- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.281
canım ben bunun yeşilini almıştım ama ev içinKızlar bu nasil iyi mi?
Insallah canim sen moralini bozma böyle böyle riskli haftalari tamamlayacağız inşallahSağol kuzum.
Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftası
Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhalde
Sağol kuzum inşallah hepimize
Haa o kötüymüş. Bebek icin ne aldin acaba?canım ben bunun yeşilini almıştım ama ev için
eğer bebek için düşünüyorsan bana çok da doğal gelmedi canım , çünkü aşırı ıslak ve çok köpürüyor
ama evde bi yerleri silmek için iyi oluyor
canım ben baby turco yenidoğan ve sleepy yendioğan aldımHaa o kötüymüş. Bebek icin ne aldin acaba?
Cnaim çok geçmiş olsun iyi misin?Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
İnşallah canım Allah razı olsun.canım hiç merak etme
sağ sağlim evinize döneceksiniz inşallah
dua ediyorum sana
İnşallah canım geceden beri dua ediyorumInsallah canim sen moralini bozma böyle böyle riskli haftalari tamamlayacağız inşallah
Sağol canım denerim valla sabah sağlık ocağına indim buhar ve gargara verdi sadeveÇok geçmiş olsun canım valla bende öyle bir yakalanmıştım ki grbie 1 ay oldu geçeli ama 20 gün çektim uyku uyuyamadım öksürükten öyle bir öksürüyordum ki şimdi kesin doğuracağım diyordum her seferinde çok fenaydı. Sonrasında birisi bana bal-hakiki zeytinyağ ve karabiber karışımını söyledi macun olarak yapıp yedim 2 gün de çok şükür istersen bir dene macun şeklinde yiyemem midem bulanır dersen ılık suyun içine karıştır iç
Sırf bu yüzden erken dogumdan bile korkuyorum ya çok var öyle yapanBende 3-4 gündür çok fenayım.artık bugün kbb ye gidicem belki antibiyotik falan verir.düzelemiyorum
onu ilaçlarla engellerler kuzum merak etmeİyiyim kuzum şimdi açılma yok ama rahim ağzım baya kısalmış 13 mm olmuş.
Allah Allah ben hic hatirlamiyorum olsa hatirlardim diye düşünüyorum.bende sadece bel agrisi olmustu igneden kaynakli.Hangi yontemle doğum yaptiniz?Hic hatırlamak istemiyorum cook zor günler geçirdim bende.agri hafif kalır beynime çivi çakıldı resmen
Bende günde iki defa magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum canım belki mg değeri az olduğu için 4 vermiştir. Bacak kasılmalarım çok olunca doktor ikiye çıkarmıştı. Şimdi de el parmaklarımın ağrısına duramıyorum.Ya acaba benim doktorda mı sıkıntı var ben Solgar’ın magnezyumunu içiyorum günde 4 kere
Ama korkutuyorsunuz bak beniKesinlikle bende öyle düşünüyorum
Talep etsen canım verir belki iyi dayanıyorsun ama bacak krampların olmuyor mu ??Benim doktor hâlâ bana magnezyum vermedi ya sürekli kasılmam olduğu halde
Hemen ıhlamur yap canim bol mandalina limon portakal c vit depola bolca su hapsuruk banada geliyor alerjik oldugum icin bana hapsuruk gelirse otur diyorlar genelde bir sey olmaz Allahın izniyleKızlar ya çok kötü grip oldum hapşırma öksürük artık karnım agriyor taş gbi oluyo ya napacam erken doğumu tetikler mi szice
Valla sen bir huni hazırla doğumdan sonra takmayaAma korkutuyorsunuz bak beniben ne yapayim simi iki oglanla
Benimki hep böyle devam edecek galiba. Minik minik pit pit hareketler . Çocuğum sıkıştı kaldı harekrt mi edemiyor yoksa cok mu miskin bilemiyorum. Hic o büyük canli hareketler yokBenim de arada öyle oluyor canım ama dizimde oluyor benim.
Kızlar çok abur cubur yedim iki gündür, midem o kadar kötü oldu ki
Bebeğin hareketleri de canımı acıtmaya başladı artık.
Ölçüleri var mi canim?Çok geçmiş olsun canım valla bende öyle bir yakalanmıştım ki grbie 1 ay oldu geçeli ama 20 gün çektim uyku uyuyamadım öksürükten öyle bir öksürüyordum ki şimdi kesin doğuracağım diyordum her seferinde çok fenaydı. Sonrasında birisi bana bal-hakiki zeytinyağ ve karabiber karışımını söyledi macun olarak yapıp yedim 2 gün de çok şükür istersen bir dene macun şeklinde yiyemem midem bulanır dersen ılık suyun içine karıştır iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?