- 27 Eylül 2020
- 7.632
- 11.144
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.461
Ay çok iyi ya ben hep sözde ilk kendim geldim sanıyorum ama mutlaka benden önce gelenler oluyor bide önceden tanıdık olup ayırtan oluyorBen ilk cocugumda ana kucağını bulamamıştım bir mağazadan aldim hiç memnun kalmadım ama bu sefer erkenden kayinvalidemi diktim bimin önüne panter gibi atlayıp aldı vallaoyun maçını bende oğluma bimden almıştım ve gayet iyi çıktı kızıma da onu kullanırım
Ben ilk cocugumda ana kucağını bulamamıştım bir mağazadan aldim hiç memnun kalmadım ama bu sefer erkenden kayinvalidemi diktim bimin önüne panter gibi atlayıp aldı vallaoyun maçını bende oğluma bimden almıştım ve gayet iyi çıktı kızıma da onu kullanırım
Ben de aynı durumdayım.. Pembe sarı arası renk. Ama ilişkiden 2,3 saat sonra çişte farkettim. Ağrı yok şükür, başka da bir leke gelmeyince endişe etmedim. Bugün de sıkıntım yok şükür işe geldimGünaydin kizlar, soylemesi ayip dun gece iliskiye girdik. Esim isteksiz bu konuda, bebege bir zarari olacak diye cok korkuyor o yuzden hamilelikten beri cok kesildi ara ara oluyor.. Neyse, dun iliskiden sonra dusa girdim birsey fark etmedim, sabah cisimi yaptim evde birsey fark etmedim, ama bu sabah is yerine geldim araba kullandim is yerinde lavaboya girdim cis yaptim ve hafif bir damladan da az pembis leke gordum pecetede (kan tabi ama cok acik renkti) . Aranizda bu durumu yasayan oldumu ? Doktora soylesemmi ki? simdilik takip edecegim gün icinde birsey akmismi diye..
Günaydin kizlar, soylemesi ayip dun gece iliskiye girdik. Esim isteksiz bu konuda, bebege bir zarari olacak diye cok korkuyor o yuzden hamilelikten beri cok kesildi ara ara oluyor.. Neyse, dun iliskiden sonra dusa girdim birsey fark etmedim, sabah cisimi yaptim evde birsey fark etmedim, ama bu sabah is yerine geldim araba kullandim is yerinde lavaboya girdim cis yaptim ve hafif bir damladan da az pembis leke gordum pecetede (kan tabi ama cok acik renkti) . Aranizda bu durumu yasayan oldumu ? Doktora soylesemmi ki? simdilik takip edecegim gün icinde birsey akmismi diye..
Uzun süre ilişki olmayınca hem vajinal girişi daralıyor hem de hamilelik ile malum kılcal damarlar daha hassas o yüzden doku hafif hasar almış ondan gelmiştir diye düşünüyorum hani şu vajinal kontrol olurken de bazen oluyor ya onun gibi tabi yine de siz takip edin kızlar tedbirli olmaktan zarar gelmezBen de aynı durumdayım.. Pembe sarı arası renk. Ama ilişkiden 2,3 saat sonra çişte farkettim. Ağrı yok şükür, başka da bir leke gelmeyince endişe etmedim. Bugün de sıkıntım yok şükür işe geldim
Gözün aydın canım ama kendini çok yorma yavaş hareket etBen bugün yarıştan elendimküçük hanımın teyzesi gelecek ona yorulmadan bişeyler hazırlamam lazım istediği kadar mesleği olsun herşeyi alabilecek durumu olsun bizim eve gelince hala öğrenci modunda çünkü istekler sınırsız tatlı vs konusunda tabi karşılığında mutfak dolaplarını silecek haberi yok
Bende alamazdim da kayinvalidem baya cevval çıktıAy çok iyi ya ben hep sözde ilk kendim geldim sanıyorum ama mutlaka benden önce gelenler oluyor bide önceden tanıdık olup ayırtan oluyor
Valla bence de helal olsunAynen bende kızımda onu kullanacağım kayınvalidene de helal olsun valla bimden gelen kampanyalı ürünlerden almak çok zor
Yok yok zaten bugün eşime kahvaltı için bile kalkmadım sabah tatlı şu bu işim var diyeGözün aydın canım ama kendini çok yorma yavaş hareket et
Cidden gözümde canlandı ya helal olsun amaBende alamazdim da kayinvalidem baya cevval çıktı
Canım bazı bebekler büyük oluyor bende de aynı problem var şekerim normal kilo almıyorum ama bebek iki hafta önden gidiyor. Diyetisyenle görüştüm şekerli hiçbir şey tüketmiyorum beyaz etmek pilav karbonhidrat sıfırladım ama bebek hızlı büyüyor. Yapısal olabilir dedi doktor ben de 4 kilo doğmuşum zaten büyük ihtimal kalıtımsal normal doğum yapamıcam mecbur sezeryan bebek büyük diye çok endişe etmene gerek yokMeyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekli
Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayım
Merhaba evet olabiliyor, damalarda çatlama oluyor. Takip et ama doktoruna diyebilirsin. Iliskiden olduğuna eminsen kanamalar olabiliyor bu sekilGünaydin kizlar, soylemesi ayip dun gece iliskiye girdik. Esim isteksiz bu konuda, bebege bir zarari olacak diye cok korkuyor o yuzden hamilelikten beri cok kesildi ara ara oluyor.. Neyse, dun iliskiden sonra dusa girdim birsey fark etmedim, sabah cisimi yaptim evde birsey fark etmedim, ama bu sabah is yerine geldim araba kullandim is yerinde lavaboya girdim cis yaptim ve hafif bir damladan da az pembis leke gordum pecetede (kan tabi ama cok acik renkti) . Aranizda bu durumu yasayan oldumu ? Doktora soylesemmi ki? simdilik takip edecegim gün icinde birsey akmismi diye..
Tesekkurler :) akintili kanama yok zaten, silerken gordum sanirim giris daraldigindan oldu..Uzun süre ilişki olmayınca hem vajinal girişi daralıyor hem de hamilelik ile malum kılcal damarlar daha hassas o yüzden doku hafif hasar almış ondan gelmiştir diye düşünüyorum hani şu vajinal kontrol olurken de bazen oluyor ya onun gibi tabi yine de siz takip edin kızlar tedbirli olmaktan zarar gelmez
Sagol canim:) endiselencek bir durum yok sanirim simdilik. Birde agri olmamasi iyi, benimde oyle :)Ben de aynı durumdayım.. Pembe sarı arası renk. Ama ilişkiden 2,3 saat sonra çişte farkettim. Ağrı yok şükür, başka da bir leke gelmeyince endişe etmedim. Bugün de sıkıntım yok şükür işe geldim
Günaydin kizlar, soylemesi ayip dun gece iliskiye girdik. Esim isteksiz bu konuda, bebege bir zarari olacak diye cok korkuyor o yuzden hamilelikten beri cok kesildi ara ara oluyor.. Neyse, dun iliskiden sonra dusa girdim birsey fark etmedim, sabah cisimi yaptim evde birsey fark etmedim, ama bu sabah is yerine geldim araba kullandim is yerinde lavaboya girdim cis yaptim ve hafif bir damladan da az pembis leke gordum pecetede (kan tabi ama cok acik renkti) . Aranizda bu durumu yasayan oldumu ? Doktora soylesemmi ki? simdilik takip edecegim gün icinde birsey akmismi diye..
Sagol , takip edecegim. Kocaya soyledim o zaten korkuyor, simdi tam korkacak bir daha da dokunmayacakMerhaba evet olabiliyor, damalarda çatlama oluyor. Takip et ama doktoruna diyebilirsin. Iliskiden olduğuna eminsen kanamalar olabiliyor bu sekil
Ben aldım paketi açmadım ama kullan at şeklinde 10lu aldımKızlar bu depend külottan alan var mı ? Onun kullanımı kullan-at şeklinde mi yoksa yıkanabiliyor mu ben anlayamadım
İyi bari canımYok yok zaten bugün eşime kahvaltı için bile kalkmadım sabah tatlı şu bu işim var diye
Ben ilk doğumum da kullandım kullan at şeklinde ama bende iki üç gün sonra iyilik sivilce tarzı bir şey yaptı bu sefer korkuyorum almayaKızlar bu depend külottan alan var mı ? Onun kullanımı kullan-at şeklinde mi yoksa yıkanabiliyor mu ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?