2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Insallah canim sen moralini bozma böyle böyle riskli haftalari tamamlayacağız inşallah

Sağol canım denerim valla sabah sağlık ocağına indim buhar ve gargara verdi sadeve

Ya acaba benim doktorda mı sıkıntı var ben Solgar’ın magnezyumunu içiyorum günde 4 kere

Bende günde iki defa magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum canım belki mg değeri az olduğu için 4 vermiştir. Bacak kasılmalarım çok olunca doktor ikiye çıkarmıştı. Şimdi de el parmaklarımın ağrısına duramıyorum.

Kızlar ya çok kötü grip oldum hapşırma öksürük artık karnım agriyor taş gbi oluyo ya napacam erken doğumu tetikler mi szice
Hemen ıhlamur yap canim bol mandalina limon portakal c vit depola bolca su hapsuruk banada geliyor alerjik oldugum icin bana hapsuruk gelirse otur diyorlar genelde bir sey olmaz Allahın izniyle

Benim de arada öyle oluyor canım ama dizimde oluyor benim.

Kızlar çok abur cubur yedim iki gündür, midem o kadar kötü oldu ki
Bebeğin hareketleri de canımı acıtmaya başladı artık.
Benimki hep böyle devam edecek galiba. Minik minik pit pit hareketler . Çocuğum sıkıştı kaldı harekrt mi edemiyor yoksa cok mu miskin bilemiyorum. Hic o büyük canli hareketler yok benim ilk hamilelikde böyleydi acaba karin yapimdan mi yoksa kalp rahimden kaynakli mi hic bilmiyorum ama özeniyorum o canli hareketlere

Ölçüleri var mi canim?
Benim oglanda ateşlendi aksam simdi oksuruk burun akintisi var ama.enerjisi güzel çok şükür. her an bana da bulasabilir aklimda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…