- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.101
Deneyim canımMaden suyuna limon sik ic valla zor. Dun de cok ayaktaydım bacagimin arkasi bi değişik tikanmis gibi
Herkes hasta esiminde atesi var kayinvalidem bakıyor ona şimdi acile gidecekler en azindan bir ilaç baslasın gece boyunca sirke parol nurufen verdim ama olmadi antibiyotikle gecirecek artıkBen de bu hafta çok ağır grip geçirdim kizlar, antibiyotik de kullanmaya başladım, serum da takildi valla, parol fln hikaye..
Site de var ama ben çok kararsızımBenim burda yakın yok sitesinde de pek bir şeye denk gelemedim ya instagramda sitelerden alcam galiba mecbur belki site ismi veren olur
Evet canım ama fiyatlar çok uçuk bizim bütçemiz çok kısıtlı açıkçası uygun ve güzel bişiler bulursam alcam.. Lcw almış başını gidiyor kaliteli ama evet.. Lcw ye gittim hastane çıkışı bulamadım..Ben civile bugün agiz mendili ve sütyen icin gittim hepsine bakmadim cok sıcaktı icerisi bana yumuşak gelmedi böyle kumaşları pamuklu evet yumuşak gelmedi. Herkes lcw iyi lcw da netten aldim onlarin kumaşını sevdim.dokusunu ben genelde internetten aldim mesela.kitikate organik patikli alt aldim onlarin kumasida bana öyle süper gelmedi dokununca elinle.kayar ya ,yumuşacık öyle olmadi. Ama lcwdakileri sevdim ben tek skinti nette 3-6 ay zor bulunuyor
Yok haklisin ama lcw da bak uygulama indir kupon filan veriyor 70 e 80 a ikili takım oluyor. Ben bi ara kuponla aldim. Cocuk urunleri pahali az once emzik baktım avent amazonda kiz icin ikili 0-6 ay 98 tl erkek icin 132Evet canım ama fiyatlar çok uçuk bizim bütçemiz çok kısıtlı açıkçası uygun ve güzel bişiler bulursam alcam.. Lcw almış başını gidiyor kaliteli ama evet.. Lcw ye gittim hastane çıkışı bulamadım..Sitesinde illaki vardır ama ben bizzat gidip görüp almak istiyorum çünkü başka şeylerde alcam
Kuponda veriyor biliyorum canım ama dediğim gibi.. Yine de bakıyorum aradaYok haklisin ama lcw da bak uygulama indir kupon filan veriyor 70 e 80 a ikili takım oluyor. Ben bi ara kuponla aldim. Cocuk urunleri pahali az once emzik baktım avent amazonda kiz icin ikili 0-6 ay 98 tl erkek icin 132
Nedense benim belim hiç ağrımıyorMerhabalar herkese umarım herkes iyidir bir süredir sadce okuyorum yazamıyordum benim bel ağrılarım bugün tavan yaptı resmen sabahtandir kıvranıyorum bide 2 haftadir süren kalça ağrım var tabi onu hiç demiyorum sizde durumlar nasıl ya belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi resmen
Ay ben de hiçbirşey almadım sadece avent emzik almışım büyük kızım hiç emzik almadı o yüzden heves ettim gidip ilk emzik almışımBen kizimda almıştım onlari kullanicam 3 takimda 5 li hastane çıkışı hediye geldi arkadaşımdan yeterli diye hic almadim gerci bu bebegimde resmen hicbisey almadim
Ben de aventin kalkanından aldım hem krem hem göğüs kalkanı. Cok hazır hissediyorum emzirmeyeBende avent in göğüs kalkanı da var insallah gerek olmaz ama iyi diyorlar onu da bir denesen mi bu kez
Aynı durumdayım antibiyotik yarın bitecek benimBen de bu hafta çok ağır grip geçirdim kizlar, antibiyotik de kullanmaya başladım, serum da takildi valla, parol fln hikaye..
Uc bes damla nane yagi damlat kaynamis suya ve buharini cek burnuna. Her gun bir iki sefer yap. O kdar faydasi oluyor kiBenimde burnun tikanip aciliyor halim yok gibi ama nefeste alamıyor gibiym bi değisigim. Nebulizatore izotonik koyup onu çekecem belki düzelirim
Migren kotu. Kolay kolay gecmez hele minoset ya da parolla. Ama baska ilac da olmuyor.Bugün migrenim tuttu kızlar sabahtan beri ölüyorum inat edip ilac da içmemiştim ama dayanamadım en son minoset içtim biraz rahatladım ama tam olarak geçmedi henuz
Ay insallah bir sorun olmaz birseye gerek kalmaz sütlerimiz olur bol bol emziririz doyasıyaBen de aventin kalkanından aldım hem krem hem göğüs kalkanı. Cok hazır hissediyorum emzirmeye
Pes yaa.Boyle hasta hasta çocuklu hamile yaşlısı olan evlere gelenlere deli oluyorum otur evinde dimiBenim kv sözde bana bakmaya geldi ama iş yapmaktan belim kopuyor şuan yok evi sil süpür çamaşır as at topla yok yemek yap banyoyu temizle daha yeni oturdum ama ölüyorum sancıdan bir de küçük eltim onun oğlu doğunca benim oğlumu sevmezsiniz falan diye ağlamış bana geldi onu anlatıyor hayır sen benim evimden çıkmıyorsun oğlun 6 aydır çişini öğrenemedi her yere işedi ben hasta halimle temizledim her gün çocuğunu gönderiyorsun gelip bu şekilde davranmak niye bir de dün ateş kusma öksürük neden geldin hani yanlış anlama bana bulaşsa ne olacak dedim zaten çocuğun burda bakıyorum sen dinlenseydin dedim diye şimdiden istemiyor bile oldum Allahım bir gram düşünce yok
Hayır aile apartmanında kalıyoruz kv zaten köydeydi hastanede yattım çıktım diye geldi gelmeseydi daha iyiydi benden çıkmıyorlar sabah kahvaltısı yemeği dün artık ptladım diye benden suçlusu yok ben hastalansam ilaçta kullanamıyorum anca serum kadın kadına bu kadar eziyet yapılmazPes yaa.Boyle hasta hasta çocuklu hamile yaşlısı olan evlere gelenlere deli oluyorum otur evinde dimi
Bende chicco almak istedim sonra nuna pepp indirimli aldım extra ona puset da aldım. Böyle arabaları şuan 0+ kullanıyorlar korkmayınKızlar bebek arabasında Chicco Liteway veya Kraft Q77 baston tipi alıp arabaya normal bir puset mi alsam, yoksa yine aşağıda fotoğrafı olan normal bebek arabasının içine puset koyulanlardan (baktığım Sunny marka) mı alsam?
Travel almak istemiyorum, Chicco ve Kraft da yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar?
Bebek arabasında pusetli kullanmak şart mıdır? Sadece arabada veya evde puset kullanmayı düşünüyorum, olmaz mı?
Özellikle Chicco 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Ama pusetli olanlar o kadar uzun süre gitmiyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemin ederim normal araba almaktan daha zor bu iş. Herkes bir şey diyor kafam karman çorman oldu
Bak bizim böyle sadece puset kırmızı rengiKızlar bebek arabasında Chicco Liteway veya Kraft Q77 baston tipi alıp arabaya normal bir puset mi alsam, yoksa yine aşağıda fotoğrafı olan normal bebek arabasının içine puset koyulanlardan (baktığım Sunny marka) mı alsam?
Travel almak istemiyorum, Chicco ve Kraft da yenidoğandan itibaren kullanılır diyorlar?
Bebek arabasında pusetli kullanmak şart mıdır? Sadece arabada veya evde puset kullanmayı düşünüyorum, olmaz mı?
Özellikle Chicco 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. Ama pusetli olanlar o kadar uzun süre gitmiyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemin ederim normal araba almaktan daha zor bu iş. Herkes bir şey diyor kafam karman çorman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?