2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar. Valla cok Ağırlastim ya son aya yaklaştık herşey zor belim kopuyor ağrıdan az ayakta klsam is ypsam yatakta dönerken cok canım yanıyor baya baya ağrılar yokluyor artik beni

Bebek sağa doğru kendini çıkarıyor, sertleşiyor çok komik karnım yamuk oluyor sonra geçiyor kızlar
Aynı durumdayım benimde karnım full sağda sert

Günaydın kızlar. Valla cok Ağırlastim ya son aya yaklaştık herşey zor belim kopuyor ağrıdan az ayakta klsam is ypsam yatakta dönerken cok canım yanıyor baya baya ağrılar yokluyor artik beni
Bebek sağa doğru kendini çıkarıyor, sertleşiyor çok komik karnım yamuk oluyor sonra geçiyor kızlar
Aynı durumdayım benimde karnım full sağda sert
Valla benim de bazen kasılma değil ama dediğiniz gibi bebek bir tarafta durmak istiyor belli birde ne yapıyor iyice geriyor mu kendini göğüs kafesimi de sıkıştırıyor sadece karnım değil kendim de yamuk kalıyorum

Peki asıl bomba ne eşimi benden küçük bekar kuzeni aradı kız demesin mi abi bileti saat kaça alayım ne bileti dedi babası kendi kafasına göre ara tatil bitti oğlum okula başlayacak gelin de ağırlaşmıştır sen git doğuma kadar kal olur mu demiş bizim haberimiz yokbabasını arıyor sen kime sordun diye tamam tamam ben hallettim işte diyor bizimkinin hesap sormasını bile dinlemeden sanki sağol iyi oldu diyoruz

Bütün gece kasık ağrısından uyuyamadım sürekli bıçak saplanıyor gibi bir ağrı vardı zaten mide bulantılarım hiç bitmedi aksine şu bir haftadır çok arttı bir de aşırı akıntım var hele idrarımı yaparken Allahım böyle bir ağrı tarifi olamaz bebek sanki oradan çıkacaktı sabah bir saat uyudum kendime geldim sağolsun bütün apartman kahvaltıya bana gelmişti yine artık böyle tak etti söyledim her şeyi yüzüm gözüm şiş ağlamaktan ağrıdan geberiyorum azıcık insaf olur

Kendince iyi bir şey yapmaya çalışmış. Sana yardım etmek istemiş ben de 2 gün kadın tuttum. Evin herşey i halletsin diye. Ütü de yapıyor. Biri gelip kalacağına kadın tutmak daha iyi.

Kendince iyi bir şey yapmaya çalışmış. Sana yardım etmek istemiş ben de 2 gün kadın tuttum. Evin herşey i halletsin diye. Ütü de yapıyor. Biri gelip kalacağına kadın tutmak daha iyi.
Ya onu ben de yaptım buyük temizlikte cok iyi oldu. Kafam rahattı oh mis

Ben bugün özele gittim baya içim rahatladı doktor herşeye baktı sancı. Çok az dedi normal dedi bebek gayet iyi bu ağrılar gripten kaynaklı bı enfeksiyondan dedi Perşembe bidaha nstye gircem genede bide rahim uzunluğunu ölçtu iyi dedi Perşembe bidaha ölçecem dedi nedense

Onunki yardım değil ben hallettim havası bizim taraf bu işin içinde demiş olacak insan sormadan böyle şeye karışır mı bide adam bu kv olsa valla yine anlarım ama bu adamın hiç sınırı yok kaldı ki benim kız kardeşimin görev yeri bize yakın bir ilçede kuzenim bu ilde üni okuyor düzenli gelip yardım ediyorlar, eşimin boş günlerinde ikimiz zaten hallediyoruz kendi aileme bile kalmalı gerek yok şükür

Bol bol dinlen uzan vs şeyler dedi

Gelen kız demi yardım eder belki canım sana ???

Günaydın kızlar. Parmak ve avuç kaşıntısıyla uyandım inşallah çok sürmez

Geceleri benimki de şişip kaşınıyor yanıyor anlamadım tansiyon mudur acaba

Bı iki haftadır aynı durumdayim kolestrol diye yorumladık

Benim bir iki haftadir el ve parmaklarimin ustu kasiniyor, baska yerde yok. Ben ilk gebelik kolestazindan suphelendim ama sonra anladim egzama olmusum. Ilk defa basima geldi boyle bir sey ama gebelikte kuruluk egzama yapabiliyormus cildimiz daha hassasmis. Her el yikamadan sonra bol krem surmeye baslayinca gecti. Aksatirsam hemen geri geliyor. Sizinle ayni sey midir bilmiyorum ama soyleyeyim dedim.

Daha once yazdin mi okuyamadim ama anlattiklarindan idrar yolu enfeksiyonu olabilir gibi geldi, bir kultur ver istersen

Böyleleri yardıma diye gelip genelde sizi sömürür çok sinir oluyorum emrivakilere

Böyleleri yardıma diye gelip genelde sizi sömürür çok sinir oluyorum emrivakilere
Eşim direk olmaz dedi zaten hiç kem küm etmedi biri gelecekse kendi kız kardeşi kuzeni var bizim taraf ile mi rahat edecek dedi ama babası cidden hiç dur bilmiyor yaa geçen günde aramış bak rüyamda size diyordum verin ben bugün kızımla yatacağım diyordu cidden de beklerim gerçekte de der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…