2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben bugunede çok sancı ile başladım ya nasıl geçecek ya doktorlar onemsemedi bence resmen şiddetleniyo ya
Canim özele gitme ihtimalin varsa istersen bir de özele git. Benim de ağrılarım fena artık gecmiyor hiç ama hastaneye bilerek gitmiyorum. Bebek hareketlerini takip ediyorjm

Siz çok kibarmissiniz ya 🤣 ben sezerysn da değil ama safra kesesi ameliyatı sonrası hastaneyi birbirine katmışım ağrım var şu hemşirelere şöyle ne ise yarıyorlar diye koridor boyu bağırmisim babam susturmaya çalıştıkça sen kapa çeneni sende onlardansın demişim 🤣
Ay ne güldüm ya anestezi kafası çok komik. ama çokta riskli herşeyi söyleyebilir insan 😅

Kizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
38+ da oluyor genelde. Benim ikinci 38+3te oldu ama bunu 39+1 de istiyorum cuma günü olsa iyi olur. Oğlum 1.sinif tatil olur onada haftasonu daha iyi ama bakalım tabi daha erken nasıl gicecek bu son zaman

Canim özele gitme ihtimalin varsa istersen bir de özele git. Benim de ağrılarım fena artık gecmiyor hiç ama hastaneye bilerek gitmiyorum. Bebek hareketlerini takip ediyorjm
Neden gitmiyosun bilerek ki ya bebek hareket ediyo ama benim kasıklarıma birden böyle bıçak batiyo resmen ya

Ben de rahim filmi sonrasında, sahilde olimposta olduğumu sanıyordum. Çadırdan çıkıp gelin deniz çok güzel diye bağırıyormuşum.
Benim rahim filmim çok olaylı geçti kendi memleketimde çektirdim özelde bu doktorum yoktu yine aynı bayıltmalı sözde beni sonra odaya alacaklar eşim kapıda beklemiş bunlar beni çıkar başka kata ortak alan bide öksüren hastalar, kan alınıp ağlayan bebekler. Ayılmaya çalışıyorum ayılamıyorum zihnim düşünüyor ama ağzım açılmıyor. Sonra güç bela yan tarafta refakatçiden telefon istedim bu kez numara aklıma gelmiyor, gelince aradım eşim de korkmuş neden geç kaldı diye sonra beni orda yalnız görünce de çok üzüldü çok tuhaftı ya. Zor bulmuş bide beni nereye bıraktıklarını kendileri de bilmiyor 🤷‍♀️

Neden gitmiyosun bilerek ki ya bebek hareket ediyo ama benim kasıklarıma birden böyle bıçak batiyo resmen ya
Ben çok gittim daha önce zaten ama bir leke ya da kanama görmedim görürsem zaten giderim beş dakika hastane. Boşuna gidip yatmak istemiyorum evde kullanıyorum zaten ilaclari

Canim benim ilki iyi geçmişti şükür insallah bu da öyle iyi geçer kötü hikayeleri bilerek okumuyorum eş geçiyorum. Kendim de hemşire olunca olacakları bilmek beni geriyor ama insallah iyi geçecek diye umut ediyorum 🤣
Hepimizin cok guzel gececek insallah ben inanıyorum 😊

Ben çok gittim daha önce zaten ama bir leke ya da kanama görmedim görürsem zaten giderim beş dakika hastane. Boşuna gidip yatmak istemiyorum evde kullanıyorum zaten ilaclari
Ya ama bna tedavi vermiyorlar ilaacta vermedi bilmiyorum doktorda mi sorun bende mi yani var sancım nstde çok çıkmasa bile var yani

Kızlar doğum iznimi alıp geldim. Bebiş 2 kilo olmuş sonunda şükür. 37. Haftadan sonra ilaçlarımı kesip gelmesini bekleyecekmişiz, yılbaşı olmadan gelir büyük ihtimal dedi. Daha erken gelmeye çalışırsa da hastanede durdururuz dedi ama bakalım. Suyum ve rahim ağzı uzunluğum iyiymiş ama sınırda duruyorsun dedi, dikkat etmeye devam yani. Çatı muayenesi yapmadan asla normal mi sezaryen mi bir şey demiyor doktorum ama şuan baş aşağı duruyor bebek.

Back
X