2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla ben hazirladim kapagi kapali dolabin niye tozlansın ki 😊😅 bana doktorum dogum cantanı hazırla artik dedi
Merhaba. Bizde herseyini yikadik bu son hafta, sadece yatak ortuleri kaldi. Simdilik kuruyanlari ust uste dolaba koydum, bugun isten donus ayni sekilde kuruyanlari toplarim, daha yerlestirecegiz ama once ütüsünü yapicagim , yika /ser/topla o bile bittirdi beni :D (birde ise gidip geliyorum, kocamda bu hafta cok yogundu sabah aksam calisti neredeyse) ütüsünü haftaya yaparim demistim cunku belim kopuyor ya kizlar :D O is bittince artik hepsi dolaba duzenle yerini alicak, ve artik sonunda hastane cantasina katmaya baslayacagiz bebek esyalarini o da baska bir heyecan :D

Aslında şu gebe kurslarına falan katılmak lazım posterlerini görmüştüm birkaç kez devlete gittiğimde
Merhaba, benim oldugum ulkede online ders veriyorlar ebeler, bu da covid den dolayi online 2 senedir, ondan oncesinde hastanede yapiliyormus. O derslerde tum konulardan bahsediyorlar ve bedava oluyor bunlar cok isime yariyor, soru da sorabiliriz aklimiza ne geliyorsa, keske yuz yuze dersler olsa ama bu da iyi. Birde ozel bir "ebe" klinigi var, bedava kurslari icin basvurdum, oradanda bilgi aldim dogum hakkinda (normal/sezaryen) / hamilelikte seker hastaligi hakkinda mesela . Ozel ebe kligini parayla ders veriyor yuz yuze gitsemmi diye dusundum ama fiyatlar ucuyor :D orada nefes alip verme dersleri veriyorlar/ hypnobirthing / bu gibi seyler var sizinde imkaniniz varsa gidin bence. Baska turlu ben buradan birbirimizden bircok bilgi edindim o da ise yaradi sonra kendimde arastirdim. Ben mesela bel agrilari icin eve pilates topu almayi dusunmeye basladim, belki rahatlarim birkac egzersiz yaparim evde, (normal) doguma hazirlik icin iyiymis.

Yoo kuzum ağrısı değil böyle sabit kaliuo sert şekilde hatta dışardan bakan bile diyo niye toplaniyo taş gbi duruyor diye
O hepimizde oluyor canım korkma bi tarafta toplanıp taş gibi oluyor dışarıdan da belli oluyor birkaç dakika sonra düzeliyor benim ikinci gebeliğim ikisinde de yaşadım bunu normal yani endişelenme 💜

Merhaba. Bizde herseyini yikadik bu son hafta, sadece yatak ortuleri kaldi. Simdilik kuruyanlari ust uste dolaba koydum, bugun isten donus ayni sekilde kuruyanlari toplarim, daha yerlestirecegiz ama once ütüsünü yapicagim , yika /ser/topla o bile bittirdi beni :D (birde ise gidip geliyorum, kocamda bu hafta cok yogundu sabah aksam calisti neredeyse) ütüsünü haftaya yaparim demistim cunku belim kopuyor ya kizlar :D O is bittince artik hepsi dolaba duzenle yerini alicak, ve artik sonunda hastane cantasina katmaya baslayacagiz bebek esyalarini o da baska bir heyecan :D
Çok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorum 😁 dün bir de doktorum cantani hazirlayabilirsin artik diyince hic tozlanmadi benimkiler tertemiz dolabinda sahibini bekliyorlar 🤗 eşler yardımcı Allah razı olsun onlardan 😍

Çok güzel heyecanlar canimm bunlar ben erken hazirlamistim simdi iyiki diyorum cunku yemek yaparken yoruluyorum su sıralar hep mola verip duruyorum 😁 dün bir de doktorum cantani hazirlayabilirsin artik diyince hic tozlanmadi benimkiler tertemiz dolabinda sahibini bekliyorlar 🤗 eşler yardımcı Allah razı olsun onlardan 😍
Bende yemek yaparken sandelye ile bitişik yaşıyorum sürekli oturarak 😂😂ara tatilde az rahat ettim eşim evde olunca hadi sen taze fasülyeyi benden güzel yapıyorsun şu bu gazla mutfağı ona devrettim😂

Çoğu zaman gecmiyo ki ya ben kendimi biliyorum ikinci gebelik sonuçta normal değil bunlar diyorum doktor şey yapmadı ilgilenmedi ozelede gidemiyorum sinir oldum
Benim de böyle oluyor. Bugün doktora sordum o taş gibi olan durum hiç geçmezse o doğum sancısı dedi, geçiyorsa sıkıntı yok dedi

Bende yemek yaparken sandelye ile bitişik yaşıyorum sürekli oturarak 😂😂ara tatilde az rahat ettim eşim evde olunca hadi sen taze fasülyeyi benden güzel yapıyorsun şu bu gazla mutfağı ona devrettim😂
Ohhh misss gibi valla 🤗 bana diyo sadece yemek yap bulasigi her seyi birak bana ben toplarim diyo yeterki yemek yemek 🤪🤪🤪Esim yemek yapmayi bilmiyor ama bulasik ve temizlikte üstüne yoktur 🤗

Kızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.

Kızlar ben hala hastanedeyim 13 ünde gelmiştim hala çıkarmadılar. Garantiye almak istiyorlar herhalde ben de gözetim altında olduğum için memnunum halimden. Doktorlar 34 e kadar dayanırsın diyorlar rahim ağzımda açıklık çok yok ama rahim ağzı uzunluğumu en son karından 20 mm ölçtüler.Genelde vajinal ultrasonla ölçüyorlardı ama. Hata payı ne kadar olur bilmiyorum. Biz her şeyi hazırladık, doğum çantası falan. Bu hafta sonu bebişin dolabını yerleştiricez. Ne olur ne olmaz diye. Doğumla ilgili hiç bişey söylemiyorlar bu sefer kafayı çikolata kistime taktılar.Çikolata kisti değil yumurtalık fibromu olduğunu düşünüyorlar. Konsey raporu bekliyorlar falan filan. Ben de durumlar böyle.
Allah yardımcınız olsun kuzu hemen çıkarsın inşallah hayırlısıyla minikte sabredebildigi kadar sabretsim❤️

Allah yardımcın olsun 💜 inşallah sen de bebek de şu süreci sorunsuz atlatırsınız, kontrol altında olman iyi bari gerçekten tamam hastahane işi zor ama yinede gözetim altında aklın daha rahat olur

Back
X