2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ya o nstye göre doktor acaba beni yarın yatırır mi hastaneye filan çok sancım var evdede çok oluyor acaba ne yapar
Aslında seni bugün de takip etmeleri gerekirdi her an açılma olabilir diye... Neden gönderdiler anlamadım ben. Seni korkutmak istemem ama bu haftalarda sancı çok önemli ben yarısı kadar sancı çıktı diye yatış yapıldı takip edildi

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Canım senin burcun ne ? Ben boğayım, eşim yengeç. tercih yapmam gerekirse oğlak tercih ederim. Mesela en anlaşamadığım burç kova ama en yakın arkadaşlarımdan biri de kova. Onunla anlaşıyorum çünkü yükseleni başak 😁 yükselende önemli. Oğlaklar çok çalışkan ve ayakları yere sağlam basan ve karakter olarak düzgün insanlar. İki burç birbirinden bazı konularda çok zıt. Nasıl diyeyim yaylar daha rahat umursamaz, oğlaklar daha ciddi duruşlu, net. Benim çevremdeki insanlardan görüp yorumladığım kadarıyla böyle. Tabi ki insan insana çokta benzemez. Örnek olarak çevremdeki tüm boğalar iş hayatında tembel sınırlarının dışına çıkmaz ama ben aşırı işkolik ve mükemmeliyetçiyim. Ama sadece iş konusunda🤣 ayyy ne uzun yazdım burç diyince çenem düşüyor 🤐

Geldi sonunda 🥰 renk sizi yanıltmasın , kız bizim ki ama bu renge hem eşim hem ben bayıldık

IMG-20221115-WA0034.webp

Kızlar bende bu pijamaları aldım. Sevdim ama biraz ince gibi. Ocakta donarız dimi bunlarla? Birini L diğerini XL aldım. XL olanın içinde kayboluyorum karnım hariç 😂😂 nolur nolmaz birden çok kilo alırsam diye iade etmedim

Eklentiler

• 24A88ACE-1C34-4C83-BC5D-33E71D099739.webp
    24A88ACE-1C34-4C83-BC5D-33E71D099739.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 7C66A4C9-7E3F-4E1F-B5A2-EFD9FA6A836B.webp
    7C66A4C9-7E3F-4E1F-B5A2-EFD9FA6A836B.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bende bu pijamaları aldım. Sevdim ama biraz ince gibi. Ocakta donarız dimi bunlarla? Birini L diğerini XL aldım. XL olanın içinde kayboluyorum karnım hariç 😂😂 nolur nolmaz birden çok kilo alırsam diye iade etmedim
IMG_20221115_184420_711.webp
bende bu takımı aldım sabahlık polarli giycem üstüne üşürsem😂

Bende yatis istiyordum ya takip edilsin istiyorum geceleri çok kötü oluyor sancım alttan baktı açılma yok dedi yolladı bakalım yarın ki napacak yani eğer yatirmazsa zaten diycem benm gecede çok oluyo ben gel git yapamam diye
Aslında seni bugün de takip etmeleri gerekirdi her an açılma olabilir diye... Neden gönderdiler anlamadım ben. Seni korkutmak istemem ama bu haftalarda sancı çok önemli ben yarısı kadar sancı çıktı diye yatış yapıldı takip edild

Canım senin burcun ne ? Ben boğayım, eşim yengeç. tercih yapmam gerekirse oğlak tercih ederim. Mesela en anlaşamadığım burç kova ama en yakın arkadaşlarımdan biri de kova. Onunla anlaşıyorum çünkü yükseleni başak 😁 yükselende önemli. Oğlaklar çok çalışkan ve ayakları yere sağlam basan ve karakter olarak düzgün insanlar. İki burç birbirinden bazı konularda çok zıt. Nasıl diyeyim yaylar daha rahat umursamaz, oğlaklar daha ciddi duruşlu, net. Benim çevremdeki insanlardan görüp yorumladığım kadarıyla böyle. Tabi ki insan insana çokta benzemez. Örnek olarak çevremdeki tüm boğalar iş hayatında tembel sınırlarının dışına çıkmaz ama ben aşırı işkolik ve mükemmeliyetçiyim. Ama sadece iş konusunda🤣 ayyy ne uzun yazdım burç diyince çenem düşüyor 🤐
Canım ne güzel yazmışsın.ben teraziyim.benim yakın iki arkadaşım da oğlak.biri çok ılımlıdır mesela tölere eder falan diğeri tam tersi kolay affetemez, alıngandır ama karakter olarak ikisi de 10 numaradır. Sanırım dediğin gibi yükselen de etkili bunda

Bende yatis istiyordum ya takip edilsin istiyorum geceleri çok kötü oluyor sancım alttan baktı açılma yok dedi yolladı bakalım yarın ki napacak yani eğer yatirmazsa zaten diycem benm gecede çok oluyo ben gel git yapamam diye
Hayırlısı olsun canım benim de sancılarım var iki kere yatış verdiler ama şimdi evde dinleyemiyorum. Benim evle hastane yakinnl arabada var bende. Bir de çocuk olunca benim hastane de yatasım gelmiyor. Yattığım geceliğine 1000 veriyoruz zaten 🤣

Ozel seninki benm gittiğim devlet o yüzden kolay kolay yatirmiyo
Hayırlısı olsun canım benim de sancılarım var iki kere yatış verdiler ama şimdi evde dinleyemiyorum. Benim evle hastane yakinnl arabada var bende. Bir de çocuk olunca benim hastane de yatasım gelmiyor. Yattığım geceliğine 1000 veriyoruz zaten 🤣
e

Kızlar acilden geldim yeni akşam kayınvalidem katmer yapmış biraz abarttım miktarı sanırım,bir kalp çarpıntısı başladı nasıl,hemen acile gittik neden geldiniz der gibi bakıyorlar 🙄 tansiyonum 11/6 çıktı iyi dediler yolladılar,yemin ettim yarın diyete başlıyorum

Back
X