- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.261
Çook geçmiş olsun canım nasılsın ş uanBen yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Günaydın kızlar bugün kv belden fıtık ameliyatı olacak benimde hastaneye gitmem gerek zor ve yorucu bir gün olacak benim için
Kızlar ya çok kötü grip oldum hapşırma öksürük artık karnım agriyor taş gbi oluyo ya napacam erken doğumu tetikler mi szice
Sağol canımYa iyiyim ama işin kötüsü geldiğimde de kendimi o kadar kötü hissetmiyordum ama baya sancım çıktı. Anlamadım.
Ben acava çıktin mi demistim inşallah az daha bekler kuzu. Neden peki oluyor enfeksiyon vs mi var? Kaçıncı haftadasinZeynep Kamil perinatoloji canım. Teşekkürler
Canım iyi ki gitmişsin. İmzan da olmadığı için sürekli sürüyorum kaçıncı haftadasin ve bebek kilosu nasildi? Bozma moralini ne yapılacak bir karar verildi mi?Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Yok bugün yorgun halime döndüm kısa bir sürermişAman dur olmasın oyle az daha dayan. Evde cok enerji biriktirdin ondandır o
Magnezyumu 2 ye cıkarabilirsin canım doktorum bana oyle dedi. Birinciyi aldığın halde geçmiyorsa ikinciyi alabilirsin demişti
Valla yapacak bir şey yok... Hayırlısıyla bir doğuralim da veririz inşallahSen kendi kendine nazar ettinben hiç kilo almam hamileyken filn dedin. Neyse verilir alınan kilolar istedikten sonra
Benim oglanda da deli gibi yandi midem ve çocukları baya saçlı doğduKuzucum mide yanmasının saçlanması ile alakası yok ki minnoş saçsız doğarsa sakın boş yere sinirlerini germezaten neler yaşadın hamileyken :) mide içeriğinin ilerleyen gebelik ve büyüyen rahimden dolayı yemek borusuna geri kaçması durumu bu yani reflü kızma sen sinirlerini germe kurban olam bak yine hastanelik olacaksın diye korkuyoruz zaten sen inanma bu durumu saça bağlayanlara
Benim oglanda da deli gibi yandi midem ve çocukları baya saçlı doğdubakalım şacsiz da doğsa kabullenecegiz yapacak bir şey yok
Bende 3-4 gündür çok fenayım.artık bugün kbb ye gidicem belki antibiyotik falan verir.düzelemiyorumKızlar ya çok kötü grip oldum hapşırma öksürük artık karnım agriyor taş gbi oluyo ya napacam erken doğumu tetikler mi szice
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim vakitlice doğmayı nasip etsin inşallah.Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Ya acaba benim doktorda mı sıkıntı var ben Solgar’ın magnezyumunu içiyorum günde 4 kereBenim doktor hâlâ bana magnezyum vermedi ya sürekli kasılmam olduğu halde
Sağol kuzum.Bana da oğlumda 35. haftada öyle olmuştu 1 gece yatmıştım Allah şifa versin
Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftasıBen acava çıktin mi demistim inşallah az daha bekler kuzu. Neden peki oluyor enfeksiyon vs mi var? Kaçıncı haftadasin
Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhaldeCanım iyi ki gitmişsin. İmzan da olmadığı için sürekli sürüyorum kaçıncı haftadasin ve bebek kilosu nasildi? Bozma moralini ne yapılacak bir karar verildi mi?
Sağol kuzum inşallah hepimizeÇok geçmiş olsun canım. Rabbim vakitlice doğmayı nasip etsin inşallah.
canım hiç merak etmeSağol kuzum.
Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftası
Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhalde
Sağol kuzum inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?