- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.061
Bak tam tesadüf instagramda da gördüm 1 yemek kaşığı kuru dut bir su bardağı su ile 15 dk kaynatıp içince de faydalıymış altında baya evet doğru diyen varGünaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
Sağol canım benimAh kuzum basin sağ olsun ya icim acidi. Gelmesin elleme ,gerçekten ilk bebegin mi bilmiyorum lohusalık cok farkli inan ben bisey olmamasına ragmen gözle görünür bazi seyleri cok batmıştı. BEnim ailem burda değil yurt dışında, oğlumda önceden bilet alncA 2 hafta geç geldi. Biz kv evindeydik mesela o kadar yardimi olmadi yani bende pek bilmiyordum bebek bakimini esim yardim etti. Şuanda zor belki ama yapabilirsin ins biraz biliyor musun bebek giydirme vs. Ben hic bilmiyordum hep esim yapıyordu, banyoyi zaten hep esim yaptırdı. Annem gelince gösterdi giydirmeyi filan sen bunları yap o gelmeyecem.diye kavga ediyorsa gelmesin seni mahveder. Inan hic olmadi bi kadınla anlas gelsn yemek yapsın yardim etsin. seni bu durumun üzmesine.izin verme. Normal Dogum mu olack
Kizimda bu seti aldik kumasi bir tik kalindi kis bebegi icin daha uygun acikcasi 5 li set ve ayriyetten battaniye almak bana daha mantıklı geliyor ama bu seti begenmistim ve gercekten guzel dogaldi
Genel Markalar Organik Bebek 8 Parça Hastane Çıkış Seti Unisex Sütlü Kahve ipeksi baby - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Organik Bebek 8 Parça Hastane Çıkış Seti Unisex Sütlü Kahve ipeksi baby yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Internetten ilkim bebe den aldi o, bende ebebekten aldim . Ebebekte hepsi burada da gördüm 5 li takim aldim.
Eltim hastaydı ondan bulaştı sanırım canım hiçbir şey istemiyorGünaydın, yaa şu etrafta olan grip mi bulaştı acaba onun çok ciddi öksürüğü vardı tereyağlı pekmez iç varsa o iyi
Kafamı kaldıralım yok ama içmek zorundayımGecmis olsun canim.
Tereyagli pekmez. Ya da zencefil bal karisimi macun tuket. Gogsunu yumusatir ve bol bol sivi al.
Ben battaniye Karaca'nın bir ara link atmıştım onlardan aldım ne kalın ne ince tam istediğim dokuda kumaşı var, 5li set olarak da trendyoldan hoşuma gitti diye şunu da aldım bi gelsin kumaşı beğenirsem bunu yapacağım beğenmezsem önce aldıklarımdan biri olur artık
Deneyeceğim bakalım yataktan kalkabilirsemBak tam tesadüf instagramda da gördüm 1 yemek kaşığı kuru dut bir su bardağı su ile 15 dk kaynatıp içince de faydalıymış altında baya evet doğru diyen var
Öyle kv geleceğine hic gelmesin bovser canım .Sağol canım benimilk doğumum olucak oyuzden aslında çok korkuyorum aslında yok zaten kendi bilir gelirse gelir gelmezsede ben bir şekilde hallederim dedim ya bazen çok duygusal bağlıyorum senide üzdüysem kusura bakma lütfen anlık oluyor zaten inan düşük tehlikesi geçirdiğim zaman yanımdaydı sadce uyumustu ven hizmet etmiştim ona o halimle bide düşün doğuracağım zamn da cok beklentim yok ondan. Benim eşim Allah razı olsun başından beridir cok yardımcı gerçekten o konuda da yardım eder sizin eşiniz gibi galiba bir şekilde bende öğrenicem artık. Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sadce
Ben kizimda almıştım onlari kullanicam 3 takimda 5 li hastane çıkışı hediye geldi arkadaşımdan yeterli diye hic almadim gerci bu bebegimde resmen hicbisey almadim
Aynen cidden öyle zaten ondan çok bir beklentimde yok sadce ilk doğum olucak diye çok korkuyorum yanımda biri olsun istiyorum. Bi ablam var ama onunda çocukları var ve 6 ay önce doğum yaptı halam gelirim dedi ama oda ameliyat olmazsa tabi başka kimsede yok zaten kuzenlerim falan küçükler daha olanda yaşadığım şehirde değil ya zaten şuana kadar herseyi kendim hallettiysem bunuda hallederim diye düşünüyorum Rabbım bir şekilde kolaylık sağlıyor. İşte bu yüzden normal doğum olmasini çok istiyorum sonrasında kimseye muhtaç olmamak içinAnnen hayatta olsaydı önce gelcem diye yırtınırdı eminim. Sadece kayinvalide profili icin demiyorum bazi insanlar böyle yeterki senin ona muhtac olduğunu bilsin
Sezeryan olursan dikislerin iyilesene kadar mecbur biri gelmesi lazim.
Yok mu kendi akrabalarından kuzen kardes hatta arkadaş olur yardim edebilecek deneyimli biri canim,kavga çıkaracak kadar gelmek istemiyorsa hic muhatap olmamis olurdun.
Ewt aslında en son temizlik yaptığım zamn zaten kalça ağrım başladı. Ya düşük tehlikesi geçirdim zamn çok yattım bi 5. Ayıma kadar oyuzden biraz fazla kilo aldım sanırım ve herkes hareket etmezsen doğumun çok zor geçer gibi laflar edince bende yerimde durmuyorum çok . Biraz fazla şiştim zaten 71 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum dün gece uyuyamadım sabaha kadar bel ağrısından eşim kaç defa belime masaj yaptı hatırlamıyorum bileCok mu ayakta kaliyorsun canim ya da magnezyum mu az geliyor acaba. hamileligin 4 . Aylari gibi baya oluyordu kalca agrisi ama sukur yok uzun zamandır.
Eltim hastaydı ondan bulaştı sanırım canım hiçbir şey istemiyor
Dut için hamileler içebilir mi yazmışlar şeker sıkıntısı varsa içmesin demişler onu aklında tut ama mutlaka bişey iç öksürük bizim için en büyük tehlike ateşten sonra en iyi sen biliyorsun, cidden öyle bir döneme denk geldik ki ne kadar salgın hastalık varsa var şaka gibi neyden korunacağız şaşırdım yaDeneyeceğim bakalım yataktan kalkabilirsem
Çok sağol canım izliyorum bende arada demi zaten tek kalıyor sonrasında Her halükarda. Amin amin canım insallh hepimizinki sorunsuz geçerÇok üzüldüm basin sagolsun korkma canim Allah yardim eder benimde sadece hastanede kayinvalidem kaldi esimle idare ettik videolar izle bakimla ilgili illa başa cikiyorsun anne olunca goruceksin daha guclu olursun umarim hemen toparlarsin kimseye ihtiyac duymazsin
Ben şunu aldım henüz yıkamadım tabi tüyü vs ne olur bilmiyorum bide aldığımda daha ucuzdu indirimdeydi ama şimdi yine artmışÇok tatlı görünüyorKaraca'ya bakayım battaniyeler için teşekkür ederim
Ay çok sağol canım benimmBasin sag olsun. Annecigin nurlar icinde yatsin. Tam manasiyla anlayamam belki ama boyle bir zamanda annene olan ozlemini biraz da olsa tahmin edebilirim sadece. Annecigin eminim seni goruyordur, ve yaninda olucaktir farkli bir sekilde. Ben oyle inanirim. Rabbim yardimcin olsun. Benim anacigim da beni 18 yasinda dogurmus. Daha kendi cocuk. Babam memur, memleketlerinden uzaklarmis. Yalnizmis ne anne ne kayinvalide ne bir akraba. Bir komsusu varmis, kendinden buyuk ve tecrubeli, o cok destek olmus. Yikarmis, giydirirmis. Ulkenin bbaska ucunda olmalarina ragmen hala gorusurler. İnsallah senin de etrafinda hep iyiler olur. Bircok meziyet zaten yuklu bizde anne olarak unutma. İc sesine kulak ver. Sayet esin iyi bir adamsa o da sana yardimci olur, bir caresini bulacaksiniz eminim. Allahim her daim yardimcin olsun
Rabbim annenin mekanını cennet kılsın inşallahAy çok sağol canım benimmilk doğum olduğu için gözümde fazla buyudu oyuzden biraz duygusallım galiba. En büyük destekçim eşim zaten o olmazsa ne yapardım bende bilmiyorum bir şekilde halledecek bende galiba en azından kv ye muhtaç kalmamak için . Ne güzel Rabbım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallh
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi canım benim sen kendin daha güzel bakarsın bebişineEn azından kv niz gelicek benimki belli değil bakmam diyor habire kavga çıkartıyor hergun annemde yok vefat etti tek başıma nasıl işin içinden çıkacam bilmiyorum bu aralar bu yüzden çok duygusal bağladım en çokta anne olurken annemin yanımda olmasını isterdim en azından kv ye muhtaç olmazdım
Gecmis olsun canim yine salgin mı var acaba gece esim bi tuhaf yatti baktim atesi var uyandirdim donuyorum diyo eyvah dedim hemen gece soklama yaptımGünaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?