2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
Bak tam tesadüf instagramda da gördüm 1 yemek kaşığı kuru dut bir su bardağı su ile 15 dk kaynatıp içince de faydalıymış altında baya evet doğru diyen var

Sağol canım benim ilk doğumum olucak oyuzden aslında çok korkuyorum aslında yok zaten kendi bilir gelirse gelir gelmezsede ben bir şekilde hallederim dedim ya bazen çok duygusal bağlıyorum senide üzdüysem kusura bakma lütfen anlık oluyor zaten inan düşük tehlikesi geçirdiğim zaman yanımdaydı sadce uyumustu ven hizmet etmiştim ona o halimle bide düşün doğuracağım zamn da cok beklentim yok ondan. Benim eşim Allah razı olsun başından beridir cok yardımcı gerçekten o konuda da yardım eder sizin eşiniz gibi galiba bir şekilde bende öğrenicem artık. Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sadce

Evet trendyolda gördüm bu seti çok tatlı görünüyor hoşuma gitmişti favorilemistim sette battaniye de olsa süper olurmuş ama bende zaten 5 li set alıp battaniye ayrı alacağım yanına buyuk ihtimalle ya da bu seti alıcam eşekkür ederim bilgi için

Çok tatlı görünüyor Karaca'ya bakayım battaniyeler için teşekkür ederim

Öyle kv geleceğine hic gelmesin bovser canım .

Aynen cidden öyle zaten ondan çok bir beklentimde yok sadce ilk doğum olucak diye çok korkuyorum yanımda biri olsun istiyorum. Bi ablam var ama onunda çocukları var ve 6 ay önce doğum yaptı halam gelirim dedi ama oda ameliyat olmazsa tabi başka kimsede yok zaten kuzenlerim falan küçükler daha olanda yaşadığım şehirde değil ya zaten şuana kadar herseyi kendim hallettiysem bunuda hallederim diye düşünüyorum Rabbım bir şekilde kolaylık sağlıyor. İşte bu yüzden normal doğum olmasini çok istiyorum sonrasında kimseye muhtaç olmamak için

Cok mu ayakta kaliyorsun canim ya da magnezyum mu az geliyor acaba. hamileligin 4 . Aylari gibi baya oluyordu kalca agrisi ama sukur yok uzun zamandır.
Ewt aslında en son temizlik yaptığım zamn zaten kalça ağrım başladı. Ya düşük tehlikesi geçirdim zamn çok yattım bi 5. Ayıma kadar oyuzden biraz fazla kilo aldım sanırım ve herkes hareket etmezsen doğumun çok zor geçer gibi laflar edince bende yerimde durmuyorum çok . Biraz fazla şiştim zaten 71 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum dün gece uyuyamadım sabaha kadar bel ağrısından eşim kaç defa belime masaj yaptı hatırlamıyorum bile tahlil verdim bende kalçamdan dolayı pazartesi çıkacak sonuç ona göre belki benide doktorum magnezyum ilacına başlatır

Eltim hastaydı ondan bulaştı sanırım canım hiçbir şey istemiyor
Deneyeceğim bakalım yataktan kalkabilirsem
Dut için hamileler içebilir mi yazmışlar şeker sıkıntısı varsa içmesin demişler onu aklında tut ama mutlaka bişey iç öksürük bizim için en büyük tehlike ateşten sonra en iyi sen biliyorsun, cidden öyle bir döneme denk geldik ki ne kadar salgın hastalık varsa var şaka gibi neyden korunacağız şaşırdım ya

Çok sağol canım izliyorum bende arada demi zaten tek kalıyor sonrasında Her halükarda. Amin amin canım insallh hepimizinki sorunsuz geçer

Çok tatlı görünüyor Karaca'ya bakayım battaniyeler için teşekkür ederim
Ben şunu aldım henüz yıkamadım tabi tüyü vs ne olur bilmiyorum bide aldığımda daha ucuzdu indirimdeydi ama şimdi yine artmış

Eklentiler

• Screenshot_20221120_095329_com.huawei.browser.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 53
Ay çok sağol canım benimm ilk doğum olduğu için gözümde fazla buyudu oyuzden biraz duygusallım galiba. En büyük destekçim eşim zaten o olmazsa ne yapardım bende bilmiyorum bir şekilde halledecek bende galiba en azından kv ye muhtaç kalmamak için . Ne güzel Rabbım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallh

Rabbim annenin mekanını cennet kılsın inşallah böyle hissedip duygusal olman kadar doğal bişey yok ki, ilk çocuk için bir de. Benim de kv gelemez annem de bir hafta durabilecek mi belirsiz çünkü o olmadan babam ve dedem idare edemez onlar da kalkıp gelme imkanları yok tabi. Öyle olunca yeni doğum yapan arkadaşım hep sık sık çağırdı anlattı açıkçası kendim de gördüm büyükler sezeryansa etrafta yemek temizlik birde bebeği anneye veriyor hatta bebek tutsun rahat emsin diye yardım ediyorken işi daha da zora sokuyorlar. Gece uykularında faydaları oluyordur ama ne yapalım onu da eşler ile dönüşümlü yaparız artık. Yeterki sağlıkla gelsin minikler bak gör biz de çoktan yolumuzu bulmuş düzene sokmuş oluruz Rabbimin de yardımı ile

Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi canım benim sen kendin daha güzel bakarsın bebişine

Günaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
Gecmis olsun canim yine salgin mı var acaba gece esim bi tuhaf yatti baktim atesi var uyandirdim donuyorum diyo eyvah dedim hemen gece soklama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…