda kalırsın dedi haberlerini bekliyorum

Ya bana sa dedi bebiş kilolu olur sezaryen doğum olmak zorunda kalırsın dedi haberlerini bekliyorum
Şimdi canım öncelikle sana şeker yüklemesi yapıldığı? Eğer suyun fazlaysa benim gibi diyet uygulanan lazım.Ben şekeri ve karbonhidrati kestim yavaş yavas az da olsa suyum normale dönüyor donecekte inşallah.Doktorumun bana dediği su sen daha 28 haftadasin erken doğum sezeryan konuşmak için çok erken diyetle bunu halledebiliriz.He 34 lere falan geldik hala suyun düzelmedi ondan sonrasına sonra bakarız sen diyetini uygula diyor.Bence güzel bı doktora muayene ol

Bugun ben de işe basladim raporum bitti. Cok yorulmadigimi düşünüyordum ki bi baktim 12bin adim atmisim valla 37yi goremicem sanirim ben de erken ayrılcam izne
Canım böyle yoğun işlerde gerçekten çalışmak çok zor. Benim de işim öyleydi daha vücudum da rahmim de kaldırmadı, erkenden izne ayrılmak zorunda kaldım raporlarla. Dikkat et sende, vücudunu iyi dinle, en ufak ağrında doktora git derim.

Aynen canim dikkat etmeye calisiyorum gecen hafta zaten bel agrilarim coktu hemen gittim doktor dinlendirelim seni dedi rapor verdi.

Dilyy kiz seni ruyamda gordum hayirdir insallah ben sabah ise giderken hep burayi acip okuyorum rüyamda da acip okuyorum tam sen msj yazmissin kizlar dogumum oldu bebek de ben de cok iyiyiz diye ay bi seviniyoruz bi seviniyoruz sorma

Günaydın canlar dün gece idrar enfeksiyonu içip ilaç içip yattım hani sabah tertemiz olacaktım ben bu ilaç temizliği diyorlardı hemen internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…