- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.241
Benim eşim de duyduğum en kötü isim dedi sağolsun.sen isim söyle diyince ses yok.daha vakit var diyor 1 ay kaldı.insanı sinir ediyor bu rahatlığıParla ismi benimde hoşuma gidiyor ama eşim hiç beğenmiyor o yüzden direkt eledikbence çok hoş
Benim de arada öyle oluyor canım ama dizimde oluyor benim.Kızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda
Merhaba durumunuz nasıl şimdi doğum sonrası düzeldiniz mi bende 37 haftalık şu an sizin gibi nefes açlığı yaşıyorum üç gündür böyle Birden bire olunca insan ürküyor haliyle Ben yurtdışında yaşıyorum doktora gitmem çok zor çok geç alıyorlar ozamana kadar doğu yaparım peki siz bir kardiyolojiye göründünüz Mü?Ben sanki ciğerlerim işlevsiz gibi, burnuma poşet tıkamışlar gibi, düz yolda yürürken bile beynim zonkluyor nefes alamadığım için hele bu yüzden geçirdiğim uykusuz geceleri hiç söylemiyorum zatenoğlumda da böyleydim ben ama hamilelikte zaten çok görülen bir şey bir de bende bronşit var ve orta derece nefes darlığı var 2-3 katı yaşıyorum bu olayı o yüzden
İyi bari canım artık fazlasıyla agirlastikBende bugun cok agirlasmis hissettim belim agridan koptu resmenyakın arkadaslara gittik birde orada uzandım sohbet muhabbet derken çok şükür ağrı falan kalmadı
Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlarKızlar hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Dogurmadiniz değil mi bir ses verin
Çok geçmiş olsun canımBen yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Aman dur olmasın oyle az daha dayan. Evde cok enerji biriktirdin ondandır oDur daha erkennbende de iki gündür bir enerji var tırsıyorum doğum öncesi iyilik hali mi.diye
Magnezyumu 2 ye cıkarabilirsin canım doktorum bana oyle dedi. Birinciyi aldığın halde geçmiyorsa ikinciyi alabilirsin demiştiKızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda
Geçmiş olsun. Ben magnezyum kullanmıyorum ama arada ağrı girecek olursa içiyorum. İşe yarıyor . Tavsiye ederimKızlar benimde acayip bi bacak ağrım var. Dün üstüne basamadım ayağımın. Bütün gün yattım bugün daha iyiyim ama gene ağrı var. Yürürken çok zorlanıyorum. Sadece sağ bacağımda
Benim doktor hâlâ bana magnezyum vermedi ya sürekli kasılmam olduğu haldeGeçmiş olsun. Ben magnezyum kullanmıyorum ama arada ağrı girecek olursa içiyorum. İşe yarıyor . Tavsiye ederim
Sen kendi kendine nazar ettinInsallah ya... Benim için kilo olayi tam bir travma bakalım inş verebiliriz
Gemiş olsun . Şimdi nerdesinBen yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Gemiş olsun . Şimdi nerdesin
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Merhaba durumunuz nasıl şimdi doğum sonrası düzeldiniz mi bende 37 haftalık şu an sizin gibi nefes açlığı yaşıyorum üç gündür böyle Birden bire olunca insan ürküyor haliyle Ben yurtdışında yaşıyorum doktora gitmem çok zor çok geç alıyorlar ozamana kadar doğu yaparım peki siz bir kardiyolojiye göründünüz Mü?
Bende daha önce çocuklarında roxy kullandım ama çok yoğun kokusu var yinede şuanda onu kullanmayacagim. Green clean baby almayı dusunuyorum. Extra durulama şart ama hepsinde. Benim iki oğlumda kusan bebek değildi leke çıkarmakla uğraşmadım. Buda inşallah öyle olur. Ama ben yinede çok takılıyorum lekeye ek gıda donemindedeHanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik
Kızlar bu arada kolay doğum niyetiyle okumuş olduğunuz dualar yada özel olarak yaptığınız bişeyler var mı?
Bu kadar mide yanmasına bu kız saçsiz doğarsa var ya acayip sinir olurum
Hanimlar selam, umarim herkes iyidir. Birkac gundur giremedigimden okumaya calisiyorum, epeyi birikmis mesajlar. Herkese kolayliklar guzelikler diliyor ve soruma geciyorum.
Tecrubeli analar, bu bebelerin kiyafetleri ilk nasil yikadiniz? Neyle yikadiniz? Hem sivi hem sabun tozu bir suru marka var. Tozlara kimi cozulmuyor kalinti birakiyor demis, kimi lekeleri iyi cikariyor demis (ilk yikamada leke sorunu yok gerci ama olsun sonrasi icin de lazim olucak bu bilgi) kimisi sivilar daha iyi ama leke cikarmiyor demis. Kimi dalan roxy demis, kimi duru demis, kimi unibaby demis.
Kimi ilk yikamayi 60 dereceyle yap demis, kimi ne gerek var 30 derece kisa program yeterli demis.
Herkes bisiy demis.
Bir de siz deyiverin, hangi deterjani alayim ve ilk yikamayi nasil yapayim? Simdiden cevap veren herkesin eline agzina saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?