2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sordun mu canim sonra baska doktora. Allah allah doktorlar ihtimal dahi olsa en kötüsünü söylerler diye biliyordum ama.

Gözün aydın maşallah. Emeğinin karşılığını alıyor olmanda iyi olmuş. Ultrason kağıdında yaziyor aslinda bebeğin kilosu ben genelde ordan bakarım. Sende yokmu acaba oraya baksan

Tabi hazirda bekliyorlar ya o cok guzel bir seymiş. Birde doktoruma guveniyorum icimi rahatlatiyor insallah dogum esnasinda da aynı duygularda oluruz bu sıra cok anlattılar ondan da canım sıkıldı komsular fena biraz kayinvalidemin sizden de guzel olumlu seyler duyunca insallah diyorum rahat atlatırım

Bebis sakinlik getirmisti canım zaten gereksiz insanlarla sohbetim yok ama bu sıralar kayinvalidemin kankalarına denk geldim

Ay maşallah neguzel kuzucuk

Mehmet bey de direkt veriyor herhalde zarari oldugunu dusunmuyor canim benimde yaz doneminde koku yapiyor demistim test mest olmadan direkt verdi sordugumdadq gerek yok dedi.

Resim vermedi mi kuzu orda yazardi cok sevindim diyetin ise yaramasina
Bugün resim verme boşluğu bile yoktu 12 de gidecekmiş ameliyat için biz de araya girince baktığına şükür dedik valla bu şekilde devam et dedi su sınırda olduğu için doğuma kadar devam ama arada kendine sütlü tatlıda küçük bişey ara ver dedi

Mehmet bey de direkt veriyor herhalde zarari oldugunu dusunmuyor canim benimde yaz doneminde koku yapiyor demistim test mest olmadan direkt verdi sordugumdadq gerek yok dedi.
Ben bundan önce de çok çektim kürtaj arkası ne güzel geçmişti şimdi başlayınca öyle ilerlemesin diye düşündü galiba

Gözün aydın maşallah. Emeğinin karşılığını alıyor olmanda iyi olmuş. Ultrason kağıdında yaziyor aslinda bebeğin kilosu ben genelde ordan bakarım. Sende yokmu acaba oraya baksan
Bugün almadık herkes unuttu o yoğunluktan maşallah 12 de gidecek diye duyan gelmiş gibi olmuş

Y
Yok kiz direkt sezeryana aldilar beni. Hatta o zman erken dogum oldugu icin sezeryan dedi,oldu bitti ye geldigi icin sorgulamadim bende o zman. Benim ki tersmis zaten normal yapamazlardi ama kendi kendime dusundum erken olunca normal olmuyor mu demekki diye

Her hamileye aynı laflar. Aynen biz deliyiz kendi kendimize ağrı üretiyoruz
Ama öyle deli meli demeyelim lütfen 6 senelik anksiyete ve panik atak hastayım ve evet kendi kendime ağrı üretiyorum .hamilelik öncesi ve hamileliğin başında yine bir atak dönemiydi ve tam 4 ay kalp ağrısı yaşadım , evet fiziksel olarak ağrı var çünkü beyin kalpte bir sorun olduğunu düşünüyor , 4 ay o ağrı ile uyuyup uyandım . Ondan önce ki senelerde de miğde , böbrek ,boğaz ağrısı yaşadım dönem dönem kafayı hangisine takmışsam. Yani var boyle durumlar ama deli değiliz çok şükür ,en azından şimdilik

Tamam canım sağol Ben kan sulandırıcı hap kullanıyordum onu keseyim o zaman doktora sordum kes dedi o da.

Bendede akintı sarı oluyodu bazen bugün verdim idrar tertemiz çıktı doktorda bazen olabiliyor umursama dedi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…