2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim agri yok ama dis etlerimin görüntüsü cok kötü yamuk yumuk kıpkırmızı. Kızarıklık neysede sekli bozuldu bu geçer mi bilmem.utaniyorum biryle konuşurken görüp gözü takilack diye
İnan ağrıdan gözüm onu görmüyor hamileligim başından beri dışten cok çektim

İnan ağrıdan gözüm onu görmüyor hamileligim başından beri dışten cok çektim
Gebelikten önce ağız bakımı yaptırmadığım için pişmanım. Dişler sanki avcuma dökülüyor. Kırılıyor parça parça. Çürümeye başlayan yerler hafif ağrı yapıyor ama dr a gitmiyorum şimdilik. Senin ilk hamileliğinde de dişlerin böyle ağrılı mı oldu. Antibiyotik iyi geldi mi

Valla hala uzanıyorum uzaninca hafifliuo ama sertlik hep var oturup yada kalkınca sancı oluyo kötü ya tam karın orta alt boşlukta yani kaşık ortasinda
Anladım canım benimde orası oluyor genelde ama akşam yada akşamüzeri kendimi yorarsam. Oda bu hafta çıktı kendime nazar ettim neguzel iyiyim geziyorum derken. Şimdi evdeyim hep kendimi yorunca çıkıyor acısı.sen bugün nasılsın ne yaptın

Benim ilk hamileligim de bir kere ağrıdı dişim başka da hiç ağrıması şükür çok iyiydi ama bunda sürekli ağrıyor ve bütün dişlerim ağrıyor. Kaldı ki hamile olmadan önce yirmilikleri çürükleri vs çektirmistim demek ki onlar kalsa kafayı yiyecekmisim ağrıdan. Ağzımın içine komple bakım yaptırmam gerek en az 30 bin ve doğumdan sonra esime de dedim hemen yaptıracağım nefret geldi artık ya.

Günaydın kızlar geniz akıntısı ve oksurukle güne başladım. Sağlıkla Biteydi hamileliklerimiz
Geçmiş olsun. Ben öksürüğü sirkeli suyu gargara yaparak atlattım. Burun tıkalı olunca, ağızdan nefes aldım boğazım kurudu. Sirkeli su işe yaradı 3 günde öksürük ,10 günde burun tıkanıklığı geçti. İlaçsız işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…