- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.021
Ben hususi almadım farklı şeylerden birleştirdim kafama göreKızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
Ayva cekirdeklerinden bahsediyorlar ya ben de bugun ona mi baslayayim dedimKızlar ben lansinohun göğüs kremine başladım yavastan aranizda var mi baslayan. Malum geliyor gelmekte olan
Ablam bi 10lu aldi cok gereksiz parcalarla dolu, bende 5 li aldim bi tane 2 tane yeter zaten diğerleri 1-3 aylik olur.Kızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
Sağol canm cok korkuyorfum ama iyi oldu ama hala sancı var nstde cikmadigna göre yalancı sancı demekkSevindim canım korktuğun gibi birsey olmamasına. Daha kolay geçer inşallah bundan sonrasi da
Rahat bıraksalar keske su hamişleri yaaa.Benim görümcem geldi 25 yasinda kafa dinlemeye geldi kpss sonrası bunaldim gelebilir miyim dedi gel dedim. 3 hafta kaldi sagolsun faydasida oldu ama ben sıkılıyorumben şunu yap diyemem. Hergun evimi supuruyorum. Süpürmesem robotu atıyorum. O da ben yapıyorum diye yapmak zorunda kalıyordu rahatsz oluyorum. Ama yinede kötü bisey belki ama kendi kardeşm gelse böyle olmuyorum. Kv aradi sonra görümce gidince gelecem cok kalacam filan dedi. Gelme denilmez ama hic rahat edemiyorum. Senin ki kuzenmis ay işe yarasın bari geliyorsa ama insan yalnzda kalmak isteyebilir.
Helal olsun enisteyeİyi niyet ile gelse valla anlarım ama bu geliş kp açısından erkek tarafı bu işe bakar biz burdayız kafası için yollayacak çünkü ilk evlendiğimizde eşimden yüz bulsa biz tüm tatillerde sadece orada olur benim ailem silinirdi kafa o kafa halakuzen de Allahım evde bi olayı A görse yedi sülaleye Z anlatır eşim kime sordunuz da plan yaptınız biri gelecekse bu kızın ailesinden gelecek dedi direk
Herkes kendi ailesinden sorumlu anlaşma böyle kimse kimseyi ailesi yüzünden zor durumda bırakmayınca mis gibi düzen devam ediyorHelal olsun enisteye
Benimki asla asla gelene gelme demez.anlatmistim hatta burda kanamalarim varken amcasigil tatile gelmisti buraya bizdede kaldilar..bende o sira annemlerde kaliyordum dönmedim eve naparsaniz yapin diye zaten kalkmam yasakti. İyi bari eşin diyebilmis gerek yok diye.Yok kuzu gelmesin eşim dedi gerek yokevde ne varsa sülaleye yetiştirir iyi niyetli insanlar değiller ki bide ona da ben bakarım babasının kafasına göre iş yapması
Yalancı sancılar normal artık son 2aya girdik. Benimde diğerlerinde olmazdı bunda 2haftadir başladı kasılmalar hatta doktora da sordum diğer iki gebeligimde olmadı nasıl birşey bilmiyorum diye tarif ettiği şeyler oluyor öğrenmiş oldumSağol canm cok korkuyorfum ama iyi oldu ama hala sancı var nstde cikmadigna göre yalancı sancı demekk
E bebeğe gidip alcam inşallah geçen hafta bebeğe bişiler almak için çıktık ve hiçbirşey almadım avm deki e bebekte fazla çeşit yoktu.. Antalya'da bir e bebek magazası var oraya gidip alırım muhtemelen.. Civile de bakarım..Kızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
Aslında en başından beri net ifade ediyor ki doğum öncesi doğum sonrası biri gelip kalacaksa kendi ailesi olacak her kadın kendi ailesi ile rahat olur diyor ki kv zaten gelemez desteksiz yürüyemez kendi de der hep çocuk yerine bana bakmak zorunda kalırsınız diye ama kp zamanında kendi eşine uyguladığı şeyleri eşim de bana yapsın istiyor. Tatilleri eşit ikiye bölüp ailelerde eşit kalıyoruz diye kp tarafının gözünde eşim hanımköylüdür tüm dedikodular bunun üstüne hep meselaBenimki asla asla gelene gelme demez.anlatmistim hatta burda kanamalarim varken amcasigil tatile gelmisti buraya bizdede kaldilar..bende o sira annemlerde kaliyordum dönmedim eve naparsaniz yapin diye zaten kalkmam yasakti. İyi bari eşin diyebilmis gerek yok diye.
Erkek dedigin biraz agir olacak ya.bi de kp en az 50 yas ustudur. Yaşının eri olmak lazimAslında en başından beri net ifade ediyor ki doğum öncesi doğum sonrası biri gelip kalacaksa kendi ailesi olacak her kadın kendi ailesi ile rahat olur diyor ki kv zaten gelemez desteksiz yürüyemez kendi de der hep çocuk yerine bana bakmak zorunda kalırsınız diye ama kp zamanında kendi eşine uyguladığı şeyleri eşim de bana yapsın istiyor. Tatilleri eşit ikiye bölüp ailelerde eşit kalıyoruz diye kp tarafının gözünde eşim hanımköylüdür tüm dedikodular bunun üstüne hep mesela
Evet karın agrimida bebek makat duruşundaymis ondan olabilir dedi bide galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuş bende o yüzden çok sancilandimYalancı sancılar normal artık son 2aya girdik. Benimde diğerlerinde olmazdı bunda 2haftadir başladı kasılmalar hatta doktora da sordum diğer iki gebeligimde olmadı nasıl birşey bilmiyorum diye tarif ettiği şeyler oluyor öğrenmiş oldumDüzenli ve geçmeyen olursa ozaman riskli canım kontrol et kendini devamli sende
Ben 30 derecede yıkadım bugün. Nasıl olsa ütü de olacak diye dereceyi yükseltmedimKızlar şimdi bebisin kıyamam yikiycam da kaç derecede yikiyim bilemedim
E bebeğe gidip alcam inşallah geçen hafta bebeğe bişiler almak için çıktık ve hiçbirşey almadım avm deki e bebekte fazla çeşit yoktu.. Antalya'da bir e bebek magazası var oraya gidip alırım muhtemelen.. Civile de bakarım..
B
Ablam bi 10lu aldi cok gereksiz parcalarla dolu, bende 5 li aldim bi tane 2 tane yeter zaten diğerleri 1-3 aylik olur.
Ben hususi almadım farklı şeylerden birleştirdim kafama göre
Kızlar şimdi bebisin kıyamam yikiycam da kaç derecede yikiyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?