2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ohhh misss gibi valla 🤗 bana diyo sadece yemek yap bulasigi her seyi birak bana ben toplarim diyo yeterki yemek yemek 🤪🤪🤪Esim yemek yapmayi bilmiyor ama bulasik ve temizlikte üstüne yoktur 🤗
Kv aşırı üşengeç ve hiç iş yapmayıp zamanında çocuklarına yıkmasının eşime yansıyan tek iyi yanı o sayede mecbur yemek yapmayı öğrenmiş, düşündükçe hala sinir olur ama der en azından iyiki yemek yapmayı bari öğrenmiş oldum diye çünkü lazım oluyor işte, misal babam nasipse annem doğumda gelecek babam gelemeyecek nasıl aç kalmadan devam edecek hiç bir fikrim yok hayatta bilmez 😐😅

Kızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Kacinci haftadaydin canım sen? İnşallah bebek zamanını bekler

Çoğu zaman gecmiyo ki ya ben kendimi biliyorum ikinci gebelik sonuçta normal değil bunlar diyorum doktor şey yapmadı ilgilenmedi ozelede gidemiyorum sinir oldum
Canim hastane size nasil uzaklikta bilmiyorum ama erken dogunca cok daha masraf olucak ben yogunbakimda 20 gün kaldigi icin pansiyonda kaldim ona ucret odedim , bir de 20 gun git gel masrafi baya büyük masrafimiz olmustu. Bir kere muayeneye gitmen eger durdurulabilecek bir durumsa senin icin daha iyi olur.

Çok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorum 😁 dün bir de doktorum cantani hazirlayabilirsin artik diyince hic tozlanmadi benimkiler tertemiz dolabinda sahibini bekliyorlar 🤗 eşler yardımcı Allah razı olsun onlardan 😍
Evet ne kadar erken olursa daha iyi, ne olur ne olmaz simdi hersey yolunda gidiyor ama zorlanmaya basladim bu bel agrisindan o yuzden tek tek yapiyorum, bir yandan evin rutin islerini, bir yandan bebek esyalarinin hazirliklarini 🥰

Kızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Gözetim hakllinde olman cok güzel icin rahat ediyordur. Peki senin ki devlet mi ?

Kv aşırı üşengeç ve hiç iş yapmayıp zamanında çocuklarına yıkmasının eşime yansıyan tek iyi yanı o sayede mecbur yemek yapmayı öğrenmiş, düşündükçe hala sinir olur ama der en azından iyiki yemek yapmayı bari öğrenmiş oldum diye çünkü lazım oluyor işte, misal babam nasipse annem doğumda gelecek babam gelemeyecek nasıl aç kalmadan devam edecek hiç bir fikrim yok hayatta bilmez 😐😅
Benimki kv corabini bile al dememis yerden 😡cok sinir oluyorum bu kadar da abartili yetirtirilmez misal universiteye gelirken valizini annesi hazirlardi ,ne kıyafet katlatmayi ogretmis ne baska bisey hizmetci gibi yapmis kendini. Evlilikte 7. Yilimiz kavga dövüş normal duzeye anca getirdim 🤣 en azindan balkon yikama, çöp atma ,mangal isleri devredebildim anca .tabi acil misafir geldiginde ve hastayken ekstra seyler de yapıyor. corabini kir sepetine atma konusunda calismalarim devam ediyor halen 🤣.

Bu kaynanası ile yaşayanlara Allah sabır versin valla 4 gündür bizde artık yeter dememek için zor duruyorum üstüne çocuğumun ismini bizim dediğimizi kabul etmiyor diye kendi belirlediği ismi söyleyip duruyor böyle patlıcam benim sürekli yatmam gerekirken sözde bana bakmaya geldi ben asla gel demedim yok işte benim karnım yukardaymış doğurmama varmış yok ben naz yapıyormuşum yok karnım çok sert ağrılarım var kasık, önemli değilmiş en son dedim madem önemli değildi bir hafta nasıl hastanede kaldım böyle az kaldı bir de herkes bize geliyor yok çay yok bilmem ne yatamayınca da kapa kapını yat diyor eşimde dün patladı isimden sonra valla Allah aynı evde yaşayanlara sabır versin

Benimki kv corabini bile al dememis yerden 😡cok sinir oluyorum bu kadar da abartili yetirtirilmez misal universiteye gelirken valizini annesi hazirlardi ,ne kıyafet katlatmayi ogretmis ne baska bisey hizmetci gibi yapmis kendini. Evlilikte 7. Yilimiz kavga dövüş normal duzeye anca getirdim 🤣 en azindan balkon yikama, çöp atma ,mangal isleri devredebildim anca .tabi acil misafir geldiginde ve hastayken ekstra seyler de yapıyor. corabini kir sepetine atma konusunda calismalarim devam ediyor halen 🤣.
Allahım çok ortasız yetiştiriyorlar yaa o ney 😂eşimin evine yol bile çok sonra gelmiş lise üni ayrı okuyup tatilde ana yoldan eve yürüyerek gelip bide annesine yemek hazırlamış, insan evladım geliyor diye bi heyecan yapar hazırlar, ne iş varsa hep üstüne yıkmışlar şimdi sorsan ikisi de saçını süpürge etti. Evlenip bize gelince babama bişeyde yardım ederken babam sen terledin artık git hasta olursun üstünü değiş dediğinde yüzündeki şoka çok üzülmüştüm görmemiş ki 🤷‍♀️

Bizde de tek sıkıntı anne ev işleri ile o kadar çalıştırınca tamir, araba ile ilgili bilgi sıfır 😂bir ara yol kenarında eşim direksiyonda ben kaput açık arabanın motoruna bakıyordum çalıştır kapat modunda 😂😂😂😂 yalnız çorap ile ilgili kod galiba en titiz erkeğe bile yüklenmemiş eşim de en fazla kirli sepeti yanına koyar mübarek kapağı aç içine koy zor mu 😂😂

Canim hastane size nasil uzaklikta bilmiyorum ama erken dogunca cok daha masraf olucak ben yogunbakimda 20 gün kaldigi icin pansiyonda kaldim ona ucret odedim , bir de 20 gun git gel masrafi baya büyük masrafimiz olmustu. Bir kere muayeneye gitmen eger durdurulabilecek bir durumsa senin icin daha iyi olur.
Çok uzak canm zaten eşimde evde değil mecbur yarına kaldım yarın sabah özele geçecem duzelmezsme

Neden yatırdılar canm seni

Serviks de kısalma olmuş canım. Geldiğimde 14 mm Di. Bebeğin başı baya aşağıda dediler. Sonra nst kötü çıktı.Ama ben aşırı bir sancı hissetmedim geldiğimde sadece karnımın sertleşmesini takip ettim düzenli oldu bir de kasıklarımda dolgunluk hissi vardı.
Neden yatırdılar canm seni

Serviks de kısalma olmuş canım. Geldiğimde 14 mm Di. Bebeğin başı baya aşağıda dediler. Sonra nst kötü çıktı.Ama ben aşırı bir sancı hissetmedim geldiğimde sadece karnımın sertleşmesini takip ettim düzenli oldu bir de kasıklarımda dolgunluk hissi vardı.
Dolgunluk hissi nasil yani canm

Back
X