- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.041
Ben kizimda almıştım onlari kullanicam 3 takimda 5 li hastane çıkışı hediye geldi arkadaşımdan yeterli diye hic almadim gerci bu bebegimde resmen hicbisey almadimKızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
Ben battaniye Karaca'nın bir ara link atmıştım onlardan aldım ne kalın ne ince tam istediğim dokuda kumaşı var, 5li set olarak da trendyoldan hoşuma gitti diye şunu da aldım bi gelsin kumaşı beğenirsem bunu yapacağım beğenmezsem önce aldıklarımdan biri olur artık10 lu setler çok pahalı bende 5 li alıp battaniyesini falan kendim ayriyetten uydurmayın düşünüyorum da site ismi veren olur belki diye buraya yazıp sorayım dedim
Yok iki oğlu var sadece biri eşim biri de şeytana şapka çıkartan kaynımErkek dedigin biraz agir olacak ya.bi de kp en az 50 yas ustudur. Yaşının eri olmak lazimhic isi yok bunlarla mi ugrasiyor.baska gelini ya da kizi yok mu evli.kizinda uygulasin o dusunceleri
Evet gogus nemli kalirsa catlamaz derdi annemde o yuzden sutunu bir iki damla sık emzirme bitince diyordu benim ilkinde hic catlamadi cok şükürMerhaba hanımlarbende ara sıra sızlerin yazılarını okuyan pasif bir ocak annesiyim Allah nasıp kısmet ederse 4.bebegimiz olacak Tam 18 yıl önce günüşhanede kızımı dogurdugumda komşumun annesı zıyarete gelmıstı Gögsüm de büyük bir catlak vardı emzirirken canım gıdıyordu bana dedıkı. Porselen kahve fincanı tabaklarını gögsüne kapat sütyenin ıcınde dursun emzırecegın zaman cıkar sonra gerı koy. Bunu ilk günden yaparsanız asla gögsünüz catlamaz ben sonrakı dogumumda denedım. Yakın cevremede bahsettım sizlerle paylaşmak istedım. Hızur ıcınde yavrularınızı emzırırken belkı aklınıza gelır dua edersınız bana bunun mantıgı porselene. Çarpan anne sütünün gögüs ucunu nemlı tutmasıdır .Hepınıze saglıklı mutlu huzurlu. Dogumlar diliyorum güle güle büyütün yavrularınızı
Internetten ilkim bebe den aldi o, bende ebebekten aldim . Ebebekte hepsi burada da gördüm 5 li takim aldim.Nereden aldın ? Internetten mi mağazadan mi internettense site adı verebilir misin bende bakayım :)
Valla kv gelecem cok kalacam, biktirana kadar filan dedi ya icime bisey oturdu. Hani bana zararı olmaz ama kişisel temizlik olarak cok uc noktalardayiz ya , kendi kokusunu almiyor filan. Allah Hayrlisini versin ggelside gitsin diyorum ne deyimRahat bıraksalar keske su hamişleri yaaa.
Kizimda bu seti aldik kumasi bir tik kalindi kis bebegi icin daha uygun acikcasi 5 li set ve ayriyetten battaniye almak bana daha mantıklı geliyor ama bu seti begenmistim ve gercekten guzel dogaldiKızlar hastane çıkışı alan var mı aranızda? Nereden aldınız atabilir misiniz
En azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdımValla kv gelecem cok kalacam, biktirana kadar filan dedi ya icime bisey oturdu. Hani bana zararı olmaz ama kişisel temizlik olarak cok uc noktalardayiz ya , kendi kokusunu almiyor filan. Allah Hayrlisini versin ggelside gitsin diyorum ne deyim
Ben civile bugün agiz mendili ve sütyen icin gittim hepsine bakmadim cok sıcaktı icerisi bana yumuşak gelmedi böyle kumaşları pamuklu evet yumuşak gelmedi. Herkes lcw iyi lcw da netten aldim onlarin kumaşını sevdim.dokusunu ben genelde internetten aldim mesela.kitikate organik patikli alt aldim onlarin kumasida bana öyle süper gelmedi dokununca elinle.kayar ya ,yumuşacık öyle olmadi. Ama lcwdakileri sevdim ben tek skinti nette 3-6 ay zor bulunuyorE bebeğe gidip alcam inşallah geçen hafta bebeğe bişiler almak için çıktık ve hiçbirşey almadım avm deki e bebekte fazla çeşit yoktu.. Antalya'da bir e bebek magazası var oraya gidip alırım muhtemelen.. Civile de bakarım..
Ah kuzum basin sağ olsun ya icim acidi. Gelmesin elleme ,gerçekten ilk bebegin mi bilmiyorum lohusalık cok farkli inan ben bisey olmamasına ragmen gözle görünür bazi seyleri cok batmıştı. BEnim ailem burda değil yurt dışında, oğlumda önceden bilet alncA 2 hafta geç geldi. Biz kv evindeydik mesela o kadar yardimi olmadi yani bende pek bilmiyordum bebek bakimini esim yardim etti. Şuanda zor belki ama yapabilirsin ins biraz biliyor musun bebek giydirme vs. Ben hic bilmiyordum hep esim yapıyordu, banyoyi zaten hep esim yaptırdı. Annem gelince gösterdi giydirmeyi filan sen bunları yap o gelmeyecem.diye kavga ediyorsa gelmesin seni mahveder. Inan hic olmadi bi kadınla anlas gelsn yemek yapsın yardim etsin. seni bu durumun üzmesine.izin verme. Normal Dogum mu olackEn azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdım
Canım ben de ferrum kullanıyorum vitaminin ne senin bende şüpheye düştüm şimdi regenesis vitaminimKızlar ara ara ferrum kullanıyordum şimdi fark ettim ki içinde folik asitte var dr un verdiği multivitaminde de folik asit var bugün folik asitin fazlasının otizm yaptığını okudum bu doktorlar neden böyle yapıyor aklım almıyor artık benimdenek miyiz biz
Makat geliş bebek gerçekten çok zor bütün tekmeleri vajinada hissediyorsun. İki oğlumda öyleydi zaten mecbur sezeryan oldum hatta donmedikleri için. Şuanda kızım baş geliş ve nekadar rahatmis diyorum ki bununda zorlukları var sonuçta ama makat geliş çok farklı. İnşallah senin ufaklikta normal pozisyonunu alır artık büyüdüler çünkü bayaEvet karın agrimida bebek makat duruşundaymis ondan olabilir dedi bide galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuş bende o yüzden çok sancilandim
Annen hayatta olsaydı önce gelcem diye yırtınırdı eminim. Sadece kayinvalide profili icin demiyorum bazi insanlar böyle yeterki senin ona muhtac olduğunu bilsinEn azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdım
Cok mu ayakta kaliyorsun canim ya da magnezyum mu az geliyor acaba. hamileligin 4 . Aylari gibi baya oluyordu kalca agrisi ama sukur yok uzun zamandır.Merhabalar herkese umarım herkes iyidir bir süredir sadce okuyorum yazamıyordum benim bel ağrılarım bugün tavan yaptı resmen sabahtandir kıvranıyorum bide 2 haftadir süren kalça ağrım var tabi onu hiç demiyorum sizde durumlar nasıl ya belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi resmen
Çok üzüldüm basin sagolsun korkma canim Allah yardim eder benimde sadece hastanede kayinvalidem kaldi esimle idare ettik videolar izle bakimla ilgili illa başa cikiyorsun anne olunca goruceksin daha guclu olursun umarim hemen toparlarsin kimseye ihtiyac duymazsinEn azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdım
Basin sag olsun. Annecigin nurlar icinde yatsin. Tam manasiyla anlayamam belki ama boyle bir zamanda annene olan ozlemini biraz da olsa tahmin edebilirim sadece. Annecigin eminim seni goruyordur, ve yaninda olucaktir farkli bir sekilde. Ben oyle inanirim. Rabbim yardimcin olsun. Benim anacigim da beni 18 yasinda dogurmus. Daha kendi cocuk. Babam memur, memleketlerinden uzaklarmis. Yalnizmis ne anne ne kayinvalide ne bir akraba. Bir komsusu varmis, kendinden buyuk ve tecrubeli, o cok destek olmus. Yikarmis, giydirirmis. Ulkenin bbaska ucunda olmalarina ragmen hala gorusurler. İnsallah senin de etrafinda hep iyiler olur. Bircok meziyet zaten yuklu bizde anne olarak unutma. İc sesine kulak ver. Sayet esin iyi bir adamsa o da sana yardimci olur, bir caresini bulacaksiniz eminim. Allahim her daim yardimcin olsunEn azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdım
Günaydın, yaa şu etrafta olan grip mi bulaştı acaba onun çok ciddi öksürüğü vardı tereyağlı pekmez iç varsa o iyi geliyorGünaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?