- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.301
Yeniyse suyla 5 dk kaynatman yeterli ,eger edkiyse 5 dk kaynatip icine karbonat atabilirsin beyazlatmak amacli.Kizlar emzikleri biberonu kaynatayım diyorum bugun . İçine ne atmam gerek ???
Bisey atmana gerek yok. Kaynar suya at biraz kaynat.Kizlar emzikleri biberonu kaynatayım diyorum bugun . İçine ne atmam gerek ???
Ölçüleri var mi canim?
Benim oglanda ateşlendi aksam simdi oksuruk burun akintisi var ama.enerjisi güzel çok şükür. her an bana da bulasabilir aklimda bulunsun.
Bizden kel bebek cikmazBenim oglanda da deli gibi yandi midem ve çocukları baya saçlı doğdubakalım şacsiz da doğsa kabullenecegiz yapacak bir şey yok
Yeni kuzum hepsiYeniyse suyla 5 dk kaynatman yeterli ,eger edkiyse 5 dk kaynatip icine karbonat atabilirsin beyazlatmak amacli.
Bana verdi ama sürekli alma dedi. Bir gün bir gün alma dedi. Ben de 8 gün almadım unuttum. Söylediğimde sorun değil değerlerin iyi dedi. Ara sıra ağrım olunca alıyorum. Kasılmaya iyi gelir mi bilmiyorum ki.Benim doktor hâlâ bana magnezyum vermedi ya sürekli kasılmam olduğu halde
Tamamdir canımmBisey atmana gerek yok. Kaynar suya at biraz kaynat.
TirrrsiyoruuummmmValla sen bir huni hazırla doğumdan sonra takmayaama senin olanlardan biri büyük en azından okula da gidiyor benim ki daha 3.5 yaşında ve evde
O zaman sade suda 5 dk kaynat kuzum zaten kullanim kılavuzundads oyle yazar . Kuruturken de uçlarını sıkarak iyice emin ol su damlasi kalmadigina.Yeni kuzum hepsi
Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zo
İnsallah en az 34. Haftaya kadar dayanır kuzucukSağol kuzum.
Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftası
Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhalde
Sağol kuzum inşallah hepimize
Erken değil mi ben de Allah izin verirse 37. Haftada hazır ederim biberonları. Sade suda tencerede 5 7 dk kaynatırım diye düşünüyorum. İçine birşey atmaya gerek yokKizlar emzikleri biberonu kaynatayım diyorum bugun . İçine ne atmam gerek ???
Merhaba, biz Chicco Bebek Çamaşır Deterjanı aldik.Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik
Ihlamur içmek serbest mi kiHemen ıhlamur yap canim bol mandalina limon portakal c vit depola bolca su hapsuruk banada geliyor alerjik oldugum icin bana hapsuruk gelirse otur diyorlar genelde bir sey olmaz Allahın izniyle
Evet mg değeri az canım, bu kadar içmeme rağmen magnezyum değerim hep sınır çıkıyorBende günde iki defa magnezyum kalsiyum takviyesi alıyorum canım belki mg değeri az olduğu için 4 vermiştir. Bacak kasılmalarım çok olunca doktor ikiye çıkarmıştı. Şimdi de el parmaklarımın ağrısına duramıyorum.
kalp rahimden olabilir canım. benim de sürekli değil hareketler, bazen çok canlı bazen yavaş yavaşBenimki hep böyle devam edecek galiba. Minik minik pit pit hareketler . Çocuğum sıkıştı kaldı harekrt mi edemiyor yoksa cok mu miskin bilemiyorum. Hic o büyük canli hareketler yokbenim ilk hamilelikde böyleydi acaba karin yapimdan mi yoksa kalp rahimden kaynakli mi hic bilmiyorum ama özeniyorum o canli hareketlere
Bende enfeksiyon falan varsa o tetikler diye korkuyorum.3 gün bekledim geçmedi 3.30 da gidicem artıkSırf bu yüzden erken dogumdan bile korkuyorum ya çok var öyle yapan
Bende saçlı olacak diye düşünüyorum nedenseBizden kel bebek cikmazbabasi da bende kaşlı saçlıyiz ve esmeriz ,mumkunati yok ama ben kel bebekleride sempatik buluyorum tatlis oluyorlar
Yok bence de biraz daha akıllandım olur ama işte kuşak çatışması yaşarlarTirrrsiyoruuummmmama ayaklanana kadar kiz erkek farketmez ya bebek bebektir ya
Dün esimle yemek yemek icin oturduk asla sohbet etmemize firsat vermedidedim benimki 2 yasina gelince buyuk oğlum 8 yasina gelecek herhalde daha akillanmis olur dedim yanlis mi dusunuyorum
Canim senin hamileliğin nasil geciyor bilmiyorum bi eylül basında taşındık, gerçketen zorlandim ben esim nerdeyse yaptı bende ayakta durdum benimde yaptığım seyler oldu ama cok yoruldum. Yine zorlanirsiniz ama bence geçe bırakmayınAy kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor yaeşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?