2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ne diyeyim ki ne gereği var biktirana kadar durmanın anlamıyorum bu insanları.

Ya var ya evden çıkmıyorduk nasıl oldu anlamadım. Bir şeyler içmeye çalışıyorum ama midem hiçbirini kabul etmiyor

Evet ya resmen taş gbi sürekli ya makat gelişiymus

Canim bak benim cocuk prematüre ydi bana Allah guc verdi korkmadan baktim cok sukur . Birden anne oluvericeksim merak etme. Sen gerekli bilgileri arastir ogren bilmedigin yerde bizlere sor sonucta ikinci ucuncu deneyimi olanlar var grupta. Sana sadece bebegi uzaticak yatagina koyacak yemegini yapacak biri olsa yeter yani halan ameliyat olsa bile mutlaka kuzenlerden biri olsun yaninda.birde eger sezeryan olursa bol bol yürü evde eger dikisim var diye surekli yatarsan cok gec iyilesiyorsun.zaten doktorda diyecek bol bol yuru diye.

Hareket derken temizlikden bahsetmiyorlar amasana desemde bende cok sardım bu ara temizlige ama mesela bir odayi temizleyip yarim saat yatar pozisyonda dinleniyorum sonra diger odaya geçiyorum.
Senle basindan beri hemen hemn ayni seyleri yasadik kanamalardan dolayi cok yattik ama sen 12 aldiysan bende 14 aldim benim agrim yok canim.magnezyum kullanmadan once vardi bence seninkide ondan kaynaklidir

Valla öyle canim testte yapilmiyor artik. Doktor esime parol vermis antibiyotik de vermemis adam fena hasta.bir de demiski test yapmiyoruz artik senin karin hamileydi dikkat et demis..nereye edicez dikkat esimden kacsam cocukdan kacamiyorumki kac defa yuzume oksurup hapsiriyor

Kızlar bebek arabasında Chicco Liteway veya Kraft Q77 baston tipi alıp arabaya normal bir puset mi alsam, yoksa yine aşağıda fotoğrafı olan normal bebek arabasının içine puset koyulanlardan (baktığım Sunny marka) mı alsam?

Travel almak istemiyorum, Chicco ve Kraft da yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar?
Bebek arabasında pusetli kullanmak şart mıdır? Sadece arabada veya evde puset kullanmayı düşünüyorum, olmaz mı?
Özellikle Chicco 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Ama pusetli olanlar o kadar uzun süre gitmiyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yemin ederim normal araba almaktan daha zor bu iş. Herkes bir şey diyor kafam karman çorman oldu

Eklentiler

• 8FDB7205-4DF1-4164-AEC0-6A7C37B5202E.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 96AAB155-3D81-4F48-B3BF-D5A67828E629.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 813726B8-77C1-411C-9E8D-3FD3ADD21767.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…