2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sevindim canım korktuğun gibi birsey olmamasına. Daha kolay geçer inşallah bundan sonrasi da

Benim görümcem geldi 25 yasinda kafa dinlemeye geldi kpss sonrası bunaldim gelebilir miyim dedi gel dedim. 3 hafta kaldi sagolsun faydasida oldu ama ben sıkılıyorum ben şunu yap diyemem. Hergun evimi supuruyorum. Süpürmesem robotu atıyorum. O da ben yapıyorum diye yapmak zorunda kalıyordu rahatsz oluyorum. Ama yinede kötü bisey belki ama kendi kardeşm gelse böyle olmuyorum. Kv aradi sonra görümce gidince gelecem cok kalacam filan dedi. Gelme denilmez ama hic rahat edemiyorum. Senin ki kuzenmis ay işe yarasın bari geliyorsa ama insan yalnzda kalmak isteyebilir.

İyi niyet ile gelse valla anlarım ama bu geliş kp açısından erkek tarafı bu işe bakar biz burdayız kafası için yollayacak çünkü ilk evlendiğimizde eşimden yüz bulsa biz tüm tatillerde sadece orada olur benim ailem silinirdi kafa o kafa halakuzen de Allahım evde bi olayı A görse yedi sülaleye Z anlatır eşim kime sordunuz da plan yaptınız biri gelecekse bu kızın ailesinden gelecek dedi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…