2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor

Cansurs canım sen Bi daha tartıldın mı kilo alımın devam ediyor mu ben bugün 74 çıktım tartıda seninle aynı gidiyorduk. Ben tırstım biraz. Az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum.
Şekeri bıraktığımdan beri 1 aydır hiç kilo almadım ben.sabah aç karna 70 buçuk falan geliyorum akşama dogru 71 buçuklarda gidip geliyorum 62 yle hamile kaldım kuzu.yemek yemek önemli değil doktorum sebze ve protein ye diyor kiloyu çok umursama sadece yediğin şeylere dikkat et

Anladım canım ben de sebze ve protein alımı şeklinde yapmaya çalışıyorum. Biraz dikkat etmem lazım galiba artık

Kizlar bu hıçkırık olayı nasıl oluyor yani olduğunda nasıl anlarız az önce başının olduğu tarafta kalp atışı gibi hareket oldh ama sürdü baya böyle bu hıçkırık mi oluyor
Evet sistamik hareket ise hıçkırık oluyor ben bu hareketi tam kasiklarimda basinin oldugu yerde hissediyorum

Evet sistamik hareket ise hıçkırık oluyor ben bu hareketi tam kasiklarimda basinin oldugu yerde hissediyorum
Yaaa çok değişik bitseydi bugün zaten hiç durmadı içimde surekli hareket ediyordu akşamda böyle birsdy oldu kız bide şey oluyor benim eşim çok merak ediyor hareketlerini ama elini karnıma koyunca duruyor hareket etmiyor bende anasının kızı oluxak bak şimdiden tepki veriyor sana diyorum ama biliyorumki babasına aşık bir kız olucak

Bizimkide öyle babasının elini hissettigi ve sesini duudugu anda tüm hareketleri durdurup onu dinliyor

Kizlar günaydin. Bugün bime güzel şeyler geldi. Kayinvalidemi erkenden alıp bike getirdim ana kucagi ve anne yani yatağı aldim elyafran sanırım.
Evet evet gelmiş A Aklimtrakyada biberon fırçası bugün gelmiş bak ben henüz gidip görmedim ama

Kizlar günaydin. Bugün bime güzel şeyler geldi. Kayinvalidemi erkenden alıp bike getirdim ana kucagi ve anne yani yatağı aldim elyafran sanırım.

Günaydın :) bende ilk bebeğimden kalma var onlar evdeki bebeğim de 17 aylık olunca hepsi yepyeni halâ :) kıyafet telaşı harici başka telaşım yok çok şükür ama bende ana kucağı-nohut battaniyeyi, oyun matını falan hep bimden almıştım gayet kaliteli çıktılar

Ben ilk cocugumda ana kucağını bulamamıştım bir mağazadan aldim hiç memnun kalmadım ama bu sefer erkenden kayinvalidemi diktim bimin önüne panter gibi atlayıp aldı valla oyun maçını bende oğluma bimden almıştım ve gayet iyi çıktı kızıma da onu kullanırım

Ben fircaya bakmadım ama biberon kurutucu aldim
Ben bugün yarıştan elendim küçük hanımın teyzesi gelecek ona yorulmadan bişeyler hazırlamam lazım istediği kadar mesleği olsun herşeyi alabilecek durumu olsun bizim eve gelince hala öğrenci modunda çünkü istekler sınırsız tatlı vs konusunda tabi karşılığında mutfak dolaplarını silecek haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…