2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Geçmiş olsun.bende cok korkuyorum ya hem esim hem oglum hasta. Esimle ayri yatiyorum ama oglumu yanımdan ayiramiyorum gece ateslendigi icin 4 gundur gece 3 kere ates dusurucu veriyorum. Yuzume hapsirikda geliyor oksurukde.bazen uykudan kalkiyorum yuzumde oglanin nefesi 4 gundur böyle simdilik Allah koruyor.insallah bisey olmadan atlatırız

BEnde sürekli burnuna şırınga sıktım yanina yattım o bugün daha iyi o burnundan cikan allahim kahverengi kac kere izotonikle temizledim. Gün icinde hem silme hem izotonik smdi iy şükür. Ateş olması kötü ben cok korkuyorum ateşten korusun hepsini rabbim

Ayy yok ya ben o kadarda değilim daha sadece bel ve jasik sancim çok var ama geçtiği anlarda oluyor ya

Hepsi bir de hasta ishal kusma gırla kaç gündür acile serum yiyip geliyorlar hayır azıcık düşünce olur ben hastaneden yeni çıkmışım evde yatıyorum yok ne biçim temizlik bu falan benim temizlik yapacak gücüm mü var yada hizmet edecek ağrım var diyincede yatsaydın eşim olunca sesini çıkarmıyor o gidince büyük diye sabır diyorum ama bugün hüngür hüngür ağlattı daha da günahı onda kalsın ben inşallah böyle bir kaynana olmam

Gitsin. Eşine de sana da yazık. Niye kalıyor ki gitsin yahu

Yani bir kadin olarak hamile bir kadini ozellikle uzuyorsa ben ne diyeyim o kadina . Sen elsen karnindaki torunu bari onu düşünsün ben akdenizdeyim kv karadenizde cok şükür
Benim kv de karadenizdeydi şimdi neymiş ben bir doğuruyorsam o dokuz doğuruyormuş ben bundan önce düşük yaptığımda da bana sen üzülmüyorsun ben senden daha çok üzülüyorum diyip hastaneden çıktığım gün bütün mahalleyi evime izinsiz toplayıp işte doğuramadı falan demişti ki dediği için oğlu köye temelli gönderdi eşyaları ile huzurumuzu bozuyor aile apartmanında diye

Ee madem moral olarak düşürüyor seni ve zaten agrin var yalan değil ya agrim var de yat baska odaya ne yapabilecek Allah askina.isler ona kaliyor diye kaçar 3 güne

Ee madem moral olarak düşürüyor seni ve zaten agrin var yalan değil ya agrim var de yat baska odaya ne yapabilecek Allah askina.isler ona kaliyor diye kaçar 3 güne
Diğer gelinleri çağırdı evi temizlemeye gelin diye odamın kapısını kapatıp yatıyorum çalmadan girip bakıyor bakıyorum diye bugün yatarken herkes namaz kılabilir ama kimse yapması gereken imanı tam yapamaz dedim kalp kırmakta hakka girmekte günah dedim yattım iyi geceler diyip bana dert olacağına sabaha kadar ona dert olsun alıngan bu konulara çok düşünür

Sözde iyilik yapıyor bunlar ne ki daha çocuk yokken anneme ben oğlumu kıskanıyorum evlendirdim diye doyamadım falan demişliği var adam 31 yaşında ki aile apartmanında oturuyoruz yani her gün görüyor
Alsın koynunda uyutsun. Çok sinir bozucu. Aynı apt olması kötü olmuş. En az 1 sokak mesafe olsaymış keşke. Eşin seni destekliyorsa çekilir. Diğer türlü çok zor. Allah kolaylık versin

Yok artik yaaaa. Valla benimki de kanamalardan yattigim dönemde kurtajdan hemen sonra hamile kalmasaydin dedi cok sinir oldum . Uzak diye birsey demedim ama yakin olsak derdim. Annem de dedi ayni seyi ona direkt kızdım zaten. Doktora sordum kanamanin onla ilgisi olmadığıni soyledi..doktordan cok biliyorlar ..

İyi bari rahatsiz oldugunu anlasin en azindan

Vicdansız ya ,bi delir, bi cinnet geçir pis ya nasil böyle kötü olabiliyorlar. Valla böylelerine ağizinin payini vereceksin iste cok sinir oldum kendime olmus gibi hissettim

Berbat bu dişlerimin hepsini komple sökesim var agzimdan
Benim agri yok ama dis etlerimin görüntüsü cok kötü yamuk yumuk kıpkırmızı. Kızarıklık neysede sekli bozuldu bu geçer mi bilmem.utaniyorum biryle konuşurken görüp gözü takilack diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…