- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.081
Ne diyeyim kiValla kv gelecem cok kalacam, biktirana kadar filan dedi ya icime bisey oturdu. Hani bana zararı olmaz ama kişisel temizlik olarak cok uc noktalardayiz ya , kendi kokusunu almiyor filan. Allah Hayrlisini versin ggelside gitsin diyorum ne deyim
Ya var ya evden çıkmıyorduk nasıl oldu anlamadım. Bir şeyler içmeye çalışıyorum ama midem hiçbirini kabul etmiyorDut için hamileler içebilir mi yazmışlar şeker sıkıntısı varsa içmesin demişler onu aklında tut ama mutlaka bişey iç öksürük bizim için en büyük tehlike ateşten sonra en iyi sen biliyorsun, cidden öyle bir döneme denk geldik ki ne kadar salgın hastalık varsa var şaka gibi neyden korunacağız şaşırdım ya
Domuz gribi salgını var canım herkes hasta gece çocuğu acile götürdük acil çok doluyduGecmis olsun canim yine salgin mı var acaba gece esim bi tuhaf yatti baktim atesi var uyandirdim donuyorum diyo eyvah dedim hemen gece soklama yaptım
Evet ya resmen taş gbi sürekli ya makat gelişiymusMakat geliş bebek gerçekten çok zor bütün tekmeleri vajinada hissediyorsun. İki oğlumda öyleydi zaten mecbur sezeryan oldum hatta donmedikleri için. Şuanda kızım baş geliş ve nekadar rahatmis diyorum ki bununda zorlukları var sonuçta ama makat geliş çok farklı. İnşallah senin ufaklikta normal pozisyonunu alır artık büyüdüler çünkü baya
Ayy grip mi oldun canm aha ben 10, gün oldu hala atlatamadim yaYa var ya evden çıkmıyorduk nasıl oldu anlamadım. Bir şeyler içmeye çalışıyorum ama midem hiçbirini kabul etmiyor
Ayy grip mi oldun canm aha ben 10, gün oldu hala atlatamadim ya
Oksurmekten artık sancilandim işte aman dikkat et greyfut suyu iç bal karabiber yapDomuz gribi salgını var canım herkes hasta gece çocuğu acile götürdük acil çok doluydu
Geçmiş olsun canim bizimkilerde fena hastalar benimde genzim yanmaya basladi ,bizim burda portakal bol biliyorsun ,bol bol tüket.Günaydın kızlar oğlum hasta bende hastayım öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki. Oglsna da ilaç içeremiyorum berbat bir pazar
Benimde burnun tikanip aciliyor halim yok gibi ama nefeste alamıyor gibiym bi değisigim. Nebulizatore izotonik koyup onu çekecem belki düzelirimYa var ya evden çıkmıyorduk nasıl oldu anlamadım. Bir şeyler içmeye çalışıyorum ama midem hiçbirini kabul etmiyor
Canim bak benim cocuk prematüre ydi bana Allah guc verdi korkmadan baktim cok sukur . Birden anne oluvericeksim merak etme. Sen gerekli bilgileri arastir ogren bilmedigin yerde bizlere sor sonucta ikinci ucuncu deneyimi olanlar var grupta. Sana sadece bebegi uzaticak yatagina koyacak yemegini yapacak biri olsa yeter yani halan ameliyat olsa bile mutlaka kuzenlerden biri olsun yaninda.birde eger sezeryan olursa bol bol yürü evde eger dikisim var diye surekli yatarsan cok gec iyilesiyorsun.zaten doktorda diyecek bol bol yuru diye.Aynen cidden öyle zaten ondan çok bir beklentimde yok sadce ilk doğum olucak diye çok korkuyorum yanımda biri olsun istiyorum. Bi ablam var ama onunda çocukları var ve 6 ay önce doğum yaptı halam gelirim dedi ama oda ameliyat olmazsa tabi başka kimsede yok zaten kuzenlerim falan küçükler daha olanda yaşadığım şehirde değil ya zaten şuana kadar herseyi kendim hallettiysem bunuda hallederim diye düşünüyorum Rabbım bir şekilde kolaylık sağlıyor. İşte bu yüzden normal doğum olmasini çok istiyorum sonrasında kimseye muhtaç olmamak için
Hareket derken temizlikden bahsetmiyorlar amaEwt aslında en son temizlik yaptığım zamn zaten kalça ağrım başladı. Ya düşük tehlikesi geçirdim zamn çok yattım bi 5. Ayıma kadar oyuzden biraz fazla kilo aldım sanırım ve herkes hareket etmezsen doğumun çok zor geçer gibi laflar edince bende yerimde durmuyorum çok . Biraz fazla şiştim zaten 71 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum dün gece uyuyamadım sabaha kadar bel ağrısından eşim kaç defa belime masaj yaptı hatırlamıyorum biletahlil verdim bende kalçamdan dolayı pazartesi çıkacak sonuç ona göre belki benide doktorum magnezyum ilacına başlatır
Valla öyle canim testte yapilmiyor artik. Doktor esime parol vermis antibiyotik de vermemis adam fena hasta.bir de demiski test yapmiyoruz artik senin karin hamileydi dikkat et demis..Dut için hamileler içebilir mi yazmışlar şeker sıkıntısı varsa içmesin demişler onu aklında tut ama mutlaka bişey iç öksürük bizim için en büyük tehlike ateşten sonra en iyi sen biliyorsun, cidden öyle bir döneme denk geldik ki ne kadar salgın hastalık varsa var şaka gibi neyden korunacağız şaşırdım ya
Maalesef canımAyy grip mi oldun canm aha ben 10, gün oldu hala atlatamadim ya
Deneyeceğim canım sağolOksurmekten artık sancilandim işte aman dikkat et greyfut suyu iç bal karabiber yap
Midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı bile yapamadımGeçmiş olsun canim bizimkilerde fena hastalar benimde genzim yanmaya basladi ,bizim burda portakal bol biliyorsun ,bol bol tüket.
İnşallah atlatırız hepimizBenimde burnun tikanip aciliyor halim yok gibi ama nefeste alamıyor gibiym bi değisigim. Nebulizatore izotonik koyup onu çekecem belki düzelirim
Bos kaldikcada bulanir canim ufak tefek ne geçiyorsa bogazindan atistir artik hicbirsey yiyemiorsan leblebi felan bari at agzina.Midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı bile yapamadım
Zar zor yemeye çalışacağım mecbur ayakta durmak zorundayım bugün eşim izinli ama yarın çalışacak yar8na kadar toparlanmam lazımBos kaldikcada bulanir canim ufak tefek ne geçiyorsa bogazindan atistir artik hicbirsey yiyemiorsan leblebi felan bari at agzina.
Maden suyuna limon sik ic valla zor. Dun de cok ayaktaydım bacagimin arkasi bi değişik tikanmis gibiZar zor yemeye çalışacağım mecbur ayakta durmak zorundayım bugün eşim izinli ama yarın çalışacak yar8na kadar toparlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?