- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.501
Çok güzel olmuş rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallahTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Ben olsam da çıkmam bu odadan kesinlikle zevklisin bu net yani şu odadan belliO kolay ya ve en keyifli kısmışimdi gidip gelip odaya bakıyorum
Hmm tamam o zaman canım teşekkürlerHayır canim asıl erken doğum da sezeryan daha yüksek çünkü erken doğum olursa bı risk olmuş oluyor ve riskli durum varsa normal doğumu beklemiyorlar
YaaaaaBen olsam da çıkmam bu odadan kesinlikle zevklisin bu net yani şu odadan belli
Valla ben her tarafima yatiyorum soluma yaticam diye zorlamiyorum kendimiKızlar sola yatıyorum kolum ağrıyor, sağa yatıyorum yatmayın diyorlar. Sırt üstü zaten hepten yasak. Allahım sen yardım et
Orasini sorma, bizde girip cikiyoruz , dusunuyoruz yakinda bebek gelicek bizimle olacak diyeO kolay ya ve en keyifli kısmışimdi gidip gelip odaya bakıyorum
Resim vermedi mi kuzu orda yazardiÇok şükür valla doğuma kadar bu diyet ile devam dedi ama nasıl kilo sormadan çıktık anlamadım karnının ölçüsüne odaklanınca bide suyaneyse olsun ben böyle devam ederim artık şükür
Sordun mu canim sonra baska doktora. Allah allah doktorlar ihtimal dahi olsa en kötüsünü söylerler diye biliyordum ama.Detaylı yaptırmış mıydın canım öncesinde bende de bir şeyler soyledi detaylı olmadin mi dedi oldum dedim ama baska aciklama yapmadi bende kagittan gördüm devlet olunca aciklama cok yapmiyorlar tanidik olmadıkça
Gözün aydın maşallah. Emeğinin karşılığını alıyor olmanda iyi olmuş. Ultrason kağıdında yaziyor aslinda bebeğin kilosu ben genelde ordan bakarım. Sende yokmu acaba oraya baksanKızlar Allahım doktor öyle bir doluydu ki bebe kaç kilo onu bile sormayı unuttum akla bakşimdi meğer benim de suyum üst sınırdaymış seni sınırda şeker bile etkiliyor demekki dedi ama yapmış olduğum diyet ile bebeğin karnı 17 gün ilerdeyken artık 9 gün ilerde yani diyete anında tepki vermiş terazi gibi kızın var dedi bakalım Aralık başı kilosu ne olur
Tabi hazirda bekliyorlar ya o cok guzel bir seymiş. Birde doktoruma guveniyorum icimi rahatlatiyor insallah dogum esnasinda da aynı duygularda oluruzAy ne salak insanlar var ben kötü gecirseydim asla bir hamileye anlatmazdim. Çünkü napicak dogurmaktan mi vazgecicek ona bir katkim mi olacak
Ama tüm gercekligiyle söylüyorum benim spinal sezeryan muhtesem geçti.ve benim erken dogumdu hazirliksizdim. Digerleri ameliyatimla ilgilenirken bir hemsir sadece benimle sohbet etti kafamı dagitti. Bak elimde igne var korktugun an bana söyle tamamen uyuturum seni dedi.Bu bile rahatlamak icin büyük sebepti ,istemedigim bir durumla karsilasir gormek istemezsem uyutabileceklerdi. Sonuc olarak ben uyutturmadim kendimi ve cook kisa surdu . Sonrasinda da cabuk iyilestim.
Bebis sakinlik getirmisti canım zaten gereksiz insanlarla sohbetim yok ama bu sıralar kayinvalidemin kankalarına denk geldimKötü konusanlari sustur bence. Ben canımı sıkacak hicbirseyi yanımda konusturmam konu ne olursa olsun. Kendim onemliyim herkesten çok hele ki bu süreçte. Sende bunu yap sana iyi gelecek insanlari ve olayları kabul et canım hayatına
Ay maşallah neguzel kuzucukSelam teyzeler
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.
Mehmet bey de direkt veriyor herhalde zarari oldugunu dusunmuyor canim benimde yaz doneminde koku yapiyor demistim test mest olmadan direkt verdi sordugumdadq gerek yok dedi.Kızlar bu arada demeyi unutmuşum son bir kaç gündür gelen akıntı rahatsız etmişti çünkü rengi değişmeye başladı haliyle enfeksiyon riski insanı korkutuyor doktor da fitil verdi haklı olarak ama işte merak durur musun illa bir bakacaksın kullanan var mı diye bişey bulamadımilk 3 ay kullanmayın diğer aylar doktor kar zarar hesabı yaparak verir zorunda kalmadıkça kullanmayın diyor ama çok sıkıntı olsa vermezdi herhalde ya
Bugün resim verme boşluğu bile yoktu 12 de gidecekmiş ameliyat için biz de araya girince baktığına şükür dedikResim vermedi mi kuzu orda yazardicok sevindim diyetin ise yaramasina
Ben bundan önce de çok çektim kürtaj arkası ne güzel geçmişti şimdi başlayınca öyle ilerlemesin diye düşündü galibaMehmet bey de direkt veriyor herhalde zarari oldugunu dusunmuyor canim benimde yaz doneminde koku yapiyor demistim test mest olmadan direkt verdi sordugumdadq gerek yok dedi.
Bugün almadık herkes unuttu o yoğunluktan maşallah 12 de gidecek diye duyan gelmiş gibi olmuşGözün aydın maşallah. Emeğinin karşılığını alıyor olmanda iyi olmuş. Ultrason kağıdında yaziyor aslinda bebeğin kilosu ben genelde ordan bakarım. Sende yokmu acaba oraya baksan
Yok kiz direkt sezeryana aldilar beni. Hatta o zman erken dogum oldugu icin sezeryan dedi,oldu bitti ye geldigi icin sorgulamadim bende o zman. Benim ki tersmis zaten normal yapamazlardi ama kendi kendime dusundum erken olunca normal olmuyor mu demekki diyeYa ben de normal düşünüyordum ama Doğum hanede kaldığımda yan odada excorsist yaşanınca korktum baya. Şimdi erken doğum olursa mesela direk normal doğuma alırlar di mi sezeryan ihtimali kalmıyor.
Alıntıyı unutmuşum @gzdksgr
Ama öyle deli meli demeyelim lütfenHer hamileye aynı laflar. Aynen biz deliyiz kendi kendimize ağrı üretiyoruz
Tamam canım sağolY
Yok kiz direkt sezeryana aldilar beni. Hatta o zman erken dogum oldugu icin sezeryan dedi,oldu bitti ye geldigi icin sorgulamadim bende o zman. Benim ki tersmis zaten normal yapamazlardi ama kendi kendime dusundum erken olunca normal olmuyor mu demekki diye
Bendede akintı sarı oluyodu bazen bugün verdim idrar tertemiz çıktı doktorda bazen olabiliyor umursama dedi kuzuKızlar bu arada demeyi unutmuşum son bir kaç gündür gelen akıntı rahatsız etmişti çünkü rengi değişmeye başladı haliyle enfeksiyon riski insanı korkutuyor doktor da fitil verdi haklı olarak ama işte merak durur musun illa bir bakacaksın kullanan var mı diye bişey bulamadımilk 3 ay kullanmayın diğer aylar doktor kar zarar hesabı yaparak verir zorunda kalmadıkça kullanmayın diyor ama çok sıkıntı olsa vermezdi herhalde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?