- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.981
Günaydın kızlar. Valla cok Ağırlastim ya son aya yaklaştık herşey zor belim kopuyor ağrıdan az ayakta klsam is ypsam yatakta dönerken cok canım yanıyor baya baya ağrılar yokluyor artik beni
Aynı durumdayım benimde karnım full sağda sertBebek sağa doğru kendini çıkarıyor, sertleşiyor çok komik karnım yamuk oluyor sonra geçiyor kızlar
Günaydın kızlar. Valla cok Ağırlastim ya son aya yaklaştık herşey zor belim kopuyor ağrıdan az ayakta klsam is ypsam yatakta dönerken cok canım yanıyor baya baya ağrılar yokluyor artik beni
Bebek sağa doğru kendini çıkarıyor, sertleşiyor çok komik karnım yamuk oluyor sonra geçiyor kızlar
Valla benim de bazen kasılma değil ama dediğiniz gibi bebek bir tarafta durmak istiyor belli birde ne yapıyor iyice geriyor mu kendini göğüs kafesimi de sıkıştırıyor sadece karnım değil kendim de yamuk kalıyorumAynı durumdayım benimde karnım full sağda sert
Henüz konuşulmadı bnce nst alırlar sancı varsa alırlar tahminimceKizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Kendince iyi bir şey yapmaya çalışmış. Sana yardım etmek istemişValla benim de bazen kasılma değil ama dediğiniz gibi bebek bir tarafta durmak istiyor belli birde ne yapıyor iyice geriyor mu kendini göğüs kafesimi de sıkıştırıyor sadece karnım değil kendim de yamuk kalıyorum
Peki asıl bomba ne eşimi benden küçük bekar kuzeni aradı kız demesin mi abi bileti saat kaça alayım ne bileti dedibabası kendi kafasına göre ara tatil bitti oğlum okula başlayacak gelin de ağırlaşmıştır sen git doğuma kadar kal olur mu demiş bizim haberimiz yok babasını arıyor sen kime sordun diye tamam tamam ben hallettim işte diyor bizimkinin hesap sormasını bile dinlemeden sanki sağol iyi oldu diyoruz
Ya onu ben de yaptım buyük temizlikte cok iyi oldu. Kafam rahattı oh misKendince iyi bir şey yapmaya çalışmış. Sana yardım etmek istemişben de 2 gün kadın tuttum. Evin herşey i halletsin diye. Ütü de yapıyor. Biri gelip kalacağına kadın tutmak daha iyi.
Ben bugün özele gittim baya içim rahatladı doktor herşeye baktı sancı. Çok az dedi normal dedi bebek gayet iyi bu ağrılar gripten kaynaklı bı enfeksiyondan dedi Perşembe bidaha nstye gircem genede bide rahim uzunluğunu ölçtu iyi dedi Perşembe bidaha ölçecem dedi nedenseAnladım canım benimde orası oluyor genelde ama akşam yada akşamüzeri kendimi yorarsam. Oda bu hafta çıktı kendime nazar ettim neguzel iyiyim geziyorum derken. Şimdi evdeyim hep kendimi yorunca çıkıyor acısı.sen bugün nasılsın ne yaptın
Onunki yardım değil ben hallettim havası bizim taraf bu işin içinde demiş olacakKendince iyi bir şey yapmaya çalışmış. Sana yardım etmek istemişben de 2 gün kadın tuttum. Evin herşey i halletsin diye. Ütü de yapıyor. Biri gelip kalacağına kadın tutmak daha iyi.
Bol bol dinlen uzan vs şeyler dediBen bugün özele gittim baya içim rahatladı doktor herşeye baktı sancı. Çok az dedi normal dedi bebek gayet iyi bu ağrılar gripten kaynaklı bı enfeksiyondan dedi Perşembe bidaha nstye gircem genede bide rahim uzunluğunu ölçtu iyi dedi Perşembe bidaha ölçecem dedi nedense
Gelen kız demi yardım eder belki canım sana ???Valla benim de bazen kasılma değil ama dediğiniz gibi bebek bir tarafta durmak istiyor belli birde ne yapıyor iyice geriyor mu kendini göğüs kafesimi de sıkıştırıyor sadece karnım değil kendim de yamuk kalıyorum
Peki asıl bomba ne eşimi benden küçük bekar kuzeni aradı kız demesin mi abi bileti saat kaça alayım ne bileti dedibabası kendi kafasına göre ara tatil bitti oğlum okula başlayacak gelin de ağırlaşmıştır sen git doğuma kadar kal olur mu demiş bizim haberimiz yok babasını arıyor sen kime sordun diye tamam tamam ben hallettim işte diyor bizimkinin hesap sormasını bile dinlemeden sanki sağol iyi oldu diyoruz
Kizlar ikinci gebelikte bebegi sezeryan olanlar kacinci hafta alincak bunlar konusulmaya baslandi mi doktorunuz tarafindan acaba
Yok kuzu gelmesin eşim dedi gerek yokGelen kız demi yardım eder belki canım sana ???
Ben hiç özlemiyorum canım benim ilk hamileligim de çok kötü geçmişti çok sevemedim ben açıkçasıHamileliği yaşarken insan çabuk bitmesini istiyor ama dogurunca özlüyorsun
Günaydın kızlar. Parmak ve avuç kaşıntısıyla uyandıminşallah çok sürmez
Geceleri benimki de şişip kaşınıyor yanıyor anlamadım tansiyon mudur acaba
Bı iki haftadır aynı durumdayim kolestrol diye yorumladık
Daha once yazdin mi okuyamadim ama anlattiklarindan idrar yolu enfeksiyonu olabilir gibi geldi, bir kultur ver istersenBütün gece kasık ağrısından uyuyamadım sürekli bıçak saplanıyor gibi bir ağrı vardı zaten mide bulantılarım hiç bitmedi aksine şu bir haftadır çok arttı bir de aşırı akıntım var hele idrarımı yaparken Allahım böyle bir ağrı tarifi olamaz bebek sanki oradan çıkacaktı sabah bir saat uyudum kendime geldim sağolsun bütün apartman kahvaltıya bana gelmişti yine artık böyle tak etti söyledim her şeyi yüzüm gözüm şiş ağlamaktan ağrıdan geberiyorum azıcık insaf olur
Böyleleri yardıma diye gelip genelde sizi sömürür çok sinir oluyorum emrivakilereValla benim de bazen kasılma değil ama dediğiniz gibi bebek bir tarafta durmak istiyor belli birde ne yapıyor iyice geriyor mu kendini göğüs kafesimi de sıkıştırıyor sadece karnım değil kendim de yamuk kalıyorum
Eşim direk olmaz dedi zaten hiç kem küm etmedi biri gelecekse kendi kız kardeşi kuzeni var bizim taraf ile mi rahat edecek dedi ama babası cidden hiç dur bilmiyor yaa geçen günde aramış bak rüyamda size diyordum verin ben bugün kızımla yatacağım diyordu cidden de beklerim gerçekte de derBöyleleri yardıma diye gelip genelde sizi sömürür çok sinir oluyorum emrivakilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?