2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam teyzeler 👼
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.
Peki o ısırmalık burna ne demeli 🥰🥰ay burda kim bebeğini atsa hepsi kendimin gibi gözüm doluyor ya sözde ben dümdüz ruhlu bir insandım ha🥺😂

Maş
Selam teyzeler 👼
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.
Maşallah 🧿 9 aralığa kadar beklemek zor olacaktır, 3 hafta zor geliyor bana artık 😄nst ye hangi hafta başlanıyormuş. 33.hafta gidicem, nst den daha bahsetmedi

Kızlar raporu aldım 1 hafta dinlenmece 🥹 1460 gram olmus hanımefendi ilk kez yüzünü gösterdi. Plasenta onde olduğundan anca bu kadar gösteriyor 😅

Eklentiler

• CFD0761B-D3C1-4278-ADFE-BBF001830736.webp
    CFD0761B-D3C1-4278-ADFE-BBF001830736.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 50
İyiyim kuzum şimdi açılma yok ama rahim ağzım baya kısalmış 13 mm olmuş.
İnsallah iyisindir canım benimde rahim agzi kısalığı problemim var neden olduğunu tam anlamadim da acilmamda vardi benim merak etme hastanede olduğun sürece hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile benimde 16-18 mm lere düşmüştü hastanede yattım ciğer igneleri ve nidicard ilacına başladım çam sakurada 31 mm ye çıktı sonra yine 20-25 arasına düştü hani hiçbir sey yapamayiz dediler ben hiçbir sekilde ayağa kalkmamaya çalışıyorum sanki biranda düşecek de ben anlamayacagim gibi hissediyorum ama inan her sey iyi olacak umarimda olur saglikla gelir bebegin zamaninda

İnsallah iyisindir canım benimde rahim agzi kısalığı problemim var neden olduğunu tam anlamadim da acilmamda vardi benim merak etme hastanede olduğun sürece hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile benimde 16-18 mm lere düşmüştü hastanede yattım ciğer igneleri ve nidicard ilacına başladım çam sakurada 31 mm ye çıktı sonra yine 20-25 arasına düştü hani hiçbir sey yapamayiz dediler ben hiçbir sekilde ayağa kalkmamaya çalışıyorum sanki biranda düşecek de ben anlamayacagim gibi hissediyorum ama inan her sey iyi olacak umarimda olur saglikla gelir bebegin zamaninda
Göbek kordonunda bebeği besleyen damar tekmiş.Gelişim geriliği olabilir dediler ilerleyen haftalarda genetik test önerdiler ama yaptırmıycam. Rahim ağzı kısalığı hakkında hiç bir bilgi vermiyorlar sinir ettiler kafayı damara takmışlar.

Göbek kordonunda bebeği besleyen damar tekmiş.Gelişim geriliği olabilir dediler ilerleyen haftalarda genetik test önerdiler ama yaptırmıycam. Rahim ağzı kısalığı hakkında hiç bir bilgi vermiyorlar sinir ettiler kafayı damara takmışlar.
Detaylı yaptırmış mıydın canım öncesinde bende de bir şeyler soyledi detaylı olmadin mi dedi oldum dedim ama baska aciklama yapmadi bende kagittan gördüm devlet olunca aciklama cok yapmiyorlar tanidik olmadıkça

Kızlar bu mide yanması ağrısı için neler yapıyorsunuz gecsin diye ben artık ruhumu teslim ediyorum iki gündür agzima ne sürsem cikiyor artik dün kan kustum eşim gidelim dedi ama ben gitmek istemedim gaviskon vereyim dedi oda lütuftu eziyet oldu içtikçe titreme krizine girdim kendimi sıcak suya nasıl attım bilmiyorum ben artık doğsun bitsin moduna giriyorum galiba. 😂

Detaylı yaptırmış mıydın canım öncesinde bende de bir şeyler soyledi detaylı olmadin mi dedi oldum dedim ama baska aciklama yapmadi bende kagittan gördüm devlet olunca aciklama cok yapmiyorlar tanidik olmadıkça
Yaptırdım hem de baya iyi bir yerde oradaki doktorum emin 2 damar gördüğünden.

Sen içini ferah tut cihazdan cihaza fark ediyor bir şey olsaydi bu zamana kadar illa çıkardı sürekli bakıyorlar sonuçta bebeğe 😇
İnşallah canım haftasında gitsin de önemli değil. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🙏
Cansurs Cansurs canım nasıl geçti randevun yazdın mı göremedim

Back
X