2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de bu hafta çok ağır grip geçirdim kizlar, antibiyotik de kullanmaya başladım, serum da takildi valla, parol fln hikaye..
Herkes hasta esiminde atesi var kayinvalidem bakıyor ona şimdi acile gidecekler en azindan bir ilaç baslasın gece boyunca sirke parol nurufen verdim ama olmadi antibiyotikle gecirecek artık

Evet canım ama fiyatlar çok uçuk bizim bütçemiz çok kısıtlı açıkçası uygun ve güzel bişiler bulursam alcam.. Lcw almış başını gidiyor kaliteli ama evet.. Lcw ye gittim hastane çıkışı bulamadım.. Sitesinde illaki vardır ama ben bizzat gidip görüp almak istiyorum çünkü başka şeylerde alcam

Yok haklisin ama lcw da bak uygulama indir kupon filan veriyor 70 e 80 a ikili takım oluyor. Ben bi ara kuponla aldim. Cocuk urunleri pahali az once emzik baktım avent amazonda kiz icin ikili 0-6 ay 98 tl erkek icin 132

Yok haklisin ama lcw da bak uygulama indir kupon filan veriyor 70 e 80 a ikili takım oluyor. Ben bi ara kuponla aldim. Cocuk urunleri pahali az once emzik baktım avent amazonda kiz icin ikili 0-6 ay 98 tl erkek icin 132
Kuponda veriyor biliyorum canım ama dediğim gibi.. Yine de bakıyorum arada

Nedense benim belim hiç ağrımıyor ama ilk gebeliğimde feciydim bel ağrısından oturamazdım bile.. Birde ilk gebeliğimde karnım daha bir büyüktü bunda o kadar değil.. Ondan da kaynaklanıyor olabilir ama Umarım ilerki ayda bel ağrısı olmaz gercekten berbat bişi.. Oturamıyorsun sürekli uzanma isteği oluyor haliyle

Ben kizimda almıştım onlari kullanicam 3 takimda 5 li hastane çıkışı hediye geldi arkadaşımdan yeterli diye hic almadim gerci bu bebegimde resmen hicbisey almadim
Ay ben de hiçbirşey almadım sadece avent emzik almışım büyük kızım hiç emzik almadı o yüzden heves ettim gidip ilk emzik almışım battaniye var sadece 5li hastanede çıkışı işte patikli alt filan alırım kışın çok lazım oluyor patikli alt sürekli değiştirdiğimi hatırlıyorum ve büyük kızıma 5 ay kadar giydirebilmiştim gerçi ablasından kalma kıyafeti var ama yetmez ya.. Her gün kıyafet değiştirirdim. Ya kusardı ya önlük olmasına rağmen ya kokardı ya kakası sızardı vs.

Bugün migrenim tuttu kızlar sabahtan beri ölüyorum inat edip ilac da içmemiştim ama dayanamadım en son minoset içtim biraz rahatladım ama tam olarak geçmedi henuz

Bugün migrenim tuttu kızlar sabahtan beri ölüyorum inat edip ilac da içmemiştim ama dayanamadım en son minoset içtim biraz rahatladım ama tam olarak geçmedi henuz
Migren kotu. Kolay kolay gecmez hele minoset ya da parolla. Ama baska ilac da olmuyor.
Sakaklarini nane yagi ile ov. Osman muftuoglu tavsiyesi. Ben denemistim bi sefer. Aklima geldikce yapmistim. Gecirmemisti ama rahatlatmisti epeyi.

Şimdi haberlerde bu kış 3 farklı grip türü olduğunu söyledi.çocuklar okuldan taşıyıcı olarak getiriyor dikkat etmek lazım diyor nasıl dikkat edeceksek.dirençli öksürük varmış

Benim kv sözde bana bakmaya geldi ama iş yapmaktan belim kopuyor şuan yok evi sil süpür çamaşır as at topla yok yemek yap banyoyu temizle daha yeni oturdum ama ölüyorum sancıdan bir de küçük eltim onun oğlu doğunca benim oğlumu sevmezsiniz falan diye ağlamış bana geldi onu anlatıyor hayır sen benim evimden çıkmıyorsun oğlun 6 aydır çişini öğrenemedi her yere işedi ben hasta halimle temizledim her gün çocuğunu gönderiyorsun gelip bu şekilde davranmak niye bir de dün ateş kusma öksürük neden geldin hani yanlış anlama bana bulaşsa ne olacak dedim zaten çocuğun burda bakıyorum sen dinlenseydin dedim diye şimdiden istemiyor bile oldum Allahım bir gram düşünce yok

Pes yaa.Boyle hasta hasta çocuklu hamile yaşlısı olan evlere gelenlere deli oluyorum otur evinde dimi

Pes yaa.Boyle hasta hasta çocuklu hamile yaşlısı olan evlere gelenlere deli oluyorum otur evinde dimi
Hayır aile apartmanında kalıyoruz kv zaten köydeydi hastanede yattım çıktım diye geldi gelmeseydi daha iyiydi benden çıkmıyorlar sabah kahvaltısı yemeği dün artık ptladım diye benden suçlusu yok ben hastalansam ilaçta kullanamıyorum anca serum kadın kadına bu kadar eziyet yapılmaz

Bende chicco almak istedim sonra nuna pepp indirimli aldım extra ona puset da aldım. Böyle arabaları şuan 0+ kullanıyorlar korkmayın

Bak bizim böyle sadece puset kırmızı rengi

Eklentiler

• Screenshot_20221120-203026_Chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…