- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.493
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.481
Kuuzum bende de oluyor, gebelik mantar enfeksiyonu yapabiliyor. Doktorum çok büyütmeye gerek yok kaşıntı yanma vs yoksa demiştiŞimdi gerçekten mide bulandırmak istemem amaaşırı grip olduğumuz zaman yeşilimsi bir sümük olur ya hani ne koyu yeşil dersin ne de beyaz ortası bişey önce böyle değildi ama son 2 3 günde oldu ve arttı
Suyu zaten aşırı içiyordum şimdi daha çok içerim kesinlikle, yok yok kullanacağım bence de çünkü bakınca onun zararı daha fazlaYesile donduyse aman diyim bence kullan canım riske atma derim doktor verdi sonucta . Birde suyu bol iç
Yani enfeksiyon var mı bilmiyorum ama sonuçta akıntıda renk değişti demekki bişeyler ters gidiyor bende kullanacağım sonuçta ciddi hasarı olan bir fitil olsa tutup vermez dedim artık kendimce
Canım mantar enfeksiyonu bende başından beri var geçiremiyorum. Açılmam büyük ihtimal enfeksiyon yüzünden oldu. O yüzden kullanmalısın. Ben 2 defa kullandım. Ama geçiremedim. Enfeksiyonu geçirmek önemli.Şimdi gerçekten mide bulandırmak istemem amaaşırı grip olduğumuz zaman yeşilimsi bir sümük olur ya hani ne koyu yeşil dersin ne de beyaz ortası bişey önce böyle değildi ama son 2 3 günde oldu ve arttı
Cok güzel olmuş canım brnimm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Aslında yok ama yine de fitili kullanayım dedim yaa ne olur ne olmaz sonra ansızın bişey olsa kendimi suçlarım ama illa fitil de korkutuyorKuuzum bende de oluyor, gebelik mantar enfeksiyonu yapabiliyor. Doktorum çok büyütmeye gerek yok kaşıntı yanma vs yoksa demişti
Kız fitilin hiç zararı yok endişelenmeYani enfeksiyon var mı bilmiyorum ama sonuçta akıntıda renk değişti demekki bişeyler ters gidiyor bende kullanacağım sonuçta ciddi hasarı olan bir fitil olsa tutup vermez dedim artık kendimce
Tamam kullanacağım kesinlikleCanım mantar enfeksiyonu bende başından beri var geçiremiyorum. Açılmam büyük ihtimal enfeksiyon yüzünden oldu. O yüzden kullanmalısın. Ben 2 defa kullandım. Ama geçiremedim. Enfeksiyonu geçirmek önemli.
Duvardakilere bayıldımmmmmTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Yaaa maşallah ne tatlı olmuş inşallah içinde sağlıkla büyütmek nasip olsunTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirimEki Görüntüle 3161689 Eki Görüntüle 3161690 Eki Görüntüle 3161691
Ay işte ne bileyim yaa tam manyak olduk valla her şeyden korka korkaKız fitilin hiç zararı yok endişelenmeben günde 4 tane antibiyotik kullanıyorum. Çocuğa zararı olur mu dedim hiçbir şey yapmaz endişelenme dedi. Fitil de yazayım bu kadar antibiyotik mantar yapabilir dedi bir de onu aldım eheh
Ben de çok seviyorum onlarııııııDuvardakilere bayıldımmmmm
Kızım benim rahimde enfeksiyon var ben ölem o zaman sakin ol bişicik olmazAy işte ne bileyim yaa tam manyak olduk valla her şeyden korka korka
Ay ne salak insanlar var ben kötü gecirseydim asla bir hamileye anlatmazdim. Çünkü napicak dogurmaktan mi vazgecicek ona bir katkim mi olacakHep bebegimi kucagima aldigim anı dusunuyorum o rahatlatiyor zaten ama dogumda neyle karsilasacagim bilmiyorumda su siralar beni goren zor dogum hikayelerini anlatmaya basliyor yok zordu yok ölümden döndük yok böyle derken yeter diye bagirasim geliyor bazen o anlatanlara .
Benim iki doğumum arasında bile çok fark var. İkinci çok daha kolay oldu mesela iyileşme süreci. Bu 3.hamileligim diğer ikisinden çok çok farklı. Hepsinin hikayesi ayrı gerçektenGerçekten öyle Her gebelik her dogum hikayesi kndine has ve farklı.Kimse kimseninkiyle kıyaslayıp korkup üzülmesin.
Kötü konusanlari sustur bence. Ben canımı sıkacak hicbirseyi yanımda konusturmam konu ne olursa olsun. Kendim onemliyim herkesten çok hele ki bu süreçte. Sende bunu yap sana iyi gelecek insanlari ve olayları kabul et canım hayatınaZaman yaklastikca insan tedirgin oluyor bir de su sira kimseden olumlu bir sey duymadim hayret demi hamile birinin neden canini sıkmaya çalışırlar ki anlamam . Neyse kendi annem bu konuda cok yardimci oluyor hep benim kendi dogum hikayemi anlatir kek pogaca borek corek yaptim giyindim kuafore gittim sonra suni sanci ile beni dogurmus hic bir sey olmamis gibi ertesi gunde kot pantolonumu giyip doktora gittim kontrole diyor . Rabbim güç versin o zamanlar herkese
Sen beni bitireceksin yorumlarınlaKızım benim rahimde enfeksiyon var ben ölem o zaman sakin ol bişicik olmaz
Harika olmus masAllahTeyzelerimiz biz odanmızı hazır ettik, artık doğurmayı bekleyebilirim
O kolay ya ve en keyifli kısmıHarika olmus masAllah
Bizde aldik o sallanan sandalyeden, herseyi kurduk ama yerlesmeyi tamamlamadik(neyi hangi yone koyalim diye, simdilik hepsi ortada )
Hayır canim asıl erken doğum da sezeryan daha yüksek çünkü erken doğum olursa bı risk olmuş oluyor ve riskli durum varsa normal doğumu beklemiyorlarYa ben de normal düşünüyordum ama Doğum hanede kaldığımda yan odada excorsist yaşanınca korktum baya. Şimdi erken doğum olursa mesela direk normal doğuma alırlar di mi sezeryan ihtimali kalmıyor.
Alıntıyı unutmuşum @gzdksgr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?