- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.841
Kiz bir de o hastane de hemşire olarak çalışıyordum sonrasında kimsenin yüzüne bakamadımSiz hepiniz ben teekkkkk![]()
![]()
diye inlettin ortalığı demek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bir de o hastane de hemşire olarak çalışıyordum sonrasında kimsenin yüzüne bakamadımSiz hepiniz ben teekkkkk![]()
![]()
diye inlettin ortalığı demek
![]()
Canim özele gitme ihtimalin varsa istersen bir de özele git. Benim de ağrılarım fena artık gecmiyor hiç ama hastaneye bilerek gitmiyorum. Bebek hareketlerini takip ediyorjmKızlar ben bugunede çok sancı ile başladım ya nasıl geçecek ya doktorlar onemsemedi bence resmen şiddetleniyo ya
Ay ne güldüm ya anestezi kafası çok komik. ama çokta riskli herşeyi söyleyebilir insanSiz çok kibarmissiniz yaben sezerysn da değil ama safra kesesi ameliyatı sonrası hastaneyi birbirine katmışım ağrım var şu hemşirelere şöyle ne ise yarıyorlar diye koridor boyu bağırmisim babam susturmaya çalıştıkça sen kapa çeneni sende onlardansın demişim
![]()
38+ da oluyor genelde. Benim ikinci 38+3te oldu ama bunu 39+1 de istiyorum cuma günü olsa iyi olur. Oğlum 1.sinif tatil olur onada haftasonu daha iyi ama bakalım tabi daha erken nasıl gicecek bu son zamanKizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Neden gitmiyosun bilerek ki ya bebek hareket ediyo ama benim kasıklarıma birden böyle bıçak batiyo resmen yaCanim özele gitme ihtimalin varsa istersen bir de özele git. Benim de ağrılarım fena artık gecmiyor hiç ama hastaneye bilerek gitmiyorum. Bebek hareketlerini takip ediyorjm
KesinlikleAy ne güldüm ya anestezi kafası çok komik. ama çokta riskli herşeyi söyleyebilir insan![]()
Benim rahim filmim çok olaylı geçti kendi memleketimde çektirdim özelde bu doktorum yoktu yine aynı bayıltmalı sözde beni sonra odaya alacaklar eşim kapıda beklemiş bunlar beni çıkar başka kata ortak alan bide öksüren hastalar, kan alınıp ağlayan bebekler. Ayılmaya çalışıyorum ayılamıyorum zihnim düşünüyor ama ağzım açılmıyor. Sonra güç bela yan tarafta refakatçiden telefon istedim bu kez numara aklıma gelmiyor, gelince aradım eşim de korkmuş neden geç kaldı diye sonra beni orda yalnız görünce de çok üzüldü çok tuhaftı ya. Zor bulmuş bide beni nereye bıraktıklarını kendileri de bilmiyorBen de rahim filmi sonrasında, sahilde olimposta olduğumu sanıyordum. Çadırdan çıkıp gelin deniz çok güzel diye bağırıyormuşum.
Ben çok gittim daha önce zaten ama bir leke ya da kanama görmedim görürsem zaten giderim beş dakika hastane. Boşuna gidip yatmak istemiyorum evde kullanıyorum zaten ilaclariNeden gitmiyosun bilerek ki ya bebek hareket ediyo ama benim kasıklarıma birden böyle bıçak batiyo resmen ya
Çok rahatsız olduysan git bence de enazindan seni rahatlatacak birşeyler yapsınlar böyle gün geçmezKızlar ben bugunede çok sancı ile başladım ya nasıl geçecek ya doktorlar onemsemedi bence resmen şiddetleniyo ya
Onu bende çözemedimAt ne alaka yaaabilinc altinda ne var senin
![]()
Nasıl öyle yaptılarHisteroskopi ile ameliyat mi oldu yoksa sadece teshis amacli miydi? Bana anestezi vermeden yaptilar![]()
Anladim canim sana islem yapmislar. Benim tani icin kamerayla iceri bakildi sadece, yine de hic hos bir his degildiNasıl öyle yaptılarbenim T rahim düzeltildi baya bi yanlardan yakmış videoda gördüm onu canlı yapamazdı ki
![]()
Hepimizin cok guzel gececek insallah ben inanıyorumCanim benim ilki iyi geçmişti şükür insallah bu da öyle iyi geçer kötü hikayeleri bilerek okumuyorum eş geçiyorum. Kendim de hemşire olunca olacakları bilmek beni geriyor ama insallah iyi geçecek diye umut ediyorum![]()
İnşallah canımHepimizin cok guzel gececek insallah ben inanıyorum![]()
Ya ama bna tedavi vermiyorlar ilaacta vermedi bilmiyorum doktorda mi sorun bende mi yani var sancım nstde çok çıkmasa bile var yaniBen çok gittim daha önce zaten ama bir leke ya da kanama görmedim görürsem zaten giderim beş dakika hastane. Boşuna gidip yatmak istemiyorum evde kullanıyorum zaten ilaclari
2 gündür devlete gidiyorum hicbi sonuç yok özelde bizim burda çok pahalı maddiyat olarak gidemiyorumÇok rahatsız olduysan git bence de enazindan seni rahatlatacak birşeyler yapsınlar böyle gün geçmez
Başka bir doktora git canımYa ama bna tedavi vermiyorlar ilaacta vermedi bilmiyorum doktorda mi sorun bende mi yani var sancım nstde çok çıkmasa bile var yani
Bide noluyo biliyomusun bebek hareket ediyo normal ama birden böyle taş gbi ayağımı elimi neyse dayanıyor kenara ağrı yapıyor bide oBaşka bir doktora git canım