- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.321
Cok canli olmadi hic canim benimki grupta söyledikleri gibi hic canimi acıtmadi mesela. bi de gobegimde küçük titresim haric hareket gozlemleyemiyorum.Evet mg değeri az canım, bu kadar içmeme rağmen magnezyum değerim hep sınır çıkıyor
kalp rahimden olabilir canım. benim de sürekli değil hareketler, bazen çok canlı bazen yavaş yavaş
Yani zaten artık son aylardayız ağırlaştığımız zamanlar.. Tabi ki zor geçiyor kalkıp çocuğumla zar zor ilgileniyorum..Canim senin hamileliğin nasil geciyor bilmiyorum bi eylül basında taşındık, gerçketen zorlandim ben esim nerdeyse yaptı bende ayakta durdum benimde yaptığım seyler oldu ama cok yoruldum. Yine zorlanirsiniz ama bence geçe bırakmayın
İnsallah en az 34. Haftaya kadar dayanır kuzucukiyiyim diyor sun ne sikayetle gitmistin canim?bir de ne dedi doktor ayaga kalkma yat felan dedi mi? proluton veya progestan kullaniyormusun?
Ben yaparim dediklerinde dedikleri gibi olmuyor canim iste. Ben su an oturma odasinda oturuyorum salon temiz kalsin diye sokmuyorum esimi ama mac oldugu zaman giriyor ben duzeltirim diyor ama onlar bizim gorduklerimizi asla gormiyorki bugun girdim baktim sagi solu yamuk hep koltuk ortulerinin.Ay kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor yaeşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda
Hah işte ben de öyle düşünüyorum.. Onlara göre hersey çok kolay bizim gözümüzden görmüyorlar.. Yardım ediyor evet ama benim gibi yapamıyor misal odayı süpürdüğü zaman bile tek tük kırıntılar bırakıyor.. Yok diyor ev boşmuş ben ve arkadaşlarım temizleriz evi diyor ay mutfak kulpundaki kalıntılı yağları nasıl çıkaracaksın ben yaparım diyor görücez.. Elimde olmadan sinirlendim yaBen yaparim dediklerinde dedikleri gibi olmuyor canim iste. Ben su an oturma odasinda oturuyorum salon temiz kalsin diye sokmuyorum esimi ama mac oldugu zaman giriyor ben duzeltirim diyor ama onlar bizim gorduklerimizi asla gormiyorki bugun girdim baktim sagi solu yamuk hep koltuk ortulerinin.
Sana gelince dogum oncesi tasinarakda bulundugumuz haftalara göre cok agir isler cikmaz mi sana ? İllahi duramicaksin çünkü. Ben geçen hamileligimde bebek 40 günlük ken felan tasinmistim. O zamanlar cok uyuduklarindan o uyudugunda paketleme islerini yapardim. Ama iste bebekden bebege degisir kolik bebek mi olcak huzurlu mu olacak bilinmezki. Ama ben erken dogum riskimden dolayi dogumdan sonra tasinmayi tercih ederdim .
Allah allah rahim agzi uzunlugu onemli diye biliyordumKasıklarımda baskı hissettim canım Bi de karıncalanma hissi oldu.Acilde nst de sancıok yüksek oldu hemen doğumhanye aldılar. Doktora sordum şimdi ultrasondan çıktım 19 mm dedi rahim ağzı uzunluğu. Bu böyle uzayıp kısalabilen bişey mi dedim. Cihazdan cihaza farkediyor ondandır dedi. Yatağa bağlı kalmana gerek yok dedi. Ama her hamileye denildiği gibi ağır kaldırma vs falan dedi. Özel bişey söylemedi yani. Ben de ne kadar dayanır dedim. Rahim ağzı uzunluğu çok önemli değil dedi. Biz onu herhangi bir sancı olduğunda erken doğum riskini belirlemek için ölüyoruz dedi. İnşallah kuzum
Çok haklısın canim cok zor süreç.esinde kendi açısından haklı tabi bi yerden kâr yapmaya calisiyor yoksa niye ugrasmak istesin temizlikleHah işte ben de öyle düşünüyorum.. Onlara göre hersey çok kolay bizim gözümüzden görmüyorlar.. Yardım ediyor evet ama benim gibi yapamıyor misal odayı süpürdüğü zaman bile tek tük kırıntılar bırakıyor.. Yok diyor ev boşmuş ben ve arkadaşlarım temizleriz evi diyor ay mutfak kulpundaki kalıntılı yağları nasıl çıkaracaksın ben yaparım diyor görücez.. Elimde olmadan sinirlendim ya
Valla ben de anlamadım canım kendi doktoruma bir gidebilseydim. Progestan kullanıyorum ben 200 mg.Allah allah rahim agzi uzunlugu onemli diye biliyordumbenim normalde erken dogum riski var o yuzden hep bakiyorlar en son gittigimde su an erken dogum riski yok rahim agzi iyi dediler mesela.
Prolutan,progestan kullaniyor musun peki ?
Allah yardımcı olsun çok zor ya.ben hersey 16-18 haftada aldım bile şimdi şükür diyorum çünkü yürümek bile zorlanıyorum(( Aralık tam tehlikeli bir ay . Benim eşim izin alıyormuş çünkü her gün birsey olabilir . Kıyamam yaaaAy kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor yaeşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda
Amin canımAllah yardımcı olsun çok zor ya.ben hersey 16-18 haftada aldım bile şimdi şükür diyorum çünkü yürümek bile zorlanıyorum(( Aralık tam tehlikeli bir ay . Benim eşim izin alıyormuş çünkü her gün birsey olabilir . Kıyamam yaaa
Valla ev sakinken isimde azalmışken kaynatıp posetleyecegim ben kiyafetlerimide erken halletmistim simdi iyikide erken yapmisim dedimErken değil mi ben de Allah izin verirse 37. Haftada hazır ederim biberonları. Sade suda tencerede 5 7 dk kaynatırım diye düşünüyorum. İçine birşey atmaya gerek yok
Ihlamurda sıkıntı yok canım fazla abartmadigin sureceIhlamur içmek serbest mi ki
Evet canım orası öyle de ne biliyim.. Teşekkür ederim yorumlarınız için moralim düzeldiÇok haklısın canim cok zor süreç.esinde kendi açısından haklı tabi bi yerden kâr yapmaya calisiyor yoksa niye ugrasmak istesin temizlikle.ekonomi kötü doğum yaklasiyor diye sürekli bir bütçe ayrılıyor masraflar iki katina cikiyor. Hersey gelip gecici hamile olmadan bile tasinmak cok zor ama sen sakin kalmaya caliş bebegin icin
Bilmiyorumki onuYa acaba benim doktorda mı sıkıntı var ben Solgar’ın magnezyumunu içiyorum günde 4 kere
Bişey olmaz inşallah strese koyma kendini sen rahat olursan bebiste sıkıntıya girmezİyiyim kuzum şimdi açılma yok ama rahim ağzım baya kısalmış 13 mm olmuş.
Evlere şenlikAma korkutuyorsunuz bak beniben ne yapayim simi iki oglanla
Oluyorda hep gerek yok dedi en son 2 hafta önce gittim bu gittiğimde isterimTalep etsen canım verir belki iyi dayanıyorsun ama bacak krampların olmuyor mu ??
Evet özellikle kasılma içinde veriliyorBana verdi ama sürekli alma dedi. Bir gün bir gün alma dedi. Ben de 8 gün almadım unuttum. Söylediğimde sorun değil değerlerin iyi dedi. Ara sıra ağrım olunca alıyorum. Kasılmaya iyi gelir mi bilmiyorum ki.
2 tane aldim canim 2 tanede emzirme atleti aldim civilden normalde 80B giyerim 85 90 dogru giderim diye dusunuyorumEmzirme sudyenlerini nerden aldınız? Ben henüz almadim beden bilemedim. Süt. Olunca iyice şişiyor
Ben atlet pek kullanmamstm emzirirken ama hastane çantasında bulunsun2 tane aldim canim 2 tanede emzirme atleti aldim civilden normalde 80B giyerim 85 90 dogru giderim diye dusunuyorum
Emzirme sudyenlerini nerden aldınız? Ben henüz almadim beden bilemedim. Süt. Olunca iyice şişiyor
Ben sütyen kullandım ama kullanmasa olurdu sonralari kullanmadim. Hep alttan kaldirdim sütyeniBana ilk doğumda 2 tane hediye gelmişti eşimin yengesi almıştı çokta kalitelilerdi ama ben hiç kullanamadım ya bilmiyorum bana pratik ve kolay gelmedi, hoşuma gitmedi, emzirme atleti de aynı şekilde o yüzden bu sefer ikisinden de almayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?