2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rahat bıraksalar keske su hamişleri yaaa.

Helal olsun enisteye

Merhaba hanımlar bende ara sıra sızlerin yazılarını okuyan pasif bir ocak annesiyim Allah nasıp kısmet ederse 4.bebegimiz olacak Tam 18 yıl önce günüşhanede kızımı dogurdugumda komşumun annesı zıyarete gelmıstı Gögsüm de büyük bir catlak vardı emzirirken canım gıdıyordu bana dedıkı. Porselen kahve fincanı tabaklarını gögsüne kapat sütyenin ıcınde dursun emzırecegın zaman cıkar sonra gerı koy. Bunu ilk günden yaparsanız asla gögsünüz catlamaz ben sonrakı dogumumda denedım. Yakın cevremede bahsettım sizlerle paylaşmak istedım. Hızur ıcınde yavrularınızı emzırırken belkı aklınıza gelır dua edersınız bana bunun mantıgı porselene. Çarpan anne sütünün gögüs ucunu nemlı tutmasıdır .Hepınıze saglıklı mutlu huzurlu. Dogumlar diliyorum güle güle büyütün yavrularınızı

Yok kuzu gelmesin eşim dedi gerek yok evde ne varsa sülaleye yetiştirir iyi niyetli insanlar değiller ki bide ona da ben bakarım babasının kafasına göre iş yapması
Benimki asla asla gelene gelme demez.anlatmistim hatta burda kanamalarim varken amcasigil tatile gelmisti buraya bizdede kaldilar..bende o sira annemlerde kaliyordum dönmedim eve naparsaniz yapin diye zaten kalkmam yasakti. İyi bari eşin diyebilmis gerek yok diye.

Sağol canm cok korkuyorfum ama iyi oldu ama hala sancı var nstde cikmadigna göre yalancı sancı demekk
Yalancı sancılar normal artık son 2aya girdik. Benimde diğerlerinde olmazdı bunda 2haftadir başladı kasılmalar hatta doktora da sordum diğer iki gebeligimde olmadı nasıl birşey bilmiyorum diye tarif ettiği şeyler oluyor öğrenmiş oldum Düzenli ve geçmeyen olursa ozaman riskli canım kontrol et kendini devamli sende

Kızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
E bebeğe gidip alcam inşallah geçen hafta bebeğe bişiler almak için çıktık ve hiçbirşey almadım avm deki e bebekte fazla çeşit yoktu.. Antalya'da bir e bebek magazası var oraya gidip alırım muhtemelen.. Civile de bakarım..

Aslında en başından beri net ifade ediyor ki doğum öncesi doğum sonrası biri gelip kalacaksa kendi ailesi olacak her kadın kendi ailesi ile rahat olur diyor ki kv zaten gelemez desteksiz yürüyemez kendi de der hep çocuk yerine bana bakmak zorunda kalırsınız diye ama kp zamanında kendi eşine uyguladığı şeyleri eşim de bana yapsın istiyor. Tatilleri eşit ikiye bölüp ailelerde eşit kalıyoruz diye kp tarafının gözünde eşim hanımköylüdür tüm dedikodular bunun üstüne hep mesela

Erkek dedigin biraz agir olacak ya.bi de kp en az 50 yas ustudur. Yaşının eri olmak lazim hic isi yok bunlarla mi ugrasiyor.baska gelini ya da kizi yok mu evli.kizinda uygulasin o dusunceleri

Evet karın agrimida bebek makat duruşundaymis ondan olabilir dedi bide galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuş bende o yüzden çok sancilandim

Benim burda yakın yok sitesinde de pek bir şeye denk gelemedim ya instagramda sitelerden alcam galiba mecbur belki site ismi veren olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…