- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.941
cumartesi 32 haftalik çalışabilir raporu alacaktim ben sali dogurdum 31+3 oluyor yanlis hesaplamiyorsamBide kaç haftalıktin açılma oldugunda
Geçmiş olsun.bende cok korkuyorum ya hem esim hem oglum hasta. Esimle ayri yatiyorum ama oglumu yanımdan ayiramiyorum gece ateslendigi icin 4 gundur gece 3 kere ates dusurucu veriyorum. Yuzume hapsirikda geliyor oksurukde.bazen uykudan kalkiyorum yuzumde oglanin nefesiBenimde oğlanın burnu akiyor,öksürüyordu o iyi oldu bu sefer benim burnum tıkandı cok kötü nefes alamıyorumgece uyuyamadim, bugünde soğan koyacam bakalim.
Benim hafta basinda normal olan karnim ve kilom cok arti. Karnim kocaman oldu birden zaten hep büyürken 2 gun icinde buyuyor sanki
BEnde sürekli burnuna şırınga sıktım yanina yattımGeçmiş olsun.bende cok korkuyorum ya hem esim hem oglum hasta. Esimle ayri yatiyorum ama oglumu yanımdan ayiramiyorum gece ateslendigi icin 4 gundur gece 3 kere ates dusurucu veriyorum. Yuzume hapsirikda geliyor oksurukde.bazen uykudan kalkiyorum yuzumde oglanin nefesi4 gundur böyle simdilik Allah koruyor.insallah bisey olmadan atlatırız
Ayy yok ya ben o kadarda değilim daha sadece bel ve jasik sancim çok var ama geçtiği anlarda oluyor yaSana şöyle söyleyeyim Allah kimseye yasatmasin ama bilincsiz sekilde bebegi dusunemeden karnimi yumruklamaya baslamistim en son agridan.geve 3 asla yatamiyordum karnim batiyordu. Dogum sancin yok diyorlar ne bir serum ne bir agri kesici vermişlerdi devlette hamilesin bir sey yapamayiz dediler keske direkt kendi doktoruma gitseymisim belki durdurulabilirdi. O da nst de bir sey yok dedi gel bakalim demedi biraz benim sansizligim ve doktorlarin ihmali sonucuydu.
Tamda benm zamanlar işte ya bilmiyorum yarın sabah özele gitmeyi düşünüyorum doktor varsa eğer iyisinden haber ederim sizedecumartesi 32 haftalik çalışabilir raporu alacaktim ben sali dogurdum 31+3 oluyor yanlis hesaplamiyorsam
Hepsi bir de hasta ishal kusma gırla kaç gündür acile serum yiyip geliyorlar hayır azıcık düşünce olur ben hastaneden yeni çıkmışım evde yatıyorum yok ne biçim temizlik bu falan benim temizlik yapacak gücüm mü var yada hizmet edecek ağrım var diyincede yatsaydın eşim olunca sesini çıkarmıyor o gidince büyük diye sabır diyorum ama bugün hüngür hüngür ağlattı daha da günahı onda kalsın ben inşallah böyle bir kaynana olmamRiskin varsa neden misafir geliyor ki zaten herşeyi geçtim covid bir yana şu ara ciddi bir grip salgını var ve öksürük milleti bitiriyor sana bulaşsa ne olacakkv yaptıklarına hiç girmiyorum zaten tövbe Allahım yaşlanınca biz de mi böyle olacağız ya bu kafaya nasıl geliyorlar ki
Gitsin. Eşine de sana da yazık. Niye kalıyor ki gitsin yahuHepsi bir de hasta ishal kusma gırla kaç gündür acile serum yiyip geliyorlar hayır azıcık düşünce olur ben hastaneden yeni çıkmışım evde yatıyorum yok ne biçim temizlik bu falan benim temizlik yapacak gücüm mü var yada hizmet edecek ağrım var diyincede yatsaydın eşim olunca sesini çıkarmıyor o gidince büyük diye sabır diyorum ama bugün hüngür hüngür ağlattı daha da günahı onda kalsın ben inşallah böyle bir kaynana olmam
Benim kv de karadenizdeydi şimdi neymiş ben bir doğuruyorsam o dokuz doğuruyormuş ben bundan önce düşük yaptığımda da bana sen üzülmüyorsun ben senden daha çok üzülüyorum diyip hastaneden çıktığım gün bütün mahalleyi evime izinsiz toplayıp işte doğuramadı falan demişti ki dediği için oğlu köye temelli gönderdi eşyaları ile huzurumuzu bozuyor aile apartmanında diyeYani bir kadin olarak hamile bir kadini ozellikle uzuyorsa ben ne diyeyim o kadina . Sen elsen karnindaki torunu bari onu düşünsünben akdenizdeyim kv karadenizde cok şükür
Git canim bencede ins guzel haberlerini alirizTamda benm zamanlar işte ya bilmiyorum yarın sabah özele gitmeyi düşünüyorum doktor varsa eğer iyisinden haber ederim sizede
Sözde iyilik yapıyor bunlar ne ki daha çocuk yokken anneme ben oğlumu kıskanıyorum evlendirdim diye doyamadım falan demişliği var adam 31 yaşındaGitsin. Eşine de sana da yazık. Niye kalıyor ki gitsin yahu
Ee madem moral olarak düşürüyor seni ve zaten agrin var yalan değil ya agrim var de yat baska odaya ne yapabilecek Allah askina.isler ona kaliyor diye kaçar 3 güneHepsi bir de hasta ishal kusma gırla kaç gündür acile serum yiyip geliyorlar hayır azıcık düşünce olur ben hastaneden yeni çıkmışım evde yatıyorum yok ne biçim temizlik bu falan benim temizlik yapacak gücüm mü var yada hizmet edecek ağrım var diyincede yatsaydın eşim olunca sesini çıkarmıyor o gidince büyük diye sabır diyorum ama bugün hüngür hüngür ağlattı daha da günahı onda kalsın ben inşallah böyle bir kaynana olmam
Diğer gelinleri çağırdı evi temizlemeye gelin diyeEe madem moral olarak düşürüyor seni ve zaten agrin var yalan değil ya agrim var de yat baska odaya ne yapabilecek Allah askina.isler ona kaliyor diye kaçar 3 güne
Alsın koynunda uyutsun. Çok sinir bozucu. Aynı apt olması kötü olmuş. En az 1 sokak mesafe olsaymış keşke. Eşin seni destekliyorsa çekilir. Diğer türlü çok zor. Allah kolaylık versinSözde iyilik yapıyor bunlar ne ki daha çocuk yokken anneme ben oğlumu kıskanıyorum evlendirdim diye doyamadım falan demişliği var adam 31 yaşındaki aile apartmanında oturuyoruz yani her gün görüyor
Yok artik yaaaa. Valla benimki de kanamalardan yattigim dönemde kurtajdan hemen sonra hamile kalmasaydin dedi cok sinir oldum . Uzak diye birsey demedim ama yakin olsak derdim. Annem de dedi ayni seyi ona direkt kızdım zaten. Doktora sordum kanamanin onla ilgisi olmadığıni soyledi..doktordan cok biliyorlar ..Benim kv de karadenizdeydi şimdi neymiş ben bir doğuruyorsam o dokuz doğuruyormuş ben bundan önce düşük yaptığımda da bana sen üzülmüyorsun ben senden daha çok üzülüyorum diyip hastaneden çıktığım gün bütün mahalleyi evime izinsiz toplayıp işte doğuramadı falan demişti ki dediği için oğlu köye temelli gönderdi eşyaları ile huzurumuzu bozuyor aile apartmanında diye
Berbat bu dişlerimin hepsini komple sökesim var agzimdan
İyi bari rahatsiz oldugunu anlasin en azindanDiğer gelinleri çağırdı evi temizlemeye gelin diyeodamın kapısını kapatıp yatıyorum çalmadan girip bakıyor bakıyorum diye bugün yatarken herkes namaz kılabilir ama kimse yapması gereken imanı tam yapamaz dedim kalp kırmakta hakka girmekte günah dedim yattım iyi geceler diyip bana dert olacağına sabaha kadar ona dert olsun alıngan bu konulara çok düşünür
Cekecegimiz var bu dişten ya antibiyotik falan kullandinmiBerbat bu dişlerimin hepsini komple sökesim var agzimdan
Vicdansız ya ,bi delir, bi cinnet geçir pis ya nasil böyle kötü olabiliyorlar. Valla böylelerine ağizinin payini vereceksin iste cok sinir oldum kendime olmus gibi hissettimHepsi bir de hasta ishal kusma gırla kaç gündür acile serum yiyip geliyorlar hayır azıcık düşünce olur ben hastaneden yeni çıkmışım evde yatıyorum yok ne biçim temizlik bu falan benim temizlik yapacak gücüm mü var yada hizmet edecek ağrım var diyincede yatsaydın eşim olunca sesini çıkarmıyor o gidince büyük diye sabır diyorum ama bugün hüngür hüngür ağlattı daha da günahı onda kalsın ben inşallah böyle bir kaynana olmam
Benim agri yok ama dis etlerimin görüntüsü cok kötü yamuk yumuk kıpkırmızı. Kızarıklık neysede sekli bozuldu bu geçer mi bilmem.utaniyorum biryle konuşurken görüp gözü takilack diyeBerbat bu dişlerimin hepsini komple sökesim var agzimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?